Telefon do cca 7 kKč FLAC, WiFi, fotak, GPS

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod akula4 9. 2. 2012 11:30

Dobrý den,
chtěl bych se Vás zeptat, jaký by jste mi doporučily telefon do cca 7 kKč, displej od 3,7" do 4,3"?

Požadavky jsou následující seřazeny podle důležitosti:
1. kvalitní zvukový výstup na sluchátka, přehrávač schopný přehrát FLAC
2. citlivá WiFi a svižný internetový prohlížeč
3. foťák použitelný od focení textu až po dokumentaci různých akcí (schopnost fotit slušně i za šera)
4. GPS/GLONASS schopná se chytit a pracovat bez signálu operátora s výdrží minimálně 5 hodin na baterku
5. sem tam schytá nějakou tu ránu, takže bytelnější konstrukce by nebyla na škodu

Díky za návrhy :-)
akula4
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mrazakkuba 9. 2. 2012 13:05

To se mi libi, kdyz tu ma nekdo pozadavky top smattphonu za nejakych 11000+ a ma vyhrazenou cenu....

Jedine co me tu napada je Nexus S a nebo Galaxy W
Apple iPhone 6
Mrazakkuba
Junior

Odeslat příspěvekod BigT 9. 2. 2012 13:50

Motorola Defy +, protože jiný odolný neexistuje
PC: PC: Intel i5 8400, Asus ROG Strix B360‑G , 16GB Kingston HyperX, SSD Adata SP920+WD Blue 1TB, GIGABYTE GTX 1050 OC 2G, be quiet! Pure Power 10, CM Elite 333, LG IPS235P 1920x1080

NTB: HP 430 G5

Mobil: Samsung A52s 5G
BigT
Junior

Odeslat příspěvekod akula4 9. 2. 2012 15:38

O Defy+ jsem taky uvažoval, ale zavrhl jsem jí, protože má mizernej foťák. S tou odolností jsem to nemyslel tak, že by to musel být vyloženě odolný telefon jako Defy nebo Xperia Active, jen aby to nebyla plastová rozvrzanina, kterou když pustím z 10cm na stůl, jí neulít zadní kryt a nevypadla baterka jak mojí nokii 5730. Taky aby mu nepadal bordel za sklo displeje, když ho hodím do monterek a nebyl na něm vidět hned kde jakej škrábanec... EVO 3D jsem zavrhl kvůli audiu a foťáku, takže mi zbejvá Galaxy W, Galaxy SL, Wave III, Xperia Neo, Optimus Sol a Galaxy S.
akula4
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Carismatico 9. 2. 2012 17:35

Až na svižný internetový prohlížeč bych doporučil Nokii N8, ta sice stojí 8 500,- ale splňuje vše do puntíku.
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod BreC 9. 2. 2012 18:09

Galaxy S nemá přisvětlovací diodu, takže na focení bych to moc neviděl.
Lidi jsou jak ryby, někdy plavou proti proudu.
BreC
Junior

Odeslat příspěvekod akula4 13. 2. 2012 13:57

Tak po čtyřech dnech zkoumání jsem došel ke dvěma kandidátům:
Samsung i9001 Galaxy S Plus
LG P990 Optimus 2X
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=3908
Na Samsungu se mi líbí displej a trochu lepší audio výstup, LG má zase tegru a lepší foťák, mám ale celkem strach z LG firmwaru.
Takže který z těhle dvou? Samsung můžu mít za 6850 Kč, LG za 6990 Kč.
akula4
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xmenx201 13. 2. 2012 14:41

Ja jsem si koupil HTC EVO 3D :mrgreen: za ty love best phone,pokud nechces EVO tak bych si koupil Xperii Arc nebo Neo 8-P .Jinak Samsung co uvadis nebude mit takovou podporu a LG to je totalni ***** co ctu,uzivatele do ted od vydani nemaji normalni funkcni rom.......asi tak :-! :pozor
xmenx201
Junior

Odeslat příspěvekod Mrazakkuba 13. 2. 2012 15:41

Co to meleš? Samsung je na tom s podporou stejně, možná i lépe s podporou než HTC a Sony...
Apple iPhone 6
Mrazakkuba
Junior

Odeslat příspěvekod lubosek824 13. 2. 2012 16:23

akula4 píše: Taky aby mu nepadal bordel za sklo displeje, když ho hodím do monterek a nebyl na něm vidět hned kde jakej škrábanec....

Tak to si nech svojí starou Nokii 5730 a nepřemýšlej nad smartphone. Tím nechci říct že je smartphone jen pro "kravaťáky", ale určitě se nehodi do montérek k soustruhu :pozor
lubosek824
Junior

Odeslat příspěvekod xmenx201 13. 2. 2012 16:49

Mrazakkuba píše:Co to meleš? Samsung je na tom s podporou stejně, možná i lépe s podporou než HTC a Sony...

Ja nerikam ze samsung ma spatnou podporu,ale co se tyka XDA nejlepe jsou podporovany nejvic prodavane modely......jako treba SGII.
xmenx201
Junior

Odeslat příspěvekod marek101 14. 2. 2012 17:04

Ber galaxy S plus za ty penize nejlepši kup.
marek101
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PM 14. 2. 2012 17:40

Teď je za dobrý peníz z oficiální CZ distribuce LG P970, za 5,5 CZK asi nejzajímavější volba v cenové kategorii kolem 5 tis, výborný displej, zvuk průměrný, nicméně srovnatelný s i9000 ale lepší než u HTC. GPS, přehrávání filmů atd v pohodě. Chceš top mašinu, s tvým rozpočtem to bude o kompromisech
PM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sphinter 14. 2. 2012 18:23

Já mám HTC Evo 3D a podle mě splňuje všechny tvoje požadavky. Hudební výstup, je dle mého vkusu hodně slušný, není pravda, co někdo píše, že je špatný...naopak!! Jsem s ním maximálně spokojen. Subjektivně hraje lépe, než můj druhý telefon od Sony. Co se týče fotek, tak je to spíš takový lepší průměr, videa jsou hodně povedená (klidně zašlu nějakou ochutnávku). Navíc je to dvoujádro, má giga paměti a je za 6990 Kč. V tuhle chvíli nejlepší koupě.
sphinter
Junior

Odeslat příspěvekod M.i.k.y.007 14. 2. 2012 18:31

Ked to vidis medzi LG P990 a Galaxy S....radsej LG....mam ho a som spokojny ...teda mam ROM MUIU multi language vsetko ide paradne takt 1,4ghz mal som aj MUIU Celebration HD s 1,5Ghz taktom ....ale tak ci tak mobil vydrzal 3 dni ...celkom v pohodicke na klasicku bateriu...a teraz som si objednal baterku vyrobenu v japonsku a ma ovela silnejsiu vydrz a velkost je taka ista ako ta od LG...takze LG jednoznacne
M.i.k.y.007
Kolemjdoucí

Další stránka