Klávesnice N6303

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mars2010 28. 9. 2010 15:00

Otázka pro majitele Nokia 6303:
Jste spokojeni s klávesnicí ?
Nevadí vám konkávnost v horní řadě tlačítek ? Nevypadává při psaní z ruky?
Uvažuji o koupi. Díky.
Mars2010
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dockalacek 29. 9. 2010 16:37

Já ji nemám, ale taky mě tohle zajímá. Měl jsem ji v ruce a hrozně se mi líbilo, jak jdou klávesy lehce a měkce mačkat. Jsem na vozíku a do teď používám Siemens C75. Vlastním ho už 5 let a myslím, že má úplně geniální klávesy - tlačítka vystouplá a navíc s rozestupy. Předtím jsem uvažoval o Nokii 3109 Classic, protože má velké čudlíky a skoro všude byla její klávesnice hodně chválená. Když jsem si ji pak zkusil u známého, šly její čudlíky mačkat tak těžko, že jsem je nemohl umáčknout..

SMSky totiž píšu trochu nezvykle prsteníčkem, ale troufám si tvrdit, že 6303 má jednu z nejlepších klávesnic. I když ono hodnotit klávesnici je hrozně subjektivní a nejlepší bude si tu Vámi vyhlídnutou Nokii někde vyzkoušet.

Každopádně až si budu vybírat nový mobil, bude se mi na něj těžko zvykat. Je pravda, že tu C75 jsem také vybíral jen na základě recenzí, ale za ty roky se mi to ovládání a ta klávesnice dostala tak do krve, že až mi tenhle německý kluk doslouží, bude se mi stýskat. :-) Mamka má Nokii 1650, tatínek Nokii 2323 a píše se mi na nich hůř..
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)
dockalacek
Administrátor

Odeslat příspěvekod Lutzi 29. 9. 2010 17:12

Ahoj lidičky.Já mám Nokii 6303i Classic,je to stejný telefon jako zde uvedený Nokia 6303 Classic.Mám ho už pár měsíců a jsem spokojená.Co se týče tlačítek tak se mi na něch velmy dobře píše a nikdy jsem do teď neměla žádné problémy ani při psaní a ani u jiných věcí.Jinak telefon mi teda z ruky nevypadá i když je kovový a tudiš trochu klouzavý,teda podle mě.Ale každý člověk to vydí jinak.
Lutzi
Junior