pwnz píše:A co treba starsi HTC touch hd (blackstone)? To je podle me lepsi varianta nez touch2 - ma kapacitni displej a mnohem vetsi uhlopricku.
ten stoji nejakych 450€ a to je uz mimo rozpoctu.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
pwnz píše:A co treba starsi HTC touch hd (blackstone)? To je podle me lepsi varianta nez touch2 - ma kapacitni displej a mnohem vetsi uhlopricku.
audis píše:wlashacj: ty jsi taky mimo s odporovými a kapacitními displayi. prdlačky, i odporový je uplně v pohodě
Wlashack píše:audis píše:wlashacj: ty jsi taky mimo s odporovými a kapacitními displayi. prdlačky, i odporový je uplně v pohodě
Ale ale proč hned tak ostře? Nikdo přece nepopírá, že odporový display není špatný, jistě má své výhody, ale v 90% případů je potřeba něco s mobilem RYCHLE udělat a není čas lovit stylus nebo vidličku z kuchyně. A říkej si co chceš, ale na levných dotykových telefonech s odporovým displayem do 3" je prostě surfování utrpení, pokud nemáš v ruce stylus nebo vidličku z kuchyně. V ovládání prsty prostě nikdy odporový display nepřekoná kapacitní!
K Samsungu Monte jen tolik, že jsem jich do svého okolí doporučil už asi pět. Všem navigace jede naprosto v pořádku, jeden z majitelů podle navigace jezdí minimálně jednou týdně a nikdy si nestěžoval, že by navogační SW trpěl nějakou vážnější vadou. Všichni si libují, že mají dobře ovladatelný dotykový telefon s plnohodnotnou GPS a všichni na něm surfují. Proto jsem neviděl důvod proč jej tazateli nedoporučit, máš s tím snad problém? Já mu Monte nenutím, pouze doporučuji, chápeš?
A pokud bych tedy měl zůstat ve stáji WM, pak také nemohu než doporučit klidně použité HD (Blackstone). Komfort jeho používání proti Touch2 je nebe a dudy. A 5230? to je špatný vtip. Sice s GPS a bez WiFi ale bratr ji má a o nějakém dobrém surfování (bez stylusu - já vím, je v těle, ale kdo se má s tou tyčkou furt vytahovat) se nedá mluvit.
vortex1394 píše:ten stoji nejakych 450€ a to je uz mimo rozpoctu.
audis píše:garmin, navigon, igo, tomtom, szgic, jsou ještě o dvě třídy výše než Ovimaps. ti jsou stejní jako jednoučelové navigace zmíněných značek!
audis píše:garmin, navigon, igo, tomtom, szgic, jsou ještě o dvě třídy výše než Ovimaps. ti jsou stejní jako jednoučelové navigace zmíněných značek!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků