Multimediální telefon do 3200

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Wojda 17. 11. 2008 15:47

dravim. Z jistejch důvodů se musim držet pod hranicí 3200 kč a potřeboval bych poradit. Chtěl bych od toho telefonu především podporu mp3 (tím nemyslím jen přehrávač ale i shánění případných redukcí na sluchátka - dodané handsfree není většinou nic moc) hodilo by se rádio. Ale neni podmínkou. Co by ale přišlo vhod je použitelný přehrávač videa. Dále by se mi líbilo aby měl dobrou podporu her a použitelnou rychlost javy. Díky za radu předem.
Car D.E.S.I.G.N.
Wojda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod inzaghi 17. 11. 2008 16:14

lg km380 nebo nokia 5220 xpressmusic, oba stoji ale kolem 3500, pod 3200 nesezenes mobil s jackem ktery by za neco stal.... a s tim videem, nevim co si pod tim mam predstavit, video to prehraje ale pouze konvertovany a s malym bitratem, aby to procesor v mobilu utahnul...spis napis vic kriterii
SAMSUNG Google NEXUS S I9023, Android 2.3.6
inzaghi
Junior

Odeslat příspěvekod Wojda 17. 11. 2008 16:21

Mno video jsem myslel jako obcas nejaky ten serial. 3,5 mm jack primo bejt nemusi, pokud by byla redukce rovnou v baleni. Ta je myslim v podobe ovladace treba u LG shine ale nevim jak je to u nej s prehravacem (nekde jsem cetl ze neni nic moc) a javou. Nebo u Sony Ericssonů řady W. Požadavky: fotoaparát - ale celkem jedno jakej - myslim ze pod 1 mpix se stene uz dnes ani nedela. Prehravac hudby, jak sem uz psal tak pouzitelna rychlost javy, Koukatelny displej, prehravac videa - ted mam SE K510i a tam neni nic moc. ani na sirku se v nem neda video sledovat. Jinak snad na nicem jinem netrvam.
Car D.E.S.I.G.N.
Wojda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chris3 18. 11. 2008 21:33

5220 nebo kdybys prihodil tak 5310
chris3
Junior