SE P1i nebo Nokia E51

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Slata 25. 6. 2008 21:59

Ktery mobil byste doporucili s ohledem na rychlost odezvy UI a spolehlivost? Technicke parametry znam, vim, ze SE ma dotykovy displey. Je hodne poznat rychlejsi CPU E51?
Slata
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomopk 25. 6. 2008 22:01

Keď chceš poradiť tak uveď požiadavky!
HD2
tomopk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Slata 25. 6. 2008 22:34

Chtel bych znat pouze zkusenosti s tim, jak je ktery telefon rychly. Symbian jsem nikdy nemel a nerad bych cekal na kazdou odezvu nekolik vterin. Budu pouzivat hlavne kalendar, poznamky, ukoly, prace s velkym adresarem.. zadne extra aplikace (aspon do zacatku :-) )Chtel bych neco, co bude chodit aspon stejne rychle jako muj MacPro 2x Xeon Quad-core 3Ghz, 10GB RAM :-)
Slata
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod angelfury 26. 6. 2008 00:19

Tak te rychlosti se bohuzel z vlastni zkusenosti u SE P1i nedockas, i kdyz je to nadherny telefon nabuseny funkcemi tak pri spousteni aplikaci je docela dost liny, ale jinak super, dotykovy displej reaguje perfektne a se stylusem se na tom pise krasne. Nokii E51 jsem v ruce nemel.
about:blank

Sókratés: Scio me nihil scire
angelfury
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 26. 6. 2008 07:17

Nokia E51 je naopak velmi rychlá.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod borsuk 26. 6. 2008 22:56

Ta "linost" u P1 neni az zas tak strasna, nejvice je samozrejme znat po zapnuti nebo restartu telefonu, kdy jednotlive pouzivane aplikace jsou spousteny a toto trva par sekund, pote jiz pouzite aplikace visi v dostatecne velke RAM a bezi jakoby na pozadi, takze jejich dalsi start je jiz sviznejsi. E51 jsem nemel moznost osahat, takze jak tam s rychlosti nevim.
Chceš-li poznat charakter člověka, dej mu moc. A.L.
borsuk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod !nt_ 27. 6. 2008 07:10

Stím pc jsis dělal srandu nebo ne?
SE 4rever
!nt_
Junior

Odeslat příspěvekod Slata 27. 6. 2008 09:20

Srandu jsem si delal a nedelal. Vim, ze to tak rychle nebude, jen jsem chtel naznacit, ze jsem zvykly na pracovni nastroje, ktere poradne slapou, nekdy me az predbihaji :-)
Slata
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod oiczek 28. 6. 2008 20:11

Mám E51 a šlape hodně rychle ;-) p1i jsem jeste v ruce nemel....
oiczek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod EOSCompany 29. 6. 2008 00:37

seterwohipikule píše:Nokia E51 je naopak velmi rychlá.

Vztazeno k cemu? Me tedy rychla neprijde. Ale mezi ost. tel. se Symbianem - je jedna z tech lepsich, to ano.
Jsem mistni oblibenec, vyvolavac flejmu vsech kategorii. Kdo si chce zaflejmovat, necht posle SZ a nasmeruje me na diskuzi, kde mam udelat chaos a vyvolat paniku.
EOSCompany
Junior

Odeslat příspěvekod tomopk 29. 6. 2008 09:04

Ak mi ukážeš rýchlejší telefón ako 6120c a E51 tak si kúpim iPhone. :-)
HD2
tomopk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod xxar3s 8. 7. 2008 23:30

Nokie maju rychlejsie procaky skoro vsetky SE smartphony maju procesor Nexperia PNX4008 ARM9 a ten ma len 208 MHz co je dost malo v porovnani s Nokiou abo HTC ale na druhej strane to staci a spotreba je tiez nizsia. Ja by som si vybral jednoznacne P1i bo UIQ rozhranie Ericssonov je omnoho intuitivnejsie ako S60 u nikií kto vlastnil telefón s Nokiáckym Symbianom urcite mi dá zapravdu.

odporucam ti precitat si tento clanok:

http://www.fony.sk/index.php?podstranka=recenzie&cislo_kategorie=15&cislo_clanku=571
xxar3s
Kolemjdoucí