windows vs. android

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod noker1 27. 1. 2010 10:55

Tak ten task manager akurat spomaluje telefon ale tak je to tvoja vec :).
iPhone 6 Plus 16gb
noker1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Louis.scorn 27. 1. 2010 12:59

Spomaluje ? zrovna u HD2 by mě přišlo že by ho moc zpomalovat neměl ... vždiť takovej procesor něco utáhne ne.
Já vím že je to můj problém. Rozhoduju se mezi E72 a HD2 je to takovýho přemejšlení, pořád koukám na nějáký recenze jako blbec, místo toho abych něco pořádného dělal, už abych ho měl. a skusím být rozumný a vzít E72, i když ta neznámá voda HD2 mě láká.
Díky moc za pomoc... už je to jen na mě :kuk:
možná že se opakuju,možná že se opakuju,možná že se opakuju
Louis.scorn
Junior

Odeslat příspěvekod Mike-biker 27. 1. 2010 13:25

Přesně tak, dej na sebe a intuici. Pokud jsi zvyklý na Nokie a bezdotyk, tak není důvod, abys byl nespokojen. Jediným záporem dle mne je malý displej. :hm
iPhone 15 Pro Max Natural Titan 256GB.
iPhone 13 Mini 128GB Red as reserved
MacBook Pro 16" 32GB RAM + 24GB GPU + 1TB SSD.
Mike-biker
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Narcissus 27. 1. 2010 15:56

noker1 píše:Tak ten task manager akurat spomaluje telefon ale tak je to tvoja vec :).

Task Manager je už v systému zabudovaný, takže i kdyby 5x zpomaloval (což stejně nedělá), nemáš jinou možnost. :-)
Nemám rád angličtinu v podpisech. Nestyďte se za svůj jazyk...
Narcissus
Junior

Odeslat příspěvekod m.cut 28. 1. 2010 10:03

Muj nazor bude opacny pockej si na HTC Bravo,na jare bude v Evrope.Aplikaci na marketu je okolo 25 000,tak je zceho vybirat.Prechazel jsem s WM na Android a jsem rad.
HTC Desire | ROOT | ROM: AuraxTSense v8.0 HTC Sense 2.2 |

T-Mobile G1 white | T-Mobile G1 black | HTC Magic | Samsung Spica | HTC Desire ......
Twitter: m_cut
m.cut
Junior

Odeslat příspěvekod Mrazakkuba 29. 1. 2010 13:07

na HD2 se dá stáhnout úplně stejnej Task Manager, jakej je na Omnii II ;)
Apple iPhone 6
Mrazakkuba
Junior

Odeslat příspěvekod Louis.scorn 29. 1. 2010 23:53

jo ? jééé. a kde? vůbec nemáte nějáký dobrý stránky kde by se na HD2 dalo stahovat free prgramy a s nějákou přehledností ? napiš prosím jak si to tam dostal. 8-D
možná že se opakuju,možná že se opakuju,možná že se opakuju
Louis.scorn
Junior

Odeslat příspěvekod Mrazakkuba 31. 1. 2010 13:23

http://www.wmmania.cz/forum/viewtopic.p ... 104#379104 tady sou ty základní věci... je tam i ten task manager... a pak těch free programů na HD2 zas tolik neni, ale třeba http://stahovat.okamzite.eu/news.php tam sem tam něco je... a eště můžeš kouknout na http://www.1800pocketpc.com/category
Apple iPhone 6
Mrazakkuba
Junior

Odeslat příspěvekod Mrazakkuba 31. 1. 2010 13:24

joo a jinak je to úplně normální .cab, takže smažeš ten task manager kterej máš, soft reset a pak nainstaluješ ten novej... na wmmania je jich víc, tak můžeš zkusit různý ;)
Apple iPhone 6
Mrazakkuba
Junior

Předchozí stránka