SE/HTC/nokia/ cena 5-6 tisíc

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pepke-pletke 10. 2. 2011 20:01

zdravím :)
akurát som chcel vytvoriť novú tému, ale vidím, že niečo podobné tu už beží.
moje požiadavky sú: WiFi, GPS a 3,5 jack, teda aby bol použiteľný ako MP3 prehrávač. QWERTY klávesnica nemusí byť. čo sa týka značiek, rozhodne nechcem Samsung ani LG. cena maximálne 300 eur, aj to už je veľa :)

moji favoriti momentálne sú Nokia C5-03 a SE X10 mini - C5 má kompletnú navigáciu zadarmo, väčší displej a je lacnejšia, no SE má lepší foťák, kvalitné slúchadlá v balení a na rozdiel od Nokie nevyzerá lacno. a zaujímalo by ma (ak ho tu niekto máte), či je použiteľný ako seriózna autonavigácia, vzhľadom na ten malý displej.

vopred ďakujem za rady :)
História je svedkom doby, dňom pravdy, životom pamiatky, majstrom života a hlásateľom uplynulých čias.
pepke-pletke
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod marcello 11. 2. 2011 16:44

ja odpoviem takto, jazdim obsas s Nokia E66 - ta ma iba 2,4 palca a nemam s tym problem, a ak by som kupil original drziak co ma E72 a dal to pod zrkadlo, tak by to bolo este lepsie. Takze s 2,55 co ma SE Mini by to slo. Ale samozrejme 3,2 a viac je vzdy lepsie, na druhu stranu s 2,4 to nevidim ako nepouzitelne a vobec mi to nepride ako malo, ved clovek an to necumi stale, je to asistent. Musim vsak podotknut jeden dolezity fakt, ktory je pri tom nanajvys podstatny - mam zrak v poriadku, takze mozno niekto so slabsim zrakom moze mat problem, ale to by mal potom asi nosit okuliare....ma tak napada. :-D.
Ja by som bol za Mini, alebo mini Pro ta C5-03 vyzera lacika, tak pre moju 8r. dceru.
Samsung Galaxy S10e; One UI 3.1, Android 11
Nokia Lumia 830, WM10, RM-984_1070
marcello
Junior

Předchozí stránka