Jestli chceš HTC Sense rvát do Galaxy S, tak si rovnou kup Desire se Sense ne? Nebo jinak to nechápu, když se rozhoduješ a požadavky jsou GPS,WIFI,internet,fotak. To mají oba dva a výdrž má Galaxy S o 30% lepší. Hardware má taky asi 2X-3X výkonější. Displej též lepší.Tak záleží na tobě co budeš chtít.
venca60 myslim, že by si měl počkat až vyjde na Galaxy S 2.2 a potom se rozhodnout, prootže řekněme si narovinu Desire je s 2.2 prostě rychlejší, ale na druhou stranu je rychlejší v tom, že se rychleji pouštěj aplikace a pohyb v prostředí, ale Galaxy S má výkonnější HW, rakže v aplikacích zase bude rychlejší...předpokládám, že aktualizace na 2.2 vyřeší to otvírání aplikací a apak bude Galaxy S opravdu lepší volbou
rozhodni se, jestli chceš radši lepší konstrukci a diody, větší, ale podle mě o hodně horší display a nebo lehoučký plasťáček...
slyšel jsem, že aktualizace na 2.2 to moc nepořešila , ale Desire HD taky neni úplně plynulý, každopádně pokud ti nevadí ten vyblitý display proti super amoledu, tak asi Desire HD
JJ jsem opet na zacatku.... Ten displej bych asi i ozelel, ale taky me u toho HTC dost zarazila ta baterka, ale jinak vypada slusne. U toho Galaxy se mi zase moc nelibi to jejich TouchWiz 3.0..
Canon EOS 50D, Canon EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM; Canon EF-S 17-85 mm f/4-5,6 USM IS; Canon EF 70-200 mm f/4,0 L USM
tak v TouchWizu žádný problém neni...jestli se ti nelíbí, tak si tam prdneš něco jiného...LauncherPro jsem tam měl já a pak to vypadá jako podobně jako holý Android...jak je to s baterkou u Desire HD říct nemůžu, protože jsem přístroj neměl možnost používat delší dobu...