telefon s dotykovým displejem

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vikin8 23. 5. 2009 11:38

Zdravím, chtěl bych si pořídit novej telefon. Chtěl bych si zkusit něco s dotykovým displejem :) Hodně lidí říká ať si koupím iphone, ale ten já nechci. Takže bych chtěl něco s dotykovým displejem, gps navigaci, lepším foťákem(teda lepším jak iphone aspoň), dobrým internetovým prohlížečem a hlavně dobrou konstrukcí. Cena maximálně 11000,- . Chci toho moc za takovou cenu? 8-)
Měl sem pár tipů jako 5800,arenu, ale jeden neni konstrukcne dobre a druhej je prý takovej nedodělanej. Hodně mě zaujal Samsung S8300, co vy na něj?
vikin8
Junior

Odeslat příspěvekod iZoner 23. 5. 2009 14:36

Máš hodně možností. Zkus použít katalog.
do těch 11 000 se vejde Arena, resp. 7 500. Fotí skvěle, ovládání perfekntí, Google Maps (bohužel; není to plnohodnotná GPS; nenaviguje hlasově)...
jediná "chyba" je, že do Areny jdou nainstalovat jen Javové aplikace; nemá OS.

Ale šel bych do ní. ;)
Přijde manželka domů a ptá se: "Pepane, co bys dělal, kdybys vyhrál ve Sportce?" On na to: "Dal bych Ti půlku, a řekl bych ať vypadneš." "Vyhrála jsem 48 korun. Tady máš půlku a vypadni."
iZoner
Junior

Odeslat příspěvekod fido_cz 23. 5. 2009 18:42

Pokud chces tu GPS opravdu pouzivat jako navigaci, tak jedine neco s OS. Pak ti zustane N5800 a nebo neco s Windows.
fido_cz
Junior

Odeslat příspěvekod Jackal 23. 5. 2009 18:51

vikin8: přidej tisíc a jdi do HTC Diamond 2, na nokie zapomeň a na Iphone také. HTC ti nabídne naprosto vše co v dnešním světě komunikace potřebuješ a ještě více. :-) Když dnes telefon, který nemá pouze telefonovat, tak s operačním systémem. :-)
NB: ACER Aspire 7741G, Intel® Core™ i5-430M 2.27GHz/2.53GHz, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 7 64bit Home Premium, Avast! Internet Security 5
Telefon: HTC HD7, Dell Streak Mini, CoPilot Live 8.2.0.406 - Evropa 2010/03 (17.12.2010), Navigon 2.6.1 - Europe
Jackal
Junior

Odeslat příspěvekod BigFoot007 23. 5. 2009 19:59

nokia 5800 - pojde ti sygic, or garmin(garmin ma super mapy, ale nie je taky privetivy ako sygic).

do wm das toho podstatne viac co sa tyka navi, ale aj sygic s garminom uplne v pohode stacia(mne teda minimalne hej, a na tom displeji je to naleziaka fakt luxus - mam k tomu vynikajuci stojan z ciny,m ktory sa da perfektne polohovat a kvalitou sa vyrovna tym originalom co su dodavane k normalnym navigaciam)
Have you tried turning it off on on again?
BigFoot007
Junior

Odeslat příspěvekod adamborovan 24. 5. 2009 20:44

-já bych si ušetřil ještě 500 a šel jednoznačně do Diamonda 2, pokud pro tebe nebude složité WM 6.1 (u HTC máš navíc jistotu, že ti cena jen tak neklesne -> prodávaj maximum za minimum peněz)

-NOKIA Tube bych si koupil jen v případě, že bych chtěl razantně ušetřit (ten novej Symbian je pořád dost nedodělanej a je to levnej plasťák)
Adam
adamborovan
Junior