Samsung, HTC nebo Nokia?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod konoha001 24. 11. 2009 18:49

Samsung i8910 HD, Htc HD2 nebo Nokia N900? nevim který znich koupit... Poradíte mi prosim?... Budu rád za vaše komentáře a rady. Předem díky
konoha001
Junior

Odeslat příspěvekod krtek7 24. 11. 2009 20:32

A nějaké požadavky by nebyli?

Zde zásadně záleží na tom, jestli potřebuješ fyzickou QWERTZ klávesnici ;-) Pokud ano tak N900. Pokud ne tak bych osobně bral HTC HD2, ale nevím co od telefonu očekáváš.
Nokia N96 + telefony na testování
Acer Aspire 5542
Já myslím, že mají všichni pravdu, kromě mě, takže zapomeňte, že jsem něco řekl.
krtek7
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod konoha001 24. 11. 2009 20:47

Klávesnici nepotřebuju, jinak tyto telefony mají vše co chci ale každý má své plusy i mínusy.
Já bych, vzal tu Nokii jenže tam hraje velkou roli cena. a hlavně nevim jak to bude s aplikacema na Maemo 5. U Htc mě trochu vadí ten foták, vím že to je prostě foták v mobilu, ale ty fotky se zbarvují do růžoca/červena a škoda, že nemá stereo reproduktory, ale to není zase takový problém. A u Samsungu tam je problém zase s firmverem. (asi si ted nevzpomenu na nějaké ty další mínusy.. pro MĚ :-) ) a plusy u Samsungu to jsou ty multimédia + fotak+ amoled display.U htc velký display + tvrzené sklo a 1Gh procesor. navíc si ted nevzpomenu :-)
konoha001
Junior

Odeslat příspěvekod krtek7 24. 11. 2009 20:54

No já si samozřejmě jsem vědom plusů a mínusů těchto telefonů :-). Chtělo by to ale upřesnit co od toho telefonu požaduješ, k čemu ho budeš využívat, či něco co v telefonu nesmí chybět. Bez toho se neodrazíme :-)
Acer Aspire 5542
Já myslím, že mají všichni pravdu, kromě mě, takže zapomeňte, že jsem něco řekl.
krtek7
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod broky11 24. 11. 2009 21:01

Co takto samsung omnia 2 ??
broky11
Junior

Odeslat příspěvekod konoha001 24. 11. 2009 21:03

No.. Navigaci, Internet, přehrávání Hudby, někdy nějaký ten film , Focení, čtení dokumentů ( různých) , svižný (což budou všechny tři .. doufám :-D...) , dobré ovládání (nemám zkušenosti s dotykovýmy displayi a také s operačním systémem , a každý má jiný , takže taky nevím jaký je mezi nimi rozdíl :-( (četl jsem o každém , ale většinou zaujaté články) tady tedy taky vidím menší problém.. jaký vybrat ..WM, symbian a nebo maemo)
konoha001
Junior

Odeslat příspěvekod konoha001 24. 11. 2009 21:04

Ten mi nějak nesedl, a nevyhovuje mi. O proti třeba HTC má menší display, což bych u WM uvítal :-)
konoha001
Junior

Odeslat příspěvekod krtek7 24. 11. 2009 21:10

No nejlépe se bude ovládat Nokia N900, kvůli klávesnici.

Tady je problém v tom, že k Maemu zatím není moc uživatelských hodnocení. Jestli můžeš, tak počkej tak týden, dva. Pak už bude spousta infa. Ale řekl bych, že Nokia Maemo nezmršila, takže podle požadavků bych bral asi tu N900 ;-)
Acer Aspire 5542
krtek7
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod konoha001 24. 11. 2009 21:13

Díky moc za radu... já o telefonu uvažuju už dlouho ale pak se rozhodnout :-D... stejně jsem chtěl ty dva - tři týdny počkat ;-) ,ale tady bude asi problém pro mě cena... nejpřijatelnější je ten samsung protože bych ho měl pod 11 ale ta nokia bude stát kolem 15 tak nevim noo
konoha001
Junior

Odeslat příspěvekod krtek7 24. 11. 2009 21:16

Tak i8910 HD je na trhu už nějakej ten pátek, takže ta cena musí být nižší :-D. Záleží na tom, jestli jseš ochotnej dát 4 000 Kč za QWERTZ klávesnici, za nový OS a za výborný multi-tasking. 30 spuštěných aplikací najednou bez sekání ;-)
Acer Aspire 5542
krtek7
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod konoha001 24. 11. 2009 21:19

No jasně ... myslím si že nokia bude lepší.. krom displaye, ale ty 4 000 jsou asi moc.. noo nevim uvidim ještě... ta asi tak rychle nepůjde s cenou dolů jako N97 že?
konoha001
Junior

Odeslat příspěvekod krtek7 24. 11. 2009 21:27

No první měsíc podle mě určitě ne. Potom možná jo, ale nejsem ekonom a takovéto závěry bych v žádném případě dělat neměl :-D
Acer Aspire 5542
krtek7
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod condor0305 24. 11. 2009 21:28

mám htc touch pro2 Je to jistě vynikající přístroj plny aplikací a užasný OS.jen s tím musíš umět a rozumět tomu,a to já právě neumím prot je k dispozici je 1 měsíc stary.kež by tedy někdo poradil jak s ním pracovat ja v něm příliš aplikací nevyužiji je
condor0305
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod konoha001 24. 11. 2009 21:37

noo tak uvidíme.. .. po pár recenzí n900 co bude v prodeji a pak se rozhodnu ale jinak díky za rady ;-)
konoha001
Junior

Odeslat příspěvekod jackoneill 24. 11. 2009 22:21

Já bych šel do N900, má vše co bych chtěl použít, ale ne každému to bude vyhovovat. Na Maemo 5 ale je aplikací dost. Několikset určitě. Hlavně to ale nejsou kravinky, ale použitelný věci. Doporučuji si N900 nejdřív vyzkoušet, pro všechny případy. V Nokia obchodech mají zatím maketu. Až bude funkční maketa, tak to jdi zkusit. A na recenze se určitě podívej, ale shlédni jich vícero, hlavně videa.
Nokia N900 - Objevujte nové možnosti. Online, ať se děje cokoliv.
jackoneill
Mírně pokročilý

Další stránka