iPhone mně zaujal hlavně dotykovym displejem, na jehož jednoduche ovladani jsem si rád zvykl. Dále design + velikost(tloušťka + hmotnost) rovněž ne špatny displej patři do jeho kategorie....Tímto ale jeho výhody pro mně končí a za nevyhody považuji hlavně horši fotak, menši možnost rozšiřit o SW, rovněž jeho poměr cena/výkon a u nás nemožnost nakoupit iPhone se zárukou....
N95 8GB.....Symbian, příjemné prostředí, na které jsem si v minulosti zvyknul, dobře multimedialně vybaven, rovněž dobry displej, ALESPOŇ nějaká HW klávesnice a důvěra ke značce Nokia a možnost záruky....velmi duležity možny záznam videa v dostačujicím rozlišení.
Problémy vidim hlavně ve velikosti přístroje, ikdyž doteď jsem nosil cihly tak proč ne dál.
Oba dva telefony bych vzal z druhé ruky. u iPhonu to jinak nejde a N95 8GB nějakou zánovní, možná i na nějaky paušál(mám tu možnost tak proč ne). Počítal jsem s investicí okolo 10 tis.
Nevím jestli jsem uvedl vše co jsem chtěl ale nechci se zase tolik rozepisovat tak Vám nechávám volnou diskusi. Prosím přispějte nějakými UŽITEČNÝMY příspěvky.
Děkuji mnohokrá