Tel.s Androidom (max4",Kvalit.konstr.Hud.vystup a Foto)

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Carismatico 1. 1. 2012 14:43

LG fotí určitě lépe. Text jsem nefotil, ale po úpravě fotoaparátu si vede takhle.

http://galerie.mobilmania.cz/showphoto. ... all&sort=2

Jinak přemýšlím i nad HTC Sensation, za 10 290,- jen ta výdrž a zatím fotoaparát.

-- 1. 1. 2012 14:43 --

LG Optimus Black je fajn, ale zatím není moc ROMek a kvalita fotografií je pouze průměrná :(
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Fickr 1. 1. 2012 14:46

2X i Ray fotí nadprůměrně, co se mobilu týče, ale tuším, že 2X fotí lépe.
Cituji Mobility 5/2011 „LG nefotí vyloženě špatně, barevné podání je slušné, vadit může jistá zamlženost snímků, uživatelé si stěžují na špatně průhledné krycí sklíčko čočky“.
Nyní si dovolím citovat Mobility 11/2011 „Fotky jsou trochu zklamáním, ty pořízené na automatický režim jsou přesvětlené, úroveň detailu také ne zcela odpovídá 8Mpx snímači“. (Chytřejší si samozřejmě dosadí SE Xperii Ray).
Co se fotoaparátu a mých zkušeností s oběma telefony týče, také se mě zdál lepší 2X.
Fickr
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 1. 1. 2012 14:50

Hlavně u Ray potažmo celé série Xperie mají společné jedno: vysoká komprese fotek. Nebýt té komprese, tak fotí kvalitně. Bohužel není ani náznak toho, že by mělo v budoucnosti dojít ke zlepšení kvality.

Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Fickr 1. 1. 2012 14:54

A to já si nemyslím, mě se třeba s Arc S fotilo krásně, kompresi jsem zaznamenal pouze u focení rádoby makra (především barevné květiny), samozřejmě jsem si jist toho, že je to nejvyšší model v této sérii, tudíž se dá předpokládat, že bude mít i nejvyšší kvalitu fotografií :)
Fickr
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 1. 1. 2012 15:37

Já jsem udělal desítky fotek a kvalita byla dost patrná. Na úroveň Optimusu 2X/ Galaxy S2 značně ztrácí.

Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Borpray 1. 1. 2012 20:20

Carismatico píše:Hlavně u Ray potažmo celé série Xperie mají společné jedno: vysoká komprese fotek. Nebýt té komprese, tak fotí kvalitně. Bohužel není ani náznak toho, že by mělo v budoucnosti dojít ke zlepšení kvality.

Přitom selským rozumem se vydedukuje, že stačí upravit SW, resp. aplikovat záplatu (pokud by ji teda SE vydal) a komprese by se upravila. Pokud je však jádro pudla v čipu, pak nepomůže nic. Ovšem možnost nastavit kompresi by tam být měla tak jako tak, o tom není pochyb a když je tam spousta jiných věcí, tak tohle je to nejmenší a ostuda jinak schopného SE.

Od LG O2X mě odrazují popisované problémy s vnitřním prostředím, nemám čas upravovat ROM apod. No a N8 - v době Androidu si pořizovat Nokia Belle, minimálně zvláštní, nevím, jak to tam mají s aplikacema, dostupností apod, jako na Android Marketu.

Psal jsem na SE, ale chce to, aby se ozvalo víc uživatelů a SE s tím musel něco udělat. A dělat by se dalo, ale jen chtít. Samsung taky díky velkému tlaku uživatelů nakonec přehodnotil svůj názor ve věci updatu jistého modelu na ICS.

-- 1. 1. 2012 21:32 --

Carismatico píše:LG fotí určitě lépe. Text jsem nefotil, ale po úpravě fotoaparátu si vede takhle.

http://galerie.mobilmania.cz/showphoto. ... all&sort=2

Ta fotka je velmi dobrá, daná úprava byla asi přes ROM / root, že? Zas tak šťourat by se mi v tom nechtělo..
Borpray
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Carismatico 1. 1. 2012 21:25

Já nakonec asi půjdu do Optimusu. Nic lepšího v téhle kategorii není a myslím si, že s upravenou ROM to bude skvělé zařízení. Bohužel jiné lepší zařízení do deseti tisíc není.

A Sensation? Slabá výdrž, zvuk i foto.

Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Reku 1. 1. 2012 22:05

A co HTC evo 3D ? Neznám ho, ale teď by mělo být na datart.cz za cca 7500 korun.
Jaké fotky jsou u něj....
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Carismatico 2. 1. 2012 11:47

Takže jsem výběr zúžil na dva telefony.

Mám možnost mít N9 za 8 700,- novou a váhám mezi Optimusem 2X. Tak jaké zařízení byste vybrali? U N9 se obávám nedostatku aplikací a absence slotu na pam. karty.

Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Mr.Bombastic 2. 1. 2012 13:45

už len kvoli tym 2 veciam čo si napisal by som bral optimus ... jeho nevyhodou je zas mierne naprd displej
Zatiaľ sa vedci domnievajú, že hlavnou príčinou smrti je život.

Apple iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue | Apple MacBook Air M1 Space Gray 16/256GB | Apple iPad Pro 12.9" M1 128GB Wi-Fi Silver
Mr.Bombastic
Junior

Odeslat příspěvekod xcookx 3. 1. 2012 20:57

Mam skoro stejny problem takove zarizeni sehnat :-) Asi se stejne nakonec rozhodnu pro ip4s.Nevim proc neudelaji neco jako SGS S2 napr s 3.7´ displejem to by se po nem hned jen zaprasilo.Nechci nejakou velkou placku mam desire a to akorat velikosti vyhovuje.Rozhoduji se taky prave mezi N9 nebo N 800 a ip4s 32GB, nic jineho jsem nenasel na video,hudbu,vyborny fotak,internet. :-(
E51 neni,N79 neni,SE W200i,zaloha 6210,Samsung s5230,HTC Desire,iPhone 4s
xcookx
Junior

Odeslat příspěvekod Zafata 3. 1. 2012 21:11

Ten Galaxy W co mas v podpise Carismatico ten ti nevyhovuje ? Galaxy S nefotil spatne a fotak je tam podle me stejny. Jeste mate moznost sehnat Incredible S. Otazka je kde. Sam mam Galaxy S a krom konstrukce ,ktera stejne cloveku po case prestane vadit (aspon teda mi) jsem snim spokojenej. K telefonu se chovam uprimne jak dobytek a po roce je displej jako novy. Nosim v kapse spolecne obcas se sroubky v prachu obcas ruce od oleje a nemuzu si pomoci ten telefon vydrzi opravdu hodne. Mozna i diky tomu, ze je to plast ;-)
Zafata
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 3. 1. 2012 21:26

Galaxy W má dost špatný zvuk z reproduktoru a bídné dílenské zpracování.

Incredible S je dobrá volba, jen ho právě sehnat. Asi bych do něj opravdu šel.

Jenže N9 má zatím dost nedotažený systém, nehledě na paměť pro data je k dispozici jen 9,5 GB. A Lumia je docela drahá na můj vkus....

A nebo Nokii N8 to je špičkové multim. zařízení, jen ten Symbian :(

Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Reku 3. 1. 2012 21:55

NIKDO (NIC) NENÍ DOKONALÝ. ;-)
Zdraví Jirka Krampol :-D
Reku
VIP uživatel

Předchozí stránka