od audis 21. 11. 2009 12:12
1) vsechny WM (snad) mají vyhledávání kontaktů rychle, hledá se fulltextem v jméně a příjmení.
2) telefony s WM moc dlouho nabité nevydrží. Když ho drtím, 3 - 6 hodin. Dle recenzí, když se používá občas, i dva dny. faktem je, že to, co zvládne ppc s WM, žádný jiné hloupé telefony nedokážou. Holt za výkon se platí. Např. když jsem držil (pernamentně prohlížel web v Se w330i, taky baterka vydržela 6 hodin.
3) ppc jsou náchylnější na pády, jsou těžké a mají dotykový display. nedá se nic dělat.
4) přehodnotil bych priority (na ruzné upozornování sms se vyprd). např. já už ani nemám nastaveno ani jiné vyzvánení na polovičku. Nudí mě to furt to nastavovat.
5) WM toho zvládne strašně moc, ale občas je to DoDo (dodělej doma). A stále se občas člověk potýká s dětinskými problémy, že něco šlo a už to nejde a tak. Už mě to taky obtěžuje. Je fakt, že já mám obzvlášt Dodo ppc (E-ten m700). V recenzích dnešních WM si na restarty moc nestěžují, tak bud o tom nepíší, nebo se to zlepšilo. Na druhou stranu, v jednom článku z tohoto webu, jeden novinář si obecně postěžoval, že nestabilita chytrých přístroju obecně prostě je! Zajímavé je, že v recenzích se o tom člověk nedočte. Jako kdyby obecné info (typu např. v autě jezdíme vpravo a tramvaj objíždíme vpravo) bylo nějak tajné. Holt pokud jsi to nikdy neměl a nedostalo se ti info z praxe (jako mě), budeš překvapen. Fakt je, že příště si opět WM koupím. Ta multifunkčnost za to stojí pro mě.
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?