I nastal čas se té staré Nokyje zbavit...
Od té doby, co jsem se s fórem rozloučil (a že to je přes dva roky), mám pořád stejný kecafon (N6234). Tehdy jsem žertoval, že se sem vrátím, až budu potřebovat poradit s výběrem nového. No a co čert nechtěl, je to tak!
On mi ten současný docela vyhovuje, skvěle se na něm píšou smsky, prohlížení webu přes Operu Mini taky v pohodě, displej se dá, jenže... Chce to už změnu. Dřív jsem telefon měl rok max, N6234 už používám víc jak dva a půl. Fakt jsem se o mobily úplně přestal zajímat. (Ale pozor, tak nějak mám pocit, že mě zas začínají bavit. )
Tedy moje hlavní požadavky, známé už z titulku, jsou Wi-Fi (v nudných hodinách chemie nebo bioly možnost připojit se bezdrátově na web i jinak než přes NB přijde vhod), 3,5mm jack na sluchátka (jo, mám mp3 přehrávač a nehodlám ho přestat používat, ale třeba na tu cestu do/ze školy by mobil stačil). K vedlejším požadavkům patří pokud možno kvalitní konstrukce, minimálně QVGA displej (i když to má dneska asi každý, co... ) a potěšila by plnohodnotná klávesnice. O foťák mi nejde. Cenově kolem těch 5.000 Kč, přece nedám všechny svoje prachy jenom za telefon.
Jasně, vím o Nokii E63, a ta se mi taky nejvíc zamlouvá. Je-li tu tedy nějaký její uživatel, uvítal bych zkušenosti. Další návrhy jen a pouze uvítám.