Galaxy S II vs. Sensation

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod esox 10. 8. 2011 20:28

Prosím o radu, který z těchto dvou telefonů zvolit? Pokud je to jen trochu možné rád bych poprosil i o odůvodnění výběru. Budu ho používat kromě klasiky (volání a sms) na prohlížení internetu, poslouchání hudby cestou do a z práce, občas nějaké hraní her a sledování filmů při dlouhém cestování atd., potřebuji aby baterka vydržela aspoň jeden den (víc je asi utopie) ale o Sensation jsem někde četl, že při velkém používání se musí nabíjet i 2x denně.
Předem děkuji
P.S. uvažoval jsem i o LG Optimus 2X hlavně díky jeho ceně která je o cca 4000Kč nižší než u GS2 a Sensation (jelikož mám teď Optimus One) ale ten podle toho co jsem načetl na výše uvedené hodně ztrácí, tak jej asi vylučuji z výběru.
esox
Junior

Odeslat příspěvekod paulis2 11. 8. 2011 22:40

Výdrž má jednoznačně nejlepší Galaxy S II. (mohu poskytnout i přesně naměřené hodnoty při přímém srovnání s konkurenty). Ale ani Sensation netřeba nabíjet dvakrát denně.
Celkově se pro vás bude více hodit Galaxy S II - přehraje všechny formáty videa i s titulky, je rychlejší.
HTC One S (O2 ČEZ Standard)
Testuji: BlackBerry Z10, HTC Desire 601, HTC One max
paulis2
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Davida 13. 8. 2011 22:48

Tady je na 101% jasná volba sgs2, sensation na něj nemá v ničem, krom konstrukce, která je ale i u samsungu dobrá, jinak display u sensationu je hrůza, optimalizace skoro žádná, hroznej mobil za ty peníze
Davida
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod paulis2 14. 8. 2011 09:38

Musím trochu oponovat. Displej není jasně doménou Samsungu. Galaxy S II nabídne lepší černou a pozorovací úhly. Sensation nabídne lepší bílou a mnohem jemnější ratsr.

Optimalizace se u Sensationu várazně lepší, neboť dostal update na Android 2.3.4.
paulis2
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Davida 17. 8. 2011 03:23

Ano, ale určitě nebude tak skvěle vylaďen jak sgs2 , protože sense je prostě žrout. A sensation má jemnější display, ale to je vše, jinak je to otřesnej display, pozorovací úhly žádné, jas mi přijde na max u sensationu jako 3/10 u sgs2.
Davida
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod paulis2 17. 8. 2011 12:00

Doplním, že například pokud budete mít na displeji bílou barvu, tak ji SGS II nedokáže správně zobrazit. Sensation ano. V případě černé je to naopak zase.
paulis2
Pokročilý

Odeslat příspěvekod S3nsation_ 17. 8. 2011 12:09

mám sensation 2 měsíce a chci vidět špatnej pozrovací úhel protože sem žádnej eště nenašel a jemnost a hladkost navše. držely ste to někdy v ruce vy odborníci? :)
S3nsation_
Kolemjdoucí