SE/HTC/nokia/ cena 5-6 tisíc

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod goodfire 8. 2. 2011 01:42

Zdravím, vím že už tady asi takový topick bude ale nechtěl jsem psát do cizího topicu svoje požadavky, pro přehlednost. Takže moje požadavky

QWERTY klávesnice
Wi-fi
GPS
Systém, tak tady nevím někdo říká že android je super, někdo zase že bez internetu je k ničemu. Nebo Symbian je už "mrtvý" WM nevím. Takže tady bych to nechal asi na tom co to bude za konkrétní telefon.
Display nějaký větší protože hodlám používat prohlížeč a navigaci
Baterka nějaká slušná výdrž, ne jen nějakého půl dne
3,5 jack výhodou, ale hlavně hodlám dál používat Bluetooth sluchátka MW600 takže by telefon měl podporovat, nevím právě jestli podporujou jen SE nebo i ostatní telefony proto se ptám.
Stereoreproduktory výhodou
Foťák Tak ten průměr 5megapixelů
Jinak ta značka LG bych nejspíš nechtěl, takže jsem nahodil 3 asi nejlepší+ jsem ještě přemýšlel o samsungu ale to vůbec neznám takže nevím
Cena taky není úplně pevná ale měla by se vlézt do stropu co jsem nahodil, ale neříkám že musí

Snad jsem napsal dost předpokladů k vybrání správného telefonu. Tak skuste něco nahodit Pokud neco bude chybět rád doplním. Díky všem za všechny rady a tipy
HTC Wildfire 2.2 Froyo + 8GB Kingston (with Angry Birds)
goodfire
Junior

Odeslat příspěvekod paulis2 8. 2. 2011 03:18

Pokud je cenový strop 6 tisíc není situace nijak dobrá...

Nokii takový model chybí. Nejblíže je asi C6-00, ale ta stojí min. 6500Kč. (modely C3-00 a E5-00 nezařazuju kvůli malému displeji)

Sony Ericsson zde má s QWERTY pouze model X10 Mini Pro, který je ale dobře vybaven, kvalitně zpracován, jen má opět malý displej.

HTC stejně jako Nokii model s QWERTY chybí.

Samsung zde má dva zástupce. S Androdiem jde o model Galaxy 551 a s operačním systémem Bada model Wave 533. Oba ale nabízí pro internet a navigaci dost mizerný displej.
HTC One S (O2 ČEZ Standard)
Testuji: BlackBerry Z10, HTC Desire 601, HTC One max
paulis2
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goodfire 8. 2. 2011 06:54

Aha No kazdopádně jsem tam napsal že nemusí být úplně strop 6 tisíc a asi ho plánuju koupit někde z aukra... Nějaký zánovní který bude za menší peníz ale jako nový proto je tam cena 6 tisíc
goodfire
Junior

Odeslat příspěvekod Pupu 8. 2. 2011 09:12

Kdyz tedy z aukra, tak co treba tohle:
http://aukro.cz/motorola-milestone-os-a ... 56251.html

Jinak jak psali vyse kolegove, jestli chces velky displej, hw klavesnici a nizkou cenu, tak ti zbyva jen ona jiz uvedena Nokia.
X10 black
Pupu
Junior

Odeslat příspěvekod obluda zelená 9. 2. 2011 20:20

MW600 by měl fungovat i s ostatními telefony. ale asi tam nebude fungovat zobrazení názvu skladby. Ale slyšel jsem, že na XPeriích to taky nejde.
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod martin.fencl5 9. 2. 2011 20:54

Od SE ještě Aspen, problémem je foťák s pouhými 3,2 Mpx.
Sony Ericssony Xperia Neo V a HTC Desire 310
martin.fencl5
Junior

Odeslat příspěvekod paulis2 9. 2. 2011 21:09

Aspen je absolutně nevhodný...uživatel požaduje displej pro internet a navigaci a na to 2,4 palce opravdu nestačí.
paulis2
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goodfire 9. 2. 2011 22:46

Tak přemýšlím nad motorolou milestone a Nokií C6-00. Tak zase nevím, nokie je plastová + ten symbian, který je prej "mrtvý"... a milestone má prej špatnou klávesnici + nevím jak je na tom jako taková značka, precijenom mam SE MW600 bluetoth sluchátka a nevím jestli se snesou a prostě motorola není nijak v poslední době známá až teď s milestonem...
goodfire
Junior

Odeslat příspěvekod marcello 9. 2. 2011 22:52

a Vivaz Pro, neviem ako idu ceny v CZ, to uz je moc nad limit?
Naposledy upravil marcello dne 9. 2. 2011 23:52, celkově upraveno 1
Samsung Galaxy S10e; One UI 3.1, Android 11
Nokia Lumia 830, WM10, RM-984_1070
marcello
Junior

Odeslat příspěvekod martin.fencl5 9. 2. 2011 23:17

Vivaz Pro stojí okolo 7000 - 7500Kč, navíc má Symbian. Co se týče Aspena, pravda, na navigaci je 2,4 málo.
Sony Ericssony Xperia Neo V a HTC Desire 310
martin.fencl5
Junior

Odeslat příspěvekod goodfire 9. 2. 2011 23:18

No nad limit, spíš má symbian to už radši WM
goodfire
Junior

Odeslat příspěvekod marcello 9. 2. 2011 23:50

ako keby ho Nokia nemala...... , myslim ten Symbian
Samsung Galaxy S10e; One UI 3.1, Android 11
Nokia Lumia 830, WM10, RM-984_1070
marcello
Junior

Odeslat příspěvekod paulis2 10. 2. 2011 01:50

Symbian v C6-00 a ve Vivazu Pro se dost výrazně liší...
paulis2
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Pupu 10. 2. 2011 09:42

goodfire píše:Tak přemýšlím nad motorolou milestone a Nokií C6-00. Tak zase nevím, nokie je plastová + ten symbian, který je prej "mrtvý"... a milestone má prej špatnou klávesnici + nevím jak je na tom jako taková značka, precijenom mam SE MW600 bluetoth sluchátka a nevím jestli se snesou a prostě motorola není nijak v poslední době známá až teď s milestonem...

Motorola znama je, ovsem ne v CR, nebot na nas trh vicemene kasle. Jeji telefony ale v USA leti a pravem. Jsou kvalitne udelane a ta klavesnice sice neni uplne top, resp. jsou tu lepsi, ale zvyknout se na ni da. Jeji nevyhodou je male az nicotne vystoupeni klaves nad povrch. Pokud jde o ta BT sluchatka, tak ta ti samozrejme pojedou na vsem, je to otazka BT profilu a ne konkretni znacky, toho se neboj.
Uplne optimalni by bylo, kdyby sis mohl priplatit na HTC Desire Z, ale ten je i pouzity na aukru porad moc drahy, nicmene nelitoval bys.
X10 black
Pupu
Junior

Odeslat příspěvekod goodfire 10. 2. 2011 16:42

Jo na ten jsem se taky díval, uvidím až kolik bude peněz, každopádně díky :)
goodfire
Junior

Další stránka