Hudební telefon do 12 000Kč

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod k4R3l 18. 11. 2010 00:10

X6 levnější o 2t než N8??? :shock:
Ale vzhledem k původnímu požadavku ceny do 12t, tak N8
k4R3l
Junior

Odeslat příspěvekod rk747 18. 11. 2010 01:22

Osobně bych doporučil Apple iPhone ve verzi 3G, nebo vyšší. Zvuk, rychlost, ovládání a funkčnost jsou dle mých zkušeností bezkonkurenční. Porovnával jsem z telfony NOKIA řady N-series (N70, N73, N95) a se Samsung I8910HD. Používal jsem vždy defaultní aplikace v telefonech. Podle mých uší, i podle nestranných posluchačů při slepých testech, každý z nich vždy neomylně označil jako nejlepší zvuk z iPhone.
SONY CMDX-1000/SONY CMD Z-5/N7650/N7610/N70/N73/N95/iPhone 3G 16 GB/Samsung I8910HD/iPhone 3GS 32 GB Black/iPhone4/SONY Xperia S/SONY Xperia T/SONY Xperia Z/SONY Xperia Z Ultra
rk747
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Sasakr 18. 11. 2010 07:38

rk747 píše:Osobně bych doporučil Apple iPhone ve verzi 3G, rychlost dle mých zkušeností bezkonkurenční.

iPhone 3G s iOS 4?
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Maniak

Odeslat příspěvekod rk747 18. 11. 2010 11:11

Dobře, u iPhone 3G je s rychlostí za jistých okolností problém, nicméně zvuková kvalita je i na něm velmi dobrá. U 3GS je však již vše bez kompromisů.
rk747
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod eRiper 18. 11. 2010 12:16

Jenže dotyčný chce aspoň 5 MPx a ty má až iPhone 4. Leda vzít 3GS (3.2 MPx). Výdrž je hodně slušná pokud člověk jen pustí hudbu (vyplý displej a wi-fi). Já když jedu do Brna, tak si pustím na 1.5 hodiny dva díly Stargate a pak půl hodiny poslouchám hudbu a telefon si vezme cca 10-15 % baterky. Pokud bych poslouchal pouze hudbu dvě hodiny v kuse, bude spotřeba v řádu jednotek %.
eRiper
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ipkiss 18. 11. 2010 18:06

Takže Iphone, zvukově jsou verze stejné? Nebo jaký je v jednotlivých verzích rozdíl, moc se v nich neorientuju a sluchátka mi to veme jakékoliv? slyšel jsem,že iphony mají nějaký poupravený 3.5 jack. A hudební formáty, flac to asi neveme,že? Není problém s nějakým přetahováním hudby u Itunes? ten SE W995 se mi moc nelíbí vzhledově.
ipkiss
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sasakr 18. 11. 2010 19:07

Flac pokud já vím nevezme, ale má to vlastní bezeztrátový formát.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Maniak

Odeslat příspěvekod Gastin2 18. 11. 2010 20:06

ipkiss, kdybych chtěla dotykáč, koupila bych si určitě iPhone4, na poslech hudby je nejlepší.
Pokud jsem dotykáč nechtěla, poslechla jsem si W 995 a byla jsem rozhodnutá, i když vzhledově
se mi taky úplně nelíbil. Při výběru mobilu vždycky uděláš nějaký kompromis podle toho, co upřednostňuješ. :-)
Gastin2
Junior

Odeslat příspěvekod pwnz 18. 11. 2010 23:34

Aha, kupovat si na hudbu iphone, je asi ta nejvetsi blbost co sem kdy slysel. Nahravat hudbu do telefonu jenom pres itunes? Kde to sme?
pwnz
Junior

Odeslat příspěvekod eRiper 18. 11. 2010 23:49

ipkiss píše:Takže Iphone, zvukově jsou verze stejné? Nebo jaký je v jednotlivých verzích rozdíl, moc se v nich neorientuju a sluchátka mi to veme jakékoliv? slyšel jsem,že iphony mají nějaký poupravený 3.5 jack. A hudební formáty, flac to asi neveme,že? Není problém s nějakým přetahováním hudby u Itunes? ten SE W995 se mi moc nelíbí vzhledově.

Jo, zvuk bude asi stejný. FLAC ne, jedině ALAC (soubor.m4a). Já používám iTunes jako primární přehrávač, takže vše mám v MP3, AAC nebo ALACu a hudbu, kterou přetahuju do iPhonu nechám iTunes překonvertovat do AAC 128kbps a kupodivu je zvuk výborný (ač bych tomu před vlastní zkušeností nevěřil) a každá skladba zabírá zanedbatelné místo. Jo, některá sluchátka myslím nešla zapojit, protože měla krátký jack. Zatím jse do něho strčil všechno.
eRiper
Pokročilý

Odeslat příspěvekod rk747 19. 11. 2010 12:25

Problém se sluchátky byl pouze u první verze iPhone, která
se u nás oficiálně neprodávala. Následovaly verze 3G, 3GS
a 4. Zde již žádný problém s připojením sluchátek není.
Po zvukové stránce mně připadne 3GS ještě o kousek
lepší oproti 3G, u iPhone 4 nevím, dosud jsem neměl možnost
poslechnout.
rk747
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zafata 19. 11. 2010 17:18

Sasmsung Wave. Vyborna konstrukce, vyborny displej , vyborna cena, vyborny zvuk, OS to ma take. Wifi bez problemu i ty hry na to uz sezenes :D Navic ta cena je take vynikajici. Jen to neni Android telefon. Kazdopadne par chyb ma , ale to kazdy vyse zminovany. Podle me neni na trhu lepe vybaveny multimedialne ladeny telefon pomerem cena a vykon.
Zafata
Junior

Odeslat příspěvekod ipkiss 20. 11. 2010 15:22

proč by měla být blbost kupovat si iphone jen na hudbu? na co je teda ten telefon dobrý? jen na machrováním, že mám ajfouna?
ipkiss
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pwnz 20. 11. 2010 15:51

Presne tak, iphone si kupujou tri skupiny lidi:
1)Lidi malo technicky zdatny, ktery potrebujou i k hajzlštětce navod
2)Fanatici, ktery vsechno co ma na sobe nakously jabko kupujou po desitkach kusu i kdyz to je totalni *****
3)Lidi, ktery s tim prijdou do hospody a s triumfalnim vyrazem vyndaj iphone a reknou "deal with it"
pwnz
Junior

Odeslat příspěvekod eRiper 20. 11. 2010 17:08

Škoda že nespadám do ani jedné skupiny... :roll: Baví vás to?
eRiper
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka