Smartphone do 6000Kč

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Attila the Gun 28. 12. 2011 22:59

Zdravím,
nějak jsem přehodnotil svoje stanovisko ohledně hardwarové a softwarové klávesnice a po odzkoušení si myslím, že by mi softwarová stačila, takže se mi rozšířil okruh mobilů o klasické smartphony.Takže parametry:
- kapacitní display
- SDHC(mám kartu 16GB takže ať to umí)
- autofocus(tady přesně nevím, nepotřebuju fotit nádhernou krajinu, ale zápisy ze sešitu, takže makra a nahrazovat si skener, ještě by se hodil blesk, ale to zas tak neřeším)
- GPS (jedině s mapama zdarma, nechci platit dalších xxxx za mapy, vím že třeba Nokia dává zdarma, což okruh hledání dost zúžuje)
- výkon mobilu a nějaké další srandy jsou mi jedno, hlavně ať to fakt nějak nelaguje, na netu budu jen občas na wifi, ale stejně jako hry to není moje priorita
- cena do 6000Kč

Díky všem za odpovědi
Attila the Gun
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ghull 28. 12. 2011 23:26

No mapy zdarma, to v podstatě zužuje okruh jen na nokie :/
A zase nové nokie mimo Nkové řady nemají autofokus, tohle bude těžká volba.
Ghull
Junior

Odeslat příspěvekod obluda zelená 29. 12. 2011 01:15

Co třeba SE Xperia mini nebo Live with Walkman? Navigaci by sis dokoupil a i přesto by ses měl vlézt do cenového limitu.
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Attila the Gun 29. 12. 2011 12:24

Hmm... a kdybych upustil od navigace zdarma a dokoupil ji zvlášť (kolik to tak stojí??) tak byste mi poradili co?
Attila the Gun
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 29. 12. 2011 12:43

Xperii Mini, pokud stačí tak malý displej.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod gucky1 29. 12. 2011 13:26

na slovensku Sygic GPS Navigation 2011 - navigačný software pre Android - 45 krajín Európy. Zakúpením tejto GPS navigácie získate prístup k najnovším mapám. Navigáciu môžete bezplatne využívať a aktualizovať na doživotie Vášho zariadenia. Vaše mapy budú vždy aktuálne 29.99 €
gucky1
Kolemjdoucí