najlacnejsi mobil na surf

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vortex1394 25. 8. 2010 12:37

poradte najlacnejsi mobil na surfovanie + maily (ziaden WAP ale plnohodnotny web) , potrebujem mat len pristup k mailu a posurfovat po par strankach - odhadom max. 1hod. denne. aby som mohol hocikde v terene skontrolovat maily a popripade odpisat.
dik.
vortex1394
Junior

Odeslat příspěvekod audis 25. 8. 2010 12:44

nějaký dotykáč je velmi vhodný na web.

-- 25 srp 2010 13:45 --

nokyja 5230
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Junior

Odeslat příspěvekod vortex1394 25. 8. 2010 13:33

no ten vyzera dobre , rozumna cena..
vortex1394
Junior

Odeslat příspěvekod Petr1968 25. 8. 2010 13:35

dotykáč je na Web naprosto na prd.
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod vortex1394 25. 8. 2010 13:37

Petr1968 píše:dotykáč je na Web naprosto na prd.

a to jako preco
vortex1394
Junior

Odeslat příspěvekod Boombox 25. 8. 2010 13:41

Petr1968: Tak navrhni lepší.
Boombox
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zdenek sport 25. 8. 2010 14:07

Jednoznačně dotikáč ta nokie je na to jak dělaná sám ji používám 5230.nebo Samsung Monte je také dobrej 8-) Klasiku já na internet nedoporučuji kvůli velikosti displeje a přece jen se lépe ovláda dotikem než kurzovou klávesou :tleskani .HLAVNĚ NE NĚJAKÉ LEVNÉ DOTIKOVE lg NEBO TŘEBA SAM. STÁR jsou strašně pomalý a je to utrpení >:-(
zdenek sport
Junior

Odeslat příspěvekod Sasakr 25. 8. 2010 14:12

Jak říká Petr, taky si nemyslím, že levný dotykáč je dobrá volba. Pro mě je tedy snadnější surfování v Opeře Mini se čtyřsměrným tlačítkem s potvrzovacím středem než na dotykáči, kde mám problém se na odkazy strefit, když chci posunout stránku, musím přerušit čtení a co hůř, tu a tam potřebuju něco napsat... Naproti tomu velký displej a čtyřsměrná klávesa (Nokia C6), to je paráda. Ale zase to není levné.

Bral bych Naite nebo tak něco.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Maniak

Odeslat příspěvekod vortex1394 25. 8. 2010 14:23

a co toto - Samsung B3410
http://mobilizujeme.cz/clanky/samsung-b3410-recenze-experta-pres-komunitni-site/

ma HW klavesnicu , cena par korun
dalo by sa z toho pisat pohodlne prispevok napr. do tohoto fora ?
vortex1394
Junior

Odeslat příspěvekod audis 25. 8. 2010 14:52

Petr1968 píše:dotykáč je na Web naprosto na prd.

měl sem možnost surfovat na nedotykáči skrz Operamini 3,x - 5x (to nej pro nedotykáče a javu) až na dotykáči skrz Operamobile (to nej pro windows mobile), surfuju denně, vím o čem mluvím. dá se to, ale takové docela nepohodlí na nedotykáči pro denní používání oproti dotykovému. rozdíl jako mezi felicií a mercedesem v komfortu prohlížení www.

-- 25 srp 2010 15:54 --

vortex: sem jsem psal z hloupého nedotyk Sonyericsonu, nokyje 2330 skrz Operumini, i přes dotykovou Operumobile na windows mobile. obojí jde, ale na dotykáči to je uplně o něčem jiném.

-- 25 srp 2010 16:00 --

samsung B3410:
no já nevim no. na psaní má hw qwerty, což je skvělé, ale: nemá OS, kdo ví jak komfortní je vestavěný www prohlížeč, samsungy obecně mají problémy s instalací java aplikací a je to model od modelu, někde snadno jde instalovat .jar aplikace tak jak to má normálně být, ale někde velmi velmi obtížně. neumí 3g sítě.

ta nokyje sice nemá qwerty, ale má otevřený operační system, prohlížeče kvalitní na něj jsou, java instalovat umí normálně, má gps, má 3g sítě což jistě s datovým paušálem využijete denně.

A co windows mobile? možnosti ještě větší ve všech směrech, aplikace jsou na kdejakou blbost, kvalitní www browsery jsou a zdarma, 3g, gps, wifi, 2,8", cena nevelká 5500 kč. HTC touch2?
audis
Junior

Odeslat příspěvekod vortex1394 25. 8. 2010 15:08

tak ten HTC Touch2 vyzera super za svoju cenu. myslim ze to bude ono..
vortex1394
Junior

Odeslat příspěvekod Wlashack 25. 8. 2010 15:52

Levné dotykové mobily, nejhůře pak ještě ty s rezistivním displayem jsou pro prohlíženní webu ABSOLUTNĚ mimo. Pokud pisatel vysloveně nežádá dotykovku, byl bych pro cokoliv s větším displayem a OS - Ideálně mě napadá Nokia C5.

Pokud trvá na dotyku, bude se muset smířit se stylusem, nebo pár kaček přihodit za kapacitní displej, kde i malá úhlopříčka surfing dobře zvládne - ideální levná volba (ikdyž bez OS) je Samsung Monte (má i WiFi a velmi slušnou GPS navigaci v ceně).
Samsung Galaxy S (GT-i9000) @ Darky's ROM - 16GB microSD
HP Pavilion dv6550 (C2D 2.0, 3GB DDR, 500GB, NV6200, WF-BT)
XBOX360 Elite (CFW1.6)

Pillowrecker - new ID for Wlashack.
Wlashack
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod audis 25. 8. 2010 16:48

wlashacj: ty jsi taky mimo s odporovými a kapacitními displayi. prdlačky, i odporový je uplně v pohodě. navíc se nemusí ovládat jen prsty jako kapacitní, ale lze čímkoliv co je zrovna po ruce (např. vidlička z kuchyně):-), když se zamane. prsty je také Ok. u Wm 6,5 slylus není nutný, i když je přibalen v HTC touch2. je to prvek komfortu navíc. navíc já si na odporovém a 2,8" a Wm6,1 vystačil s prsty a stylus vytahoval vyjímečně. asi to bude tím, že nemám obě ruce levé.

tu velmi slušnou gps bych chtěl vidět teda. poslední info bylo, že někomu to v Cr jde a někomu prostě nechodí mapová aplikace. a celkově bych tu autonavigaci hodnotil jen uspokojivě. na kvalitní lídry v autogps zdaleka nemá! na Android a zejména Windows mobile si muže vybrat mezi kvalitními lídky, které nějaký samsung na silnici strčí do kapsy 4x.

viděl bych to takto:
- 5500 kč: HTC touch2: neomezeně možností, nezestárne.
- ušetřit a 4000 kč: nokyja 5230. ušetřím, ale jsem bez wifi a mám o chlup horší hw zpracování a méně svobody než u WM.
ušetřit ... nic už mě nenapadá ale jistě bude ještě další možnost. když není cenový strop, těžko se radí.
audis
Junior

Odeslat příspěvekod pwnz 25. 8. 2010 18:13

A co treba starsi HTC touch hd (blackstone)? :) To je podle me lepsi varianta nez touch2 - ma kapacitni displej a mnohem vetsi uhlopricku.
pwnz
Junior

Odeslat příspěvekod xcmaniax 25. 8. 2010 18:42

Hodina denně je málo?:-) To proserfuješ tak jednu dvanactinu svyho aktivniho dne, radsi si na to sedni k pocitaci:-D
xcmaniax
Junior

Další stránka