Seznam: Spolehlivé internetové obchody (Vaše zkušenosti)

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod BiGSh0cK 28. 12. 2010 12:08

sorry jestli už to tu někde je nemam čas pročítat všech 58 stránek ale chci se zeptat je toto šedivka nebo ne? http://www.mp.cz/produkt-6300169-mt-son ... z-zanovni/ ta cena je nějak podezřele nízká ale vy na první stránce píšete že to je kvalitní obchod a na stránkách taky píšou že mobil pochází z čr...ale ta cena mě o tom moc nepřesvědčuje ale jestli to neni šedivka tak ho beru všema deseti :-)
BiGSh0cK
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 28. 12. 2010 14:05

Tak ta nízká cena bude daná tímto:
Zánovní: Telefony, které nikdy nebyly používány, pouze u nich mohlo být např. otevřené balení a telefon byl krátce puštěn. Jde např. o telefony, které firmy či jednotlivci získali jako bonus od operátora a nevyužijí je. Poskytujeme na ně záruku 24 měsíců.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod BiGSh0cK 28. 12. 2010 14:10

aha...ale tak jestli je to pravda a fakt s nim nedělali nic jinýho než jenom rozbalili a spustili a neni to šedivka tak bych možná do toho i šel...navíc mobilpohotovost má pevnou prodejnu i v českých budějovicích a já jsem kousek odtud, takže bych si mobil moh vyzvednout osobně :)
BiGSh0cK
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 28. 12. 2010 14:14

myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod BiGSh0cK 28. 12. 2010 14:42

tak bych jim napsal aby ho tam poslali to by snad neměl bejt takovej problem ne...spíš potřebuju vědět jestli to teda fakt neni šedivka...nevíte? :)

-- 28. 12. 2010 16:00 --

no tak podle toho co tam tak čtu tak to asi šedivka nebude...já nevim...co myslíte mam do něj jít nebo ne? Dávaj na něj rok záruku ale to je ta jejich záruka nebo ta oficiální? Jako když budu chtít mobil reklamovat tak ho budou opravovat u nich nebo u SE? Jestli u nich tak to už je vlastně uplně to samý jako kdybych koupil šedivku žejo :)
BiGSh0cK
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 28. 12. 2010 15:28

Dávají i svou, i oficiální.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod BiGSh0cK 28. 12. 2010 15:51

tak jestli to tak doopravdy je tak by to bylo fajn, ale pořád se mi to nějak nezdá, na těch stránkách o tom nic nepíšou a kdo ví jak dlouho už jim tam ten mobil leží, klidně už ta oficiální záruka mohla dávno vypršet nemyslíš? :D
BiGSh0cK
Junior

Odeslat příspěvekod zamis 28. 12. 2010 16:48

z mp jsem mel nekolik zanovnich telefonu a vzdycky v pohode. treba jsem tam kupoval E71 ktera byla kupovana v O2 pred trema dnama.
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Junior

Odeslat příspěvekod BiGSh0cK 29. 12. 2010 08:57

a měls k tomu i oficiální záruku? A byl ten mobil uplně novej? Víš zdá se mi trochu divný že by ty mobily byly uplně nový a firmy nebo majitelé je dostali jako bonus od operátora to na ně ten operátor musí bejt nějakej hodnej když z nich složí celej seznam :D:D
BiGSh0cK
Junior

Odeslat příspěvekod Nokia-Maniak 3. 1. 2011 13:39

Dejte si všichni pozor na firmu SASOFT z Hradce Králové, protože Vám objednané zboží pošlou s takovým zpožděním že jej už vetšinou nepotřebujete a nakonec Vám vyhrožují exekutorem!!!
Ruce pryč od takových obchodníků!!! ]:-<
Nokia-Maniak
Junior

Odeslat příspěvekod hamayaan 4. 1. 2011 14:34

A jak poznám,že jsem koupila šedivku či nikoliv?
Nakupovala jsem u www.1-2Umobil.cz na Heuréce mají dobré reference a potvrdili mi,že tel.má českou lokalizaci i české menu.Jednalo se o SE Vivaz pro a za pouhých 6.090,-kč.
hamayaan
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 4. 1. 2011 14:44

nokia maniak: o jak velké zpoždění se jednalo?
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod virginONE 4. 1. 2011 16:16

Zdravím, budu si kupovat telefon Samsung s8500 wave a hledal jsem tak nejlevnějc co šlo a narazil jsem na pár levnějších obchodů kde byl telefon až o 2000 levnějc než u mého operátora O2. Tak se chci zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti, popřípadě proč si z toho obchodu obědnat/neobědnat. :) Děkuju za veškeré odpovědi :)

http://www.mega-mobil.cz/product.php?id_product=981
http://1-2umobil.cz/shop/index.php?main ... ts_id=2296
http://www.mujnovymobil.cz/product.php?id_product=394
virginONE
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod virginONE 4. 1. 2011 21:50

Možná to někomu příde směšný, ale mohli by ste mi někdo vysvětlit význam slova "šedivky" :D :)) Tak nějak to chápu, že to asi bude nákej šmejd telefon, ale mohli by jste někdo přesněji vysvětlit ? :)
virginONE
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 4. 1. 2011 22:30

Není to šmejd. V tom případě by například v Německu a kdekoli jinde prodávali telefony horší kvality. Což není pravda. Šedivka je telefon neurčený pro náš trh. Vysvětlovalo se to tu mnohokrát, neumíš hledat?
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka