Seznam: Spolehlivé internetové obchody (Vaše zkušenosti)

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 14. 12. 2011 18:46

Nebylo by to poprvé, co by někdo tvrdil, že je to česká distribuce (a nebyla)..
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Medotuka 14. 12. 2011 20:30

Však bych to přece poznal na pobočce ne?..
Medotuka
Junior

Odeslat příspěvekod Peete 14. 12. 2011 23:20

Víš ono už to je na zamyšlení nad těma cenama. Psát může co chce a zrovna to bude třeba polská distribuce. Takoví obchodníci jsou občas zmetkové. Hold je dobré mít pár oblíbených ochodů. Sice si občas i dost připlatit, ale ta jistota je 100% :-)
Peete
Junior

Odeslat příspěvekod Ross.cz 14. 12. 2011 23:33

nebo bys tam prisel a on by ti rekl to co napsal me, ze posledni telefon pro ceskou distribuci prodali vcera a ted maji jen pro EU
Ross.cz
Junior

Odeslat příspěvekod NNNTomas 30. 12. 2011 11:42

Mironet - Xperia Neo - určeno pro Singaur .....takže jsem ho vrátil.
NNNTomas
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 4. 1. 2012 13:16

To je neuvěřitelné, jak si Mironet dovolí tvrdit, že česká distribuce či původ a pak má zboží pro Asii. Nedivím se, podle hodnocení na heurece to s ním jde strmě dolů...
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod deahlie 5. 1. 2012 08:45

A to jsem u nich chtěl tento týden objednat N8. Cena byla podezřele nízko cca 3 týdny a najednou info že to EU distribuce... Parchanti takhle si kazit jméno... TS Bohemia včera dost nečekaně N8 o cca pětikilo zdražila, tak udělám nejspíš kšeft elektroworldu, kde zatím vychází nejlépe (z prověřených).

BTW netuší někdo kdy se ofiko začne prodávat Lumia? V ten moment bych očekával menší pád symbian. phonů. Myslel jsem, že se budou prodávat hned od 2.1. a vono zatím nic... Moc dlouho už se mi čekat nechce. :hm
deahlie
Junior

Odeslat příspěvekod Luckyghost 5. 1. 2012 19:30

Dnes jsem v electroworldu byl. Také očekávám, že s příchodem Lumií padne cena N8. Já tu svou bych kupoval na czc, protože stříbrnou bych nepřekousnul.

EDIT: beru zpět. Na krámě jen stříbrná a na nettu všechny barvy.
Luckyghost
Junior

Odeslat příspěvekod NIXON 5. 1. 2012 19:49

Taky mě to v mironetu dost namíchlo. Není to porušení obchodní smlouvy? Jak zjistím pro jaký trh to bylo určeno? Docela mě to štve. Lze servisovat u originálního sonyho? Když to je pro singapurskej trh znamená to že to je horší jak pro českej trh?
Intel 4790K;GELID Tranquillo Rev.3;3x AC F12 PWN;ASUS GTX 970 MB: MSI Z97 Gaming 3;CM Silencio 550 LCD: ASUS 27";CORSAIR vengeance 2x4 GB 2133 Mhz;Corsair CX750 750W;2x SEAGGATE 1TB;1x SSD Kingstone HyperX 3K 120 Gb;Windows 7 Profesional 64 legální
NIXON
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 5. 1. 2012 19:53

Neznamená, že je horší, proč taky? Je jen určen pro Singapur.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod NIXON 5. 1. 2012 20:11

a lze to servisovat u Sony v čr? Když by reklamaci vyřizoval Mironet, tak je dost možné, že reklamaci zamítne.
Intel 4790K;GELID Tranquillo Rev.3;3x AC F12 PWN;ASUS GTX 970 MB: MSI Z97 Gaming 3;CM Silencio 550 LCD: ASUS 27";CORSAIR vengeance 2x4 GB 2133 Mhz;Corsair CX750 750W;2x SEAGGATE 1TB;1x SSD Kingstone HyperX 3K 120 Gb;Windows 7 Profesional 64 legální
NIXON
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 5. 1. 2012 20:14

Šedivky reklamuješ u prodejce = Mironet.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod NIXON 5. 1. 2012 20:17

To vím, ale logicky, když za ty telefony neručí sony, ale mironet, tak se mironetu nebude chtít spravovat telefony.
NIXON
Junior

Odeslat příspěvekod sheen 5. 1. 2012 20:57

Mě docela přijemně překvapil e-shop t-mobilu. Hledal sem na zboží a heurece nejlevnější Samsung wave 3 (k 1.1.2012) a co se tyka český distribuce tak nejlevnější byl tak 7200..7300. Mironet, alza, czc tak za necelých 8000,-. Ovšem e-shop t-mobile vzhledem k 10% sleve na vsechny twist sady ho má za cenu kolem 6400, což je bezkonkurencní (plus 150kč bonus na twist karte). Servis je v kazdy prodejne t-mobilu (nedelaji problemy, posilaji telefony do Britexu a jsou většinou hotový do dvou tydnu) a doprava zdarma az domu:) Telefon je lehce brandovanej, ale flash pres multiloader vyresi (pri oripadný oprave je dobry dat tam zpatky t-mobile firmware, ale asi neni nutny, stačil original (2x sem reklamoval Samsnug S8500 Wave). Myslím že technik v servisu stejne nevi, jestli opravuje brandovanej telefon, nebo ne.
Takhle idealni ceny samozrejme neplati na vsechny telefony, ale obcas se proste najde.
sheen
Junior

Odeslat příspěvekod Vendik84 19. 1. 2012 16:15

Manžel mi objednával týden pred Vanoci LG P500,kdybych 2 dny pred Vanoci nezavolala jak to s mobilem vypada,tak by se ani neozvali,ze ho proste od dodavatele nedostali,ale pri hovoru se zamestnancem handymobilu mi bylo receno,ze se samozrejme dnes chteli ozyvat,ze mobil nedodaj.nicmene tvrdili,ze hned po Novym roce mobil bude.Ani ale po Novym roce mobil nebyl na sklade,pry uz se prestal vyrabet nebo co.Nicméně nam nabidli jiny typ LG P690 za 3200kc,puvodne u nich stal 3290kc,mobil prisel hned druhy den co se objednavka zmenila,jen sem chtela pridat zkušenost s internetovym obchodem handymobil.cz.
Vendik84
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka