sháním mobil do 5tisíc,hlavně na hudbu s velkou hlasitosi

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pepino78 5. 5. 2011 12:43

dobrý den,sháním hudební mobil,muže být i dotykový,do 5tisíc,i s vysuvnou klávesnicí QWERTY,mám trošku silnějši prsty,tak na to ovládání,díky za rady.
pepino78
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pupu 5. 5. 2011 13:27

X10 mini pro, da se na tom bez problemu psat i se silnejsimi prsty a hudebni vystup vcetne hlasitosti repracku je ok.
X10 black
Pupu
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 5. 5. 2011 15:42

No nevím psát na displeji o úhlopříčce 2,55 s tlustými prsty je sranda ne? :)) Ono je celkově problém psát na takto malém displeji vůbec s menšími prsty, natož s většími prsty takto se ani netrefí do jednotlivého znaku natož aby v rozumném tempu vůbec napsal sms zprávu.

Bohužel jiných alternativ v této cenové relaci se nenabízí. Jinak v outletu T-Mobile se dá sehnat Nokia N97 Mini, která nabídne velmi slušný zvukový výstup.
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod vad0s 5. 5. 2011 15:50

LG Optimus One? Jestli muze byt android, tak treba Nokii C5-03.
ATH T500, Rock Zircon, Sony MH1C, VE Monk, KZ ED9
vad0s
Junior

Odeslat příspěvekod Pupu 5. 5. 2011 15:51

Tak ja rozhodne nemam male prsty, prave naopak a problem jsem s psanim jsem nemel zadny, a to jak na HW klavesnici, tak na te numericke na displeji. Nicmene nic mu nebrani, aby si zasel telefon vyzkouset do prodejny Vodafonu, ze.

vad0s: tazatel chce HW klavesnici, aspon jsem to tak z jeho postu pochopil.....
X10 black
Pupu
Junior

Odeslat příspěvekod vad0s 5. 5. 2011 15:54

psal "i s vysuvnou klávesnicí QWERTY" ja jsem to pochopil tak ze by byla dobra, ale neni podminkou..
ATH T500, Rock Zircon, Sony MH1C, VE Monk, KZ ED9
vad0s
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 5. 5. 2011 18:11

Určitě bude nejlepší si před koupí každý telefon ošahat. To už by v dnešní době mělo být nutností.

Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod pepino78 5. 5. 2011 18:42

Mám v hledáčku Nokia C5-03,Sony Ericsson U5 Vivaz,Sony Ericsson Xperia X10 mini pro,NOKIA C6,Sony Ericsson Xperia X8,Nokia 5800 XpressMusic,Sony Ericsson U8i Vivaz Pro,tak mě poradte.
pepino78
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Carismatico 5. 5. 2011 18:47

Nokia C6 a Sony Ericsson Xperia Pro jsou nejlepšími volbami. Jsou to takřka shodně vybavené modely, Xperia Pro má výkonnější procesor.

Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod pepino78 5. 5. 2011 18:53

myslíš Sony Ericsson Xperia X10 mini pro? jen se bojím,na ty moje ruce ,jestli s tím budu moct dobře ovládat?
pepino78
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pupu 5. 5. 2011 19:07

Jak rikam, zajdi do Vodafonu a osahej si ho, maji ho snad na kazde pobocce. Nelekej se toho UI? ktere tam SE dal. Behem 5 sekund se to da snadno nahradit uplne jinym, ktere bude, da se rici, pro Android standardni. Podle me s ovladanim mit problem nebudes.
X10 black
Pupu
Junior

Odeslat příspěvekod pepino78 5. 5. 2011 19:17

Já vím,měl jsem SE W810i,byl dobrej,jen neměl takovou hlasitost,ted chci zkusit dotykáč,asi radši s klávesnicí QWERTY, nokia C6 vypadá pěkně,ale je těžká a není tak hudebni mobil,má menši hlasitost a malej reprák.
pepino78
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sasakr 5. 5. 2011 20:18

Tak nevím, přijde mi divný, že ti přišla W810 potichá. Nemáš spíš nějaký potichý sluchátka? S těmi od SE se to na max poslouchat nedá, navíc kvalita zvuku jde do háje.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Maniak

Odeslat příspěvekod pepino78 6. 5. 2011 18:38

Tak jsem se rozhodl,pro mobil s klasickou klávesnicí,nebo vysuvnou,ne dotykový(s QWERTZY) tak mně poradte ,měl by to být hudebni stereo reproduktory,dík za rady :)
pepino78
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sasakr 6. 5. 2011 19:39

Stereo reproduktory + qwerty + nedotykový displej = žádný výsledek dle katalogu mobilmanie (resp. jen staré telefony, třeba 5510 :-D )
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Maniak

Další stránka