Jaký mobil? (wifi, hudba, video, foto, hry)

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod prochy66 26. 6. 2011 15:47

Zdravim,

chtěl bych se zeptat jaký vybrat tefelon, vybírám z variant (Samsung Galaxy s II, Nokia N8, Apple Iphone 4). Telefon, bych kupoval koncem sprna, ale nevím který, nejspíš bych byl pro Samsung a co vy?

Děkuju za případné odpovědi.
Naposledy upravil Kniter dne 26. 6. 2011 21:25, celkově upraveno 1
Důvod: upraveny nazov temy
prochy66
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jan2 26. 6. 2011 16:13

Popiš ještě na co ho budeš používat a co na něm chceš dělat... Takle ti nikdo správně neporadí. Jinak já za sebe bych bral SGSII
jan2
Junior

Odeslat příspěvekod tomes95 26. 6. 2011 16:42

Určitě SGS II .Iphone je jen předražená hračka.
SE T230i=>SE T630=>SE G900=>SE W810i=> HTC Desire S=>iPhone 4S=> iPhone 5
tomes95
Junior

Odeslat příspěvekod prochy66 26. 6. 2011 19:13

No chtěl bych ho hlavně využívat.. - Focení, video, kvalitní muzika a občas si zahrát nějaké hry,wifi.
prochy66
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sasakr 27. 6. 2011 01:01

Ta Nokia na hraní není. U těch zbývajících dvou...je to vcelku jedno.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Maniak

Odeslat příspěvekod anonymni 27. 6. 2011 10:34

sam mam SGS2 a muzu ho jednoznacne doporucit
anonymni

Odeslat příspěvekod ptth 27. 6. 2011 10:57

Jak to ale že ta nokia má tak super foťák?
ptth
Junior

Odeslat příspěvekod prochy66 27. 6. 2011 11:45

Bego a jaká je vydrž baterie? No já bych taky bral SMS S II :-) ale kamarádi říkájí, že prej samsungy jsou "poruchový" nevěřim..
prochy66
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Carismatico 27. 6. 2011 12:27

Samsung Galaxy S II je bezkonkurenčně nejlepší telefon. Osobně bych si jej ihned pořídil. Bohužel mě odrazují větší rozměry, přeci jenom v kapse je jeho nošení už opravdu znát.
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 27. 6. 2011 19:49

Samsung nejsou o nic víc poruchoví než např. Nokia nebo Sony Ericsson. Porouchat se může všecko.

Doporučuji Samsung Galaxy S 2 - je to podle mě v současnosti nejlepší mobil.
vaclavbarak
Pokročilý

Odeslat příspěvekod aikoN 27. 6. 2011 20:46

Galaxy S2 je co do vybavenosti a výkonu nejlepší volbou. Avšak je vyroben výhradně z plastu, což se na telefon za 14 tisíc nehodí. Rovněž rozměry a výdrž (viz. téma o něm zde na fóru, jak všichni zoufale hledají větší baterky) nejsou jeho silnou stránkou.

N8 oproti němu má horší výkon, menší displej, ale na druhou stranu vyšší výdrž, o mnoho lepší zpracování, menší rozměry a lepší fotoaparát. Kvalitní hry si na ní taky samozřejmě zahraješ.

Iphone je takový kompromis mezi oběma.

Tvé požadavky v pohodě splní všechny 3 telefony, kup si ten, který je ti nejsympatičtější a které parametry jsou pro tebe nejdůležitější. Rovněž bych doporučil si je všechny zajít osahat do prodejny.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 27. 6. 2011 21:04

pokud bys hodne fotil a tocil, tak spise N8, ale opravdu by muselo jit o caste foceni a toceni, pac galaxy II je uplne nekde jinde a dost lepsi ;-) ale taky si je osahej, SGS II uz je celkem "padlo" tak aby ses pak nevztekal, az Ti bude v lete stahovat kratasy :-D
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Sasakr 27. 6. 2011 21:37

aikoN píše:Kvalitní hry si na ní taky samozřejmě zahraješ.

A který? A kolik?
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Maniak

Odeslat příspěvekod aikoN 27. 6. 2011 21:46

I blbý ovi store je plný oddechovek, které zabaví. Víš, možná jsem staromódní, ale nepotřebuji mít na telefonu hypermoderní 3D řežby "Crysis hadra", aby mě to zabavilo ;-). Stejně ten mobil při takovém vytížení prd vydrží. Hra v telefonu slouží ke zkrácení dlouhé chvíle, na opravdové hraní je konzole popř. PC 8-)

Já mám třeba na C7 angry birds, gr racing, solitaire, speedx, worms, hawx a fruit ninja - a jsem spokojený :-)
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod obluda zelená 27. 6. 2011 21:48

Tolik propracovaných her na Symbian není, ale něco se najde ( tak v řádu desítek her). Klidně se podívej na http://store.ovi.com , nastav si tam filtr Nokii N8 a projdi si to.
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Další stránka