Seznam: Spolehlivé internetové obchody (Vaše zkušenosti)

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Robo2006 6. 7. 2020 14:22

Ahoj, máte někdo zkušenosti s firmou https://levnymobil.eu/news/ ? Mají tam zajímavé ceny a píší distribuce CZ. Jenom se mi nepodařilo dohledat nějaké recenze. Díky Robert
Naposledy upravil opasino dne 8. 7. 2020 16:09, celkově upraveno 1
Důvod: Puvodní téma sloučeno do příslušného vlákna.
Robo2006
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nick Cave 6. 7. 2020 15:13

Tam bych nekoupil absolutně nic.. jestli se nechceš nechat napálit
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod Robo2006 6. 7. 2020 15:31

Nick Cave : máš nějakou osobní zkušenost?
Robo2006
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nick Cave 6. 7. 2020 15:32

Tady stačí zdravý selský rozum, osobní zkušenost si udělej sám...
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod lokomot1 6. 7. 2020 15:35

Není na heurece, platba jen převodem... To tu bude zase za měsíc brečet lidí, co mysleli že ušetří pár tisíc...
lokomot1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Katikakus 6. 7. 2020 15:55

Určitě tam kup, ať se za pár týdnů můžeme pobavit, jak ses nechal napálit. Nechci slevu zadarmo.
Katikakus
Junior

Odeslat příspěvekod suram 6. 7. 2020 16:27

Jen ho nechte, chybama se člověk naučí nejlépe. ;-)
suram
Junior

Odeslat příspěvekod Searss 6. 7. 2020 18:51

To je eshop z nějakýho generátoru a prohnanej přes google translator ne? :-D Chci fotku vola, co tam nakoupí, prosím :-D
Searss
Junior

Odeslat příspěvekod lokomot1 6. 7. 2020 19:23

chceš foto? tak evidentně je pořád dost lidí, kteří si rádi zariskují (a není to tak dávno)
viewtopic.php?f=15&t=1307580
lokomot1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod šulda 7. 7. 2020 00:16

První novinka z 15.6.2020 Možnost dobírky zrušena kvůli nouzovému stavu a neuvažujeme ji obnovit. No nekupte to když to bylo tak levný. Tady se autor tématu aspoň snaží pátrat na rozdíl od ovcí co rovnou nakupují.
šulda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod suram 7. 7. 2020 06:13

Bezpečnější je nakupovat v čínských eshopech než v českých. :D
suram
Junior

Odeslat příspěvekod Pan Kája 7. 7. 2020 18:33

A propos, netuší někdo jak postupovat, když narazí na dost pravděpodobně podezřelý e-shop jako tento, ale není podvedený a nemá důkaz o podvodu? Kde by měl na takový případ ideálně upozornit?

(pokud má někdo zkušenost, nebylo by špatné se o ní podělit v podobném tématu)
Siemens M50 -> SE T300 -> SE K750i -> SE C702 -> SE Elm -> Motorola Atrix 4G -> Lumia 1020 (AT&T) -> Lumia 930 -> Galaxy S7 -> Huawei P30 Pro -> Vivo X100 Pro
Pan Kája
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod MildaX 7. 7. 2020 21:05

Před pár dny jsem zmínku o tomto eshopu našel v jiném vláknu a kromě pochyb nad obchodem samotným tam i zástupce někomu hrozil žalobou pro pomluvu, což částečně zafungovalo, vyjadřování pak bylo opatrnější. No a pak tu část diskuse admin z toho vlákna bohužel zdá se smazal (nedaří se mi to dohledat)
MildaX
Junior

Odeslat příspěvekod suram 8. 7. 2020 08:27

Jak postupovat? Nevšímat si toho. Internet je anonymní prostředí, podvodníků se nezbavíš, existuje přímá úměra mezi počtem podvodníků a počtem hlupáků, dokud budou existovat hlupáci, co naletí podvodníkům, dotuď budou existovat i podvodníci. Naopak dělají podvodníci jednu prospěšnou činnost, učí hlupáky rozpoznávat své chyby. A chybama se člověk naučí nejvíc. Spousta těch vychytralých podvodníků byla dříve za hlupáky, jiní podvodníci je podvedli a tím naučili, jak se dá vydělat. Na lidské hlouposti se vydělává nejvíce, když odstavíš jednoho podvodníka, dáš tím akorát víc prostoru ostatním podvodníkům.
suram
Junior

Odeslat příspěvekod Searss 8. 7. 2020 10:01

MildaX píše:Před pár dny jsem zmínku o tomto eshopu našel v jiném vláknu a kromě pochyb nad obchodem samotným tam i zástupce někomu hrozil žalobou pro pomluvu, což částečně zafungovalo, vyjadřování pak bylo opatrnější. No a pak tu část diskuse admin z toho vlákna bohužel zdá se smazal (nedaří se mi to dohledat)

Ta firma je na žalobu za poškození zdraví, z té "češtiny" toho eshopu mě nenapravitelně bolí oči :-D To jestli dělal čech, tak nemohl vychodit víc než základku.
Searss
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka