HTC TD2, nebo jiny ?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mexxy 23. 11. 2009 14:54

Chtel bych novy mobil a potrebuju poradit jaka by byla nejlepsi volba.
Pozadavky: Dotykovy display, Wi-Fi, GPS
Nevim jestli se k ty gps spis hodi OS nebo ne. Premyslel sem treba o HTC Touch HD. Cena tak do 10 tis. (ten htc stoji neco malo pres ale netrvam ze telefon musi byt novy, stacil by zanovni). Diky zatim
Mexxy
Junior

Odeslat příspěvekod krtek7 23. 11. 2009 15:57

No na GPS se rozhodně hodí OS, kvůli podpoře navigačních programů. Já osobně bych vybíral z dvojce HTC Diamond2 / HTC Hero. Tyto telefony doporučuju skoro všem a jejich rozdíl je jen v OS - WM x Android. Záleží na tom, který se ti líbí víc ;-)

PS: Pokud nepotřebuješ nový telefon, tak zkus počkat až se v aukcích objeví HTC HD2. díky obrovskému displeji je na navigování ideální :-)
Nokia N96 + telefony na testování
Acer Aspire 5542
Já myslím, že mají všichni pravdu, kromě mě, takže zapomeňte, že jsem něco řekl.
krtek7
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Carismatico 23. 11. 2009 16:01

Velký displej je na GPS sice ideální, ale nechci vidět tu výdrž. GPS má hodně velký vliv výdrž baterie a v kombinaci s velkým displejem, nemůže tel. při životě dlouho vydržet. Tak max. 6 - 7 hod. a poté bude nutné jej nabíjet.
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod condor0305 23. 11. 2009 16:12

ma HTC touch pro2.min. pul mroku jsem si zjišťoval info vše o tomto HTC.Zpočátku jsem byl nadšen ale teď se ho mile rád zbavím.proč, je velký a vubec navyužiji jeho funkce .jsem jen běžný uživatel.mám ho 1,5 měsíve
condor0305
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mexxy 23. 11. 2009 17:15

Taky sem uvazoval o tom HD2 Leo, ale tolik penez se mi do toho davat nechce. Slysel sem ze ten diamond 2 prej ma nejakou nekvalitni konstrukci nebo co, tady na foru to nekdo pise. To condor0305 : Ty chces ten touch pro 2 prodavat ? A za kolik by si ho kdyztak prodaval ? :-)
Mexxy
Junior

Odeslat příspěvekod krtek7 23. 11. 2009 17:18

Konsturkce HTC Diamond2 je v pořádku, o žádných vadách nevím. HTC by podle mě klasickou konstrukci nezmršilo. Ale je fakt, že může překvapit jako Nokia u E52. Diamondu2 bych se ale rozhodně nebál.
Nokia N96 + telefony na testování
Acer Aspire 5542
Já myslím, že mají všichni pravdu, kromě mě, takže zapomeňte, že jsem něco řekl.
krtek7
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mexxy 23. 11. 2009 18:10

Nebo jeste takhle. Jaky telefon z techto vam prijde nejlepsi ? Koupil bych ho asi z bazaru na mobilmanii. HTC touch pro 2, diamond 2, touch pro. Videl bych to asi na toho diamonda ze ? :)
Mexxy
Junior

Odeslat příspěvekod Mexxy 25. 11. 2009 20:43

tak jsem se rozhodl pro HTC Touch Diamond 2 nakonec :) jaky na nej mate nazory ? sou s nim nejake problemy nebo nejake negativni zkusenosti ?
Mexxy
Junior

Odeslat příspěvekod oiep 26. 11. 2009 22:58

To s tou konštrukciou na diamonde 2 som písal ja. Čo som dostal kus, tak zadný kryt mal veľkú vôľu, a pri dotyku celý telefón následne vydával dosť nepríjemné praskavé zvuky :-|. Dočítal som sa o tom aj na jednom fóre a tam to riešili tak ako ja, že som to vypodložil papierikom, ale tak pri telefóne za toľké peniaze to moc nepoteší :(. Druhý problém, čo mi trochu vadilo, je že sa zadný kryt dosť ľahko vysunie, resp. tá záchytka čo ho drží je dosť malá a stačilo dosť málo na to aby som ho dal dolu. Detail, ale celkovo to moc telefónu nepridalo. Aby som len nehanil, asi pred mesiacom sa mi dostal do ruky iný kus a ten bol úplne v poriadku, nič nevŕzgalo, konštrukcia pevná pomaly jak ajfon, čiže asi to záleží od šťastia. Inak si myslím, že s tým chybu neurobíš, ak využiješ tie veci čo ponúka a chceš si ten telefón čo najviac prsipôsobiť, tak hurá do toho :-) .

Ehm ešte dodám, že to HD2 vyzerá neskutčne pekne, je to síce veľké, ale aj tak :) ak máš možnosť, že ťa neobmedzuje finnančá situácia, tak by som tiež rozmýšlal. Na druhú stranu výhodou Diamondu 2 bolo, že bol relatívne malý.
oiep
Junior

Odeslat příspěvekod Mexxy 27. 11. 2009 18:35

diky :) na HD2 sem taky koukal prave, ale tolik penez uz do toho davat nechci. Takze to asi vypada na ten TD2 :)
Mexxy
Junior