beat: Predne bych te poprosil, aby ses trochu uklidnil.

Nemyslim si, ze tvoje reakce jsou uplne adekvatni.
SGSII jsem si nekupoval predem s tim, ze ho po dvou mesicich prodam, proste jsem jen podlehl kecum vsech moznych lidi na internetu, kde psali, ze iPhone je na nic a SGSII je mnohem lepsi, jak uz jsem nekolikrat zminoval, SGSII mi ted jako nejaka velka bomba ted neprijde, to je ten hlavni duvod, proc ho chci prodat.
Dalsi veci, kterou by sis mel uvedomit je, ze vyssi vykon automaticky neznamena lepsi vyuzitelnost v praxi. iPhone 4 bezi naprosto bez problemu a plynule a rozjede hry, ktery na Android ani nejsou, ne ze by je nejaky telefony nezvladly, ale vyvojarum se to proste nevyplati optimalizovat je pro Androidy.
A muj osobni nazor ted je, ze Androidi telefony lakaji na vykonnej hardware, ale ve vysledku ani nenachazi poradnyho vyuziti a je to ciste marketingovej tah. Kdyby radsi optimalizovali Android, aby tak nezral ve vsech ohledech, udelali by lip, pochybuju, ze nejaky hry vubec vyuziji ty 2 jadra, natoz 4, Tegra 3 a dalsi co budou na MWC...
mobilmaniak82: Diky za velice kvalitni a rozumnej nazor, takovyhle nazory cloveku rozhodne pomuzou v rozhodovani.
Malencontre: Sklo je muj subjektivni dojem, kdyz jsem zkousel iP4/iP4S u operatora, tak mi prislo, ze se mi po nem jezdi prstem jednoznacne nejlip ze vsech dotykovych telefonu, ktery jsem zkousel. GG je v tomhle ohledu taky dobry, ale precejen muj dojem je, ze u iPhonu mi klouze prst jeste lip.
Barvy se mi u SAMOLED+ rozhodne zamlouvaji, ale kontrast jsem mel stazenej na rozumnou hodnotu, aby to zase tak nekricelo. Na druhou stranu iPhone ma perfektni rozliseni a IPS displej je taky skvelej, takze spis bych se bal te uhlopricky, ale myslim, ze po case si zase zvyknu.
Vykon u iP4 je ke hrani vic nez dostacujici, prijde mi, ze to jen na Androidu nejsou schopni vyrobci odladit poradne system a vyvojari zase hry pro nektery telefony.
ICS testuju Alpha verzi CM9 a beha dobre, ale jak uz jsem rikal, novejsi verze mi absenci vic kvalitnich aplikaci a her nenahradi (i kdyz je stale ICS mnohem dal nez GB).
Jeste jednou dekuji vsem za nazory, rozhodne mi pomohly pri rozhodovani a s nejvetsi pravdepodobnosti SGSII prodam dal, jak jsem planoval, a poridim si iPhone 4.

Verim, ze ten uz naplni moje ocekavani.