hudebni mobil vs mp prehravac

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod X-Brace 3. 5. 2008 13:17

Tak to nevím asi jak komu, ale píše se mi na ni suprově stačilo si den dva zvyknout. Jinak podle mého názoru (a dvou kámošů) hraje více než dobře (ve sluchátkách, reproduktor je již něco jiného)
@peroutka
X-Brace
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 3. 5. 2008 14:03

x-brace: měl jsem dva dny srovnávání w880 a 5310XM, v tom zvuku je prostě 5310 několikanásobně lepší, u SE je ten zvuk divnej...
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod X-Brace 3. 5. 2008 14:15

Záleží na vkusu, mě se zase zvuk z Nokií celkem nějak nelíbí (jsem si na SE nějak zvykl ;-) ) a tu 5310 XM má kámoška, nahrál jsme jí tam Nightwish a je to takový nezvyklý.
V hudebních telefonech u mne vede SE před Nokií.
@peroutka
X-Brace
Junior

Odeslat příspěvekod vakius 3. 5. 2008 17:01

tak zmena...muzu nakonec budu kupovat nedotovanej...prej rodinne menime operatora...muzu teda vybirat tak kolem tech 6k...a prave nevim jestli koupit:
a) nakej lacinej telefon jako treba SE K320 a nakou mp3(napr emgeton m7 cult)
b)mp3 mobil(5310xpressmusic nebo tu w880i)
*sem z minimesta, kde maj u tehle mobilu akorat makety
vakius
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod X-Brace 3. 5. 2008 18:07

Tak u W880i můžeš ocenit hliníkový kryt, příjemný zadní povrch, dobrou výdrž baterie (vydrží mne i týden při menším využívání), sítě 3G, dobrej foťák (dle možností), kvalitní dodávaná sluchátka, rychlá java,...
@peroutka
X-Brace
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 3. 5. 2008 19:47

jen bych pro srovnání dodal, že 5310 má větší výdrž baterie, foťák mají shodný - k ničemu, sítě 3G u w880 v Česku nevyužiješ, zvlášť v miniměstě (pouze 3 velká města s O2), jedinou výhodu w880 bych viděl v multitasku (možnost mít zapnutých více java aplikací najednou a jejich minimalizace), 5310 má příjemné ovládání hudebního přehrávače po levé straně předního krytu, lepší displej a taky má rádio, což w880 nemá, atd...
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mulo 3. 5. 2008 20:06

no RADIO by mal mat kazdy hud. mobil a hlavne Walkman
siemens cx65 - nokia 6233 -nokia 6120 classic - Nokia N82- Orange Boston - Nokia C6-01- Nokia N8 - Nokia N9- LG L9
mulo
Junior

Odeslat příspěvekod lipkofil 3. 5. 2008 20:27

to snowboarder:hmm ako moze mat vetsiu vydrz ked ma slabsiu baterku a vacsi display
f.u.c.k you orange

serus ty buzik ,nokia E51 black steel
lipkofil
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 3. 5. 2008 20:43

lipkofil: nemluvím z návodů, ale ze zkušenosti...
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod lipkofil 3. 5. 2008 23:08

hmm tak my potom vysvetli jak je to mozne ze vydrzi viac asi presvedcenie
f.u.c.k you orange

serus ty buzik ,nokia E51 black steel
lipkofil
Junior

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 6. 5. 2008 16:47

mel jsem moznost poslechnout 5310 a vubec mne nepresvedcila (nehorazne prebasovana,EQ na nule) o jejich kvalitach, sice tam nebyly moje soubory. To W880i se mi docela libila, zvuk byl o mnoho zabavnejsi... podbne jako W660. A pro SE hovori, ze maji lepsi sluchatka v baleni (ktera nekomu ale nevyhovuji)
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
Junior

Odeslat příspěvekod irmo 7. 5. 2008 09:00

1. sluchatka dodavane k telefonu zvycajne nestoja zanic

iPod > vacsina mp3 prehravacov v kvalite (v zbytku uz nie ...)

Takze pokial naozaj ide iba o kvalitu zvuku a je predpoklad ze to pojde aj do poriadnych dobrych reprakov atd tak jedine iPod ...., pokial je to len na take bezne pocuvanie tak aj narocnejsim uzivatelom staci lubovlny lepsi mp3 prehravac. (napr. Teac bol premna velke zklamanie a uz nikdy viac!)

Telefonu su nikdy nic moc .... ale po vymene sluchatok je to zvycajne lepsie ale vacsinou sa to nevyrovna ani tym mp3 prehravacom so strednej triedy, tak niekde na urovny toho teacu by som povedal....

p.s. aj ked teraz pocuvam mp3 s Mio A510 na sluchadkach z iPodu cez redukciu a dasa to zniest ... (orignalne sluchatka su hruza ...)
irmo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mareq0 7. 5. 2008 23:15

irmo píše:...Takze pokial naozaj ide iba o kvalitu zvuku a je predpoklad ze to pojde aj do poriadnych dobrych reprakov atd tak jedine iPod ....

Hmm, spíše bych doporučoval něco od iAudia (D2) nebo nové Sony (řada A), iPod naopak příliš neoslňuje (ani slavný iPhone)...

Jde-li o mobily, pokud někdo poslouchá na peckách, tak asi nemá smysl pořizovat zvlášť mp3 přehrávač...
Obešel já polí pět!
mareq0
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 8. 5. 2008 05:42

5310Xpress ma asi najlepsi zvuk zo vsetkych tel. Kamos ho ma a skusal hodne telefonov. Nad zvukom z 5310 az zasol. A to tam mal len pribalene sluchatka. 6300 je oproti tomu chrastitko.
Este na hudbu moze byt aj SE w910i. Tiez nema najhorsiu vydrz. Ale ja keby som chcel mobil na hudbu tak 5310.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Duffiii 8. 5. 2008 08:22

rozhodne 5310 sam ju mam ale aby si mal vynikajuci zvuk nie plochi tak si daj softer 5.81 ten ti este zlepsi hudbny zazitok a pridem citelne basy
Na zabavu:PC(niekedy) PS3(Furt) PSP(neustale)
Auto:MHD
Mobili pred tym:Nokia:3310,6070,5310 XpressMusic

Mobil:Sony Ericsson W350i
Karta:512MB M2
Operator:T-Mobile SK
Duffiii
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka