Ty to tam máš solidně vymetený, co? Brečím tím, že píšu, že nemám problém koupit větší kapacitu ale chápu, že jsou lidi pro které SD karta má využití? To snad nemůžeš myslet vážně Psal jsem někde, že je vše na nic? Nepsal. Jen lžeš bo nevíš kudy kam.
Jde vidět, že nemáš argumenty, několik z nás ti tvé slovní průjmy vyvrátilo a ty jen kopeš kolem sebe jako děcko. Dokonce mi podouváš co jsme nikde nepsal ani jinak nezmínil. Docela zoufalé. Místo abys uznal, že pro některé to má smysl, chováš se jak malý Jaryn. To je ta kvalita diskuze. Hlavně že máš názor, který však není ničím podložený. Když nemáš argumenty, tak hned druhý brečí nebo si rovnu vymýšlíš co řekl
a díky za nevyžádanou radu. Xiashit, ťamtung nebo ohryzek atd.opravdu nechci. Mám vkus, takže Pixel nebo TOP MOTO (nadsázka - speciálně pro tebe)
-- 11. 11. 2024 19:35 --
Ale taky nebudu asi nejbystřejší, když porušuju co jsem napsal a reaguji na člověka, jenž neumí diskutovat a jen plodí slovní průjmy. Takže užij si poslední slovo a jen dál ukazuj, že kvalita tvých komentářů se hodí leda na novinky. Ani tam ne. Pokud někdy budeš chtít vést diskuzi jako dospělý, používat fakta, zkušenosti atd. místo keců ve stylu"brečíš" a podsouvání výmyslu - rád se zapojím, takhle jsi pro mě jen člověk "musím mít názor i když tomu nerozumím".
Hezký večer.