Mobil s qwerty pro přehrávání videa a čtení dokumentů

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod gekoncik 28. 6. 2010 05:38

Ahoj, planuju si koupit novy telefon.. Hlavni pozadavat je qwerty klavesnice - bud hardware, nebo softwate (dotykovy display), cteni knih (pdf) a dokumentu (doc), prehravani divx filmu (avi, mpg, ..) s ceskyma titulkuma (diakritika neni zas takovy problem - kdyztak si udelam program na odstraneni diakritiky ;) ), gps a byl bych velice rad kdybych mohl vyuzit groove shark aplikaci na prehrani hudby...

Koukal jsem na nejake recenze atd asi nejvice se mi libi iphone 3gs, je to dobra volba? Nebo doporucili by jste mi nejaky jiny typ?
Naposledy upravil Fíla dne 28. 6. 2010 15:22, celkově upraveno 1
Důvod: upraven název tématu
Ne-ne-ne
gekoncik
Junior

Odeslat příspěvekod audis 28. 6. 2010 11:19

= HTc touch pro2. kvuli i editace doc a office, hq qwerty když se hodně píše, využitelné gps s velkým výběrem aplikací, titule pomocí programu TCPMPplayer netřeba divx konvertovat,
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Junior

Odeslat příspěvekod SudruhStopa 28. 6. 2010 14:36

iPhone ti neposkytne divx filmy, treba konvertovat a ak nemas mac, tak titulky musis pridat pri konverzii.
Ostatne zvlada uplne v pohode, az na to, ze na grooveshark treba jailbreak.

Inak ja by som odporucil nejaky Android, napriklad Desire. Tam mas aj ten grooveshark bez opletaciek a ostatok splna. Ale filmy by som tiez konvertoval, uz len koli HW akceleracii, ktora moze zvysit vydrz mobilu.
SudruhStopa
Junior

Odeslat příspěvekod gekoncik 29. 6. 2010 16:00

Ten desire vypada velice dobre ma teda i konektor pro jack 3.5.. To mi ted vadi na mojem se w910 ktery to nema nejak mi nesedi sluchatka..

Jen mi vadi ze nema poznamky a stopky nekdy se to hodi, ale pokud je to mobil s operacnim systemem neni problem si aplikaci doinstalovat ze?

Jeste android pusti jake spustitelne soubory, pusti trebas windows mobile aplikace?
Ne-ne-ne
gekoncik
Junior

Odeslat příspěvekod SudruhStopa 29. 6. 2010 16:43

Nie, windows mobile aplikacie nespustis, ale android market ma vela aplikacii, pricom vacsina je free. Samozrejme tam najdes aj aplikacie na poznamky a stopky, na poznamky ma hned napada free Evernote a na stopky hadam poradi nejaky androidista.
SudruhStopa
Junior

Odeslat příspěvekod Mrazakkuba 29. 6. 2010 17:23

na poznámky - colornote, peckový, můžeš si dávat na plochu jakoby lístečky =)
a stopky - nevim jak teda ostatní Desiry, ale ten můj je má v základu =D
Apple iPhone 6
Mrazakkuba
Junior

Odeslat příspěvekod Tonulik 4. 7. 2010 21:28

Smazáno, tady není bazar. dejvidek
Tonulik
Junior