který natáčí nejlepší video??

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pavel32383 7. 12. 2011 19:02

ahoj, pomalu mi dosluhuje mobil a při rozhodování který nový jsem si řekl kterou že přídavnou věc bych u mobilu uvítal nejlíce a bylo by to natáčení videa a focení. potřeboval bych poradit který ze současné nabídky mobilů umí točit nejlepší video?? (samozřejmě hd a full hd). Respektive můžete mi doporučit tak tři, abych měl na výběr i ostatní parametry mobilu? :-) Jen tak pro bližší představu, pokukoval jsem a líbí se mi sony ericsson xperia neo (V) ale to video z toho (ale i fotky) se mi zas tolik nelíbí :roll: Současné mobily jsem moc neštudoval tak nevím zda takovéto video (jako je z xperia neo) je dneska nejlepší úroveň, nebo může být i lepší - :?: Můžete mi prosím poradit tak tři mobily o kterých se říká že točí nejlepší video? díky moc :-[
pavel32383
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod -Pauky- 7. 12. 2011 19:21

Kamarád má Xpera neo a fotky dělá výborné video taky, hlavně fotky za špatného světla si pochvaluje mně se taky líbily, celkově je s telefonem spokjen, takže ten můžu doporučit. Já sem se teď taky rozhodoval u mne vyhrál iPhone 4S, fotky má opravdu špičkový a video taky, hodně dělá stabilizace videa.. Ale třeba Samsung Galaxy S II je dost slušnej nebo Sony Ericsson Xperia Arc S. Záleži co se ti líbí, jestli chceš i dvoujádro atd...
-Pauky-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 7. 12. 2011 21:22

v katalogu je 12 mobilov ktore natacaju video v najvyssom rozliseni.

http://www.mobilmania.cz/default.aspcx/ ... section=63

zvol min. rozlišení videa 1920x1080
fps sa mi nechcelo hladat
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pavel32383 7. 12. 2011 22:05

Kniter: no to je sice hezké, ale vysoké rozlišení nedělá ještě hezké video :-D hezké video se skládá z jednotlivých aspektů jako barvy, ostrost, jaký používají čip, lens, jakou technologií to mobil zpracovává atd atd, to opravdu není jen o vysokém rozlišení, ale i za snahu dík:-)
pavel32383
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ghull 7. 12. 2011 22:19

Tak youtube a můžeš porovnávat výše zmíněných 12 mobilů....
Ghull
Junior

Odeslat příspěvekod Naecken 7. 12. 2011 22:23

Zkus je porovnat zde: http://www.gsmarena.com/vidcmp.php3?idType=1&idPhone1=4212&idPhone2=3252&idPhone3=3734 Lepší možnost porovnání asi už nikde jinde není.
Naecken
S40 Maniak

Odeslat příspěvekod Opeth 8. 12. 2011 09:39

Suhlas s Ghull-om, najlepsie to zistis cez youtube, treba si vsak vsimat aj zvukovu stranku videa, pretoze akokolovek maximalne kvalitne moze byt video atd., ked ho uplne zabije nekvalitny (a najhorsie aj mono) zvuk.
Toto sa velmi dobre da zistit z videi, nakrutenych z nejakych rockovych koncertov.
Nokia C7 (SE P1i, i-mate JAM)
Opeth
Junior

Odeslat příspěvekod ivosekivosek 2. 1. 2012 01:01

Kdyby nebyla u me priorita ze chci mobil s Androidem tak bych sel do Nokie N8.Ty videa dela opravdu moc hezka, zvuk ma stereo a hlavne ten zvuk je hodne kvalitni-i kdyz stojis nekde treba na koncerte v hluku tak ty mikrofony ten zvuk dokazi snimat tak ze to neni prebuzene..

Bohuzel chci mobil s Androidem a chci aby to umelo nahravat hezke video s dobrym stereo zvukem.
Na vyber je snad jen MOTOROLA RAZR ktera ma opravdu skvele mikrofony a full hd video ale zase ta cena:(

Pak je moznost jeste SAMSUNG GALAXY S2.Dela hezke videa ovsem jen mono a zvuk neni moc kvalitni (tusim ze to ma jen 15khz)

Ted jsem nasel jeste SONY ERICSSON ARS S a ty videa jsou super, zvuk vypada podle videi na youtube ze je stereo (dokonce 48khz) ovsem nevim jak funguji ty mikrofony zda se dokazi automaticky regulovat jako na NOKIA N8
ivosekivosek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dejvidek 2. 1. 2012 09:37

A co má Android konkrétně tak zásadního, že je Nokia N8 problém?
dejv
dejvidek
VIP uživatel