hlasová navigace TomTom v HTC Touch Cruise

Navigační aplikace, samostatné přístroje pro navigaci, mobilní i jiné mapy

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod zkooter 6. 3. 2008 11:12

Chtěl bych se zeptat, jestli v navigaci TomTom Navigator 6 v PDA od HTC Touch Cruise je hlasová navigace, příp. zda se dá aktivovat a jak a hlavně jestli je možné hlas navigace poslouchat i přes připojená sluchátka. Chci navigaci používat na motorce a je to pro mě rozhodující záležitost, ale nikde jsem o tom nečetl. Díky za odpovědi.
zkooter
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 6. 3. 2008 14:26

TTNavigator 6 je plnehodnotna navigacia samozrejme aj s hlasom. No vzhladom na to, ze berie iba mapy 6xx, ktore su beznadejne zastarale, urcite by som do HTC natlacil iGO. Ina moznost je cakat na TTNavigator 7, ktory vraj bude, no nikto nevie, kedy. Nevedia to dokonca ani na warez forach a to je uz co povedat. Vidim to bledo :(
anonymni

Odeslat příspěvekod zkooter 6. 3. 2008 15:45

Díky za odpově'd a nevíte ještě někdo náhodou, jestli je hlasová navigace slyšet i v připojených sluchátkách?
zkooter
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 6. 3. 2008 19:28

Nepoznam HTC, no som si na 99% isty, ze ano. Ved urob jednoduchy pokus - pripoj sluchadla a pusti nejaku MP3. Hlasova navigacia ide na klasicky wav vystup, s tym nemoze byt problem.
anonymni

Odeslat příspěvekod zkooter 6. 3. 2008 23:44

Ještě jednou díky, ale u mě je problém, že teprve uvažuji o koupi tohot přístroje a potřebuju to vědět předem. Taky si myslím, že by to fungovat mělo, ale potřeboval jsem jistotu. Díky
zkooter
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod skodak 16. 3. 2008 20:03

Vyzkoušený to nemám, ale test hlasu, který je v navigaci, jde do sluchátek. Takže předpokládám, že i při ostré navigaci to funguje stejně. Navíc mám dojem, že v momentě, kdy se zasunou sluchátka do konektoru, dojde k odpojení reproduktoru.
skodak
Junior

Odeslat příspěvekod Oops! 16. 3. 2008 20:50

zkooter píše:Ještě jednou díky, ale u mě je problém, že teprve uvažuji o koupi tohot přístroje a potřebuju to vědět předem. Taky si myslím, že by to fungovat mělo, ale potřeboval jsem jistotu. Díkys/quote]
Zítra zkusím :wink:
Oops!
Junior

Odeslat příspěvekod zkooter 16. 3. 2008 22:35

OK díky budu vděčný :D
zkooter
Kolemjdoucí