N8 vs Galaxy Ace vs Optimus Black..

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hackys1 16. 8. 2011 22:04

Kód: Vybrat vše
http://www.kasa.cz/mobily-mp3-gps/koupit/1390505/lg/mobilni-telefon-lg-optimus-p970-cerny/
tady to mas
hackys1
Junior

Odeslat příspěvekod yeaah 16. 8. 2011 23:23

Black je fakt za dobrej peniz, N8 uz o neco min, ale tam je mi sympaticky design, moznost barev.. fotak bude asi taky lepsi.. no musim se rozhodnout co nejdriv, pze pristi patek mam letet pryc a potrebuju uz bejt na novym :hm
yeaah baby!
yeaah
Junior

Odeslat příspěvekod volfi10 17. 8. 2011 01:31

Já bych tedy taky šel do SE Neo, jestli ti nevadí SE jako značka nebo nemáš problém s designem tak bych zvolil Neo.. :)
volfi10
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod deglaser 17. 8. 2011 04:18

yeaah - Byl sem zkouset N8 a nemuzu si pomoct, ale ten system je proste pomaly.

Kde si to vzal ze N8 je pomala je stejne rychla jako HTC Desire, mam oba dva a v rychlosti jsou srovnatelne. :grr:
Samsung Galaxy S10e
deglaser
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 17. 8. 2011 17:36

ja mel vsechny tri, ted mam blacka a musim rict ze je pro me nejlepsi > top display, hlavne podani barev, tam uz se podle me vyrovna jen iphone 4, i galaxy II nema tak pekny barvy, ma klasicky sedomodry nadech, black vubec, rychlost nesrovnatelna s N8 nebo ACEM, ten ma pritelkyne, muzu porovnat v realnym case :-) ja bych sel rozhodne znova do blacku!
N8 > jedina vyhoda a to lepsi fotky
ACE > zadna vyhoda, mozna design a zamykaci tlacitko na boku
NEO > mozna lepsi fotky, ac jsou dost kritizovany na forech ze zadna slava, takze nevim, netestoval jsem, jen ho ma kamos, prijde mi v pohode, jen me nesedi design, chvalil si baterku ze da v pohode dva dny, u blacku je to horsi. Rozhodni se mezi neem a blackem, ja bych volil blacka :) vem si je nekde do ruky a vyzkousej kterej ti bude sympatictejsi, toho vem, hardwerowe jsi jsou dost podobny
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod k1_svk 17. 8. 2011 18:04

pan_Lukas: Myslim, ze k lg ob, je potrebne poznamenat pomerne dolezitu vec a to pomer stran pri natacani videa, ktore nezodpovedaju popisu pri telefone (16:9). Staci si pozriet testovacie videa na youtube. Vraj sa to ma vyriesit updatom, ale kto vie, kedy sa spomalene LG k tomu odhodla... Inac tiez som nad blackom rozmyslal, ale takato pre niekoho nepodstatna vec, ma odradila.
k1_svk
Junior

Odeslat příspěvekod La Estorio 17. 8. 2011 18:16

Taky jsem nad Blackem přemýšlel, ale nakonec jsem si koupil Incredible S :D To má fakt dobrý fotoaparát (ostatní HTC mají prej ruzovou skrvnu uprostřed) A nadstavba Sense se mi moc líbí.
Ženy vědět, co muži chtít; Fizzy Bablech :D
La Estorio
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Anonymni 17. 8. 2011 18:27

hoši, existuje nějaký racionální důvod vyměnit Galaxy Ace za Nokii N8??

jedná se čistě jen o tuto výměnu, žádné HTC ani Samsungy vyšší třídy nechci...
Anonymni

Odeslat příspěvekod myšpulín 17. 8. 2011 18:48

Lepší foťák, vyzkoušení inovovaného Symbianu... Já bych do toho šel.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 17. 8. 2011 19:28

jj tam si pomuzes jen fotakem ;-) jinak v blacku staci prehrat rom a mas video krasny v HD a fotky jeste trosku hezci ;-) stim bych si hlavu nedelal, musis zvazit sam... Jinak incredible S dobra volba, taky sem nad nim uvazoval, ale vyhral black od tmobile k plneni 500,- nejak za 4300,- takze jasna volba ;-)
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod k1_svk 17. 8. 2011 19:55

"jinak v blacku staci prehrat rom a mas video krasny v HD a fotky jeste trosku hezci" a nestrati tym nahodou zaruku?
k1_svk
Junior

Odeslat příspěvekod Milil 17. 8. 2011 20:55

N8 je kus dobrého HW, nejde jen o čip foťáku. Má USB on-the-go, FM vysílač, Gorilla glass, hliníkové tělo, kvalitní zvukový výstup, hw zamykací tlačítko, hw spoušť, 16GB interní paměti + slot na kartu.

Dojem z něj ovšem kazí současná verze Symbianu i některých aplikací (defaultní browser je tragedie). Je tu však reálná naděje na podstatné vylepšení SW výbavy (jak OS tak apps), takže telefon vlastně nebude stárnout, spíše naopak :) A že to skutečně bude pokrok lze již nyní sledovat na nových aplikacích psaných v novém QT/QML.

Plusem také je i offline navigace zdarma a pro mě i "must have" aplikace Nokia Sleeping Screen jejíž obdobu jsem na jiném OS nenašel.

Když jsem telefon vybíral já, tak jsem koukal hlavně na hw, protože ten je daný a žádným updatem jej nevylepšíš. Takže s jistými výhradami jsem přeci jen nakonec zvolil N8.

Shrnuto podtrženo: N8 není marný mobil, ale update SW potřebuje a snad se mu jej i dostane. Nové telefony se již prodávají s aktualizovanou verzí Anna a ve vývoji je mnohem razatnější update Belle.
Samsung S8
Milil
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 17. 8. 2011 21:47

k1_svk píše:"jinak v blacku staci prehrat rom a mas video krasny v HD a fotky jeste trosku hezci" a nestrati tym nahodou zaruku?

ano i to se muze stat, pokud se telefonu nevrati originalni rom a nesmazou stopy, ale i presto na to mohou prijit :-) ale brzo bude update, to bych nebral jako rozhodujci nevyhodu u blacku :-) me treba vadi ze nema zamykaci tlacitko z boku :-)

Milil > jo, jeste bych poznamenal co se HW tyce mozna dulezitejsi veci > pomaly procesor se starou architekturou, malo pameti ram, xenon blesk nelze pouzit jako svitilna :-) at ho tu jen nevychvalujes :)) jinak net prohlizec je temer nepouzitelny, tragedie, samovolne resetovani ci sekani uz beru u N8 klasikou :) ci nenacteni widgetu po restartu :) nekdo ma ale jiny naroky na hw a jsou pro nej rozhodujci jine veci, ja osobne bych do ni uz nesel, pokud bych nebyl kazdodenni fotici mobilni maniak :-) fotky byly nej a video taky hodne luxusni! :tleskani baterka diky mensim narokum hw taky vydrzela dele nez u podobnych androidu ;-)
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milil 17. 8. 2011 22:16

Nemá smysl se tu pouštět do nějakých flame, mě je úpa fuk co si nakonec kdo koupí. Nejsem bojovník za jediné svaté :) Já su s N8 spokojen. Default browser nepoužívám, widgety mi fungují ;)
Samsung S8
Milil
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 17. 8. 2011 22:46

jasne, ja jen pisu v cem me N8 zklamala a cim jsem ted okouzlen, co se da za docela solidni penize poridit :-) nerikam ze N8 je spatna, i ja zni byl par dni nadsenej, hlavne zpracovani je na vysoke urovni ;-)
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka