kaiser vs. e90 vs. xperia

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod 2peka 18. 9. 2009 11:17

zdravím všechny, z původního seznamu se mi docela podařilo vybrat tři mda a nemůžu se rozhodnout který nich si pořídit. chci hlavně aby ten přístroj měl větši klávesnici i obrazovku a byl uživatelsky příjemnej a dobře se mi udělalo na netu, protože to je primární účel koupě. ale samozřejmě se využijí i další možnosti, ikdyž tak nejsem vůbec tak náročnej
díky předem za jakejkoliv názor
2peka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod audis 18. 9. 2009 11:22

Xperia. Nokyji nedotýk na net nebrat!
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 18. 9. 2009 11:25

Dotykovka je asi na net lepší, přesto si na E90 nemůžu stěžovat, i na netu se s ní pracuje výborně a také ji na to používám. Klávesnici má výbornou
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod 2peka 18. 9. 2009 20:26

díky za názory, bohužel jste mi zatím v rozhodování moc nepomohli :( a co třeba ten kaiser, o tom nic nepíšete .. nebo cokoliv jinýho podobnýho
2peka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod eRiper 18. 9. 2009 20:41

Kaiser má asi svá léta za sebou :-) E90 by určitě nebyla špatná volba, ale na net asi fakt dotykovku. Proto z těch tří volím Xperii. Ale nepíšeš cenový strop, tak do úvahy připadá i třeba N97.
eRiper
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tomopk 18. 9. 2009 21:13

Užívateľský príjemný? WM nie.
Na internet? Určite by sa hodil väčší displej ako 3 palce. ;-)
Tiež by som radšej volil N97, avšak - cena.
HD2
tomopk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod 2peka 18. 9. 2009 22:43

no jde o to, jestli to stojí za to, si připlatit .. jestli je opravdu o tolik lepší než e90 nebo xperia
2peka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod obluda zelená 18. 9. 2009 22:46

Má (N97) displej s menším rozlišením 8-P (640x360).
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 18. 9. 2009 23:01

Nejlepší asi bude si přístroje vyzkoušet, což v případě třeba mnou doporučované E90 bude asi problém. Xperii jsem zkoušel, je fakt dobrá, jen já jsem si zvykl za ta léta ovládat internetový prohlížeč pomocí tlačítek. A? Vyhovuje mi to. Opravdu si vyzkoušej. Na E90 nemůžu říct křivé slovo, přestože by na ni měli dávat zbrojní průkaz, je to cihla, ale cihla, která mi maximálně vyhovuje.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod tibikee 19. 9. 2009 09:35

Ja len strucne a v bodoch:
Kaiser - stary, velky, pomaly
E90 - velka, nema dotykovy displej, ale zase super klavesnicu, ku ktorej sa ale musis dostavat otvorenim pristroja a relativne rychle reakcie
xperia - az prilis prechvaleny mobil, pomaly, reakcie dotykoveho displeja hrozostrasne, displej prilis uzky, ked browsujes s jednou rukou (moj pripad), je to dost neprakticke, nutnost vytahovat stylus
Moja jednoznacna volba - E71 - mobil, ktory ma vsetko, ma displej na dlzku, takze je opticky vacsi ako v skutocnosti a perfektne smerove tlacidlo, browsuje sa famozne, hlavne cez Operu Mini. O klavesnici ani nehovorim a vzdy k dispozicii aj pri ovladani mobilu len jednou rukou.
Dobry zvuk moze byt nielen v tme lepsi ako dobry obraz :)
tibikee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod eRiper 19. 9. 2009 10:21

QVGA pro net? To by asi nebyla dobrá volba, si myslím. Na sem tam mrknutí to stačí, ale na každoddení prohlížení webu teda ne :pozor Ale jinak je E71 velmi povedený telefon.

No a co HTS Dream (T-Mobile G1)?
eRiper
Pokročilý

Odeslat příspěvekod audis 19. 9. 2009 10:36

eriper: denně koukám na 240*320 na net a OK. vyšší rozlišení > aby toho na display bylo víc = menší písmena už bych asi nezvlád. nebo tomu teda nerozumím a mužete mě otevřeně kritizovat.

předpokldáádám, že jsi měl na mysli velikost display. já mám 2,8" a taky to jde. nepopírám, že na 3,8" to bude jiná lepší káva. ale je to taky jiná cenová relace a jiné rozměry myslím.
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Junior

Odeslat příspěvekod eRiper 19. 9. 2009 11:15

Jasně že na vyšší rozlišení je třeba větší displej. A ten dotykovky mají všechny.
eRiper
Pokročilý

Odeslat příspěvekod 2peka 19. 9. 2009 11:27

2,8 je pro mě hodně málo, takže E71 odpadá; chci minimálně 3,5
zatím vede E90, ale docela mě straší velká hmotnost a taky to, že se mi vůbec nelíbí z venku,
dotykovku radši ne, kdyby se z ní měla stát noční můra kvůli špatnému ovládání
za n97 by si připlatil, ale zase se mi nezdá o tolik lepší
2peka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 19. 9. 2009 19:23

eRiper píše:QVGA pro net? To by asi nebyla dobrá volba, si myslím. Na sem tam mrknutí to stačí, ale na každoddení prohlížení webu teda ne :pozor

Konkrétně u E71 mi to na každodenní prohlížení stačilo ;-)
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Další stránka