Mám Optimus 2X a patřím k těm pár vytrvalým, co jsou stále na té otřesné oficiální LG rom(z lenosti
). Co se týká WiFi, tak se signálem problém nemám, ale je fakt, že když držím telefon na šířku (a tím zakrývám i anténu), tak signál pochopitelně slábne. Zvukový výstup ve srovnání oproti Nokii 5530, kterou jsem měl předtím, je horší. Moc si na to ale nepotrpím a hodně to zachraňuje PowerAMP. Foťák, co se týká focení makro snímků(fotím často text), mi více než plně dostačuje, ale v ostatních situacích to není žádný zázrak. GPS moc nepoužívám, použil jsem ji jen párkrát a to pouze s připojením na internet (A-GPS)...na žádný problém jsem ale nenarazil. Co se ale týká výdrže, tak s tou jsem naprosto spokojený. Tegra2 funguje totiž na takovém principu, že když není potřeba výkonu, tak se jedno jádro odpojí a navíc se i podtaktuje až na 216MHz. Když tedy nastane (málo pravděpodobná
) situace, že za den napíšu pouze pár sms, vyřídím jeden minutový hovor a strávím 10 minut na internetu přes EDGE, tak není problém výdrž 4 dny v kuse. Už se mi ho ale povedlo vybít i za 2,5 hodiny
. Taky bych rád vyzdvihl displej, který je perfektně čitelný i na přímém slunci a na to, co se o něm všeobecně před mou koupí psalo, mě to hodně mile překvapilo. Stát ten telefon třeba o 1500 korun víc, tak bych od něj dal ruce pryč, ale za tyhle peníze bych do něj šel znovu.