iPhone 4 nebo 4S? Barva?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

iPhone 4 nebo 4S? Bílý nebo černý?
iPhone 4 černý 5 %  18%  [ 5 ]
iPhone 4 bílý 2 %  7%  [ 2 ]
iPhone 4S černý 9 %  33%  [ 9 ]
iPhone 4S bílý 11 %  40%  [ 11 ]
Celkem hlasů : 27

Odeslat příspěvekod Flash9 27. 3. 2012 16:54

Myslím, že otázka je jasná, cenový rozdíl není natolik propastný, ale přece jenom, pokud by nemělo cenu kupovat si 4S, proč neušetřit těch pár tisíc?

Jaký je váš názor, je lepší si připlatit za 4S nebo je 4 dostačující?

PS: Když zahlasujete v anketě, napiště prosím proč jste vybrali to, co jste vybrali ;-)
Naposledy upravil Flash9 dne 28. 3. 2012 14:52, celkově upraveno 2
Flash9
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 27. 3. 2012 17:11

Vybral jsem 4ku protože je levnější a za novinku bych si nepřiplácel.
vaclavbarak
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Flash9 27. 3. 2012 17:14

vaclavbarak píše:Vybral jsem 4ku protože je levnější a za novinku bych si nepřiplácel.

Ani kvůli 8Mpix foťáku, procesoru a Siri? (například)
Flash9
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pota 27. 3. 2012 17:28

Já jsem pro 4S. Siri se dá báječně využít v autě, pro výtáčení hovorů s BT handsfree, procesor ti zajistí o rok delší podporu a foťák je opravdu dobrý.
pota
Junior

Odeslat příspěvekod CrackonoS 27. 3. 2012 17:33

A nebylo by lepsi, rozepsat tve priority? Pozadujes lepsi fotoaparat? Podivej se na srovnavaci fotky obou telefonu a zvaz, zda se vyplati priplacet. To same plati pro Siri. Opravdu si myslis, ze ji budes vyuzivat nejak casto? Rekl bych, ze ji jen vyzkousis a uz ji vicekrat nezapnes. Procesor ti mozna o tech par milisekund zrychli odezvu telefonu a par her bude vypadat lepe, ale opet, vyplati se to, kdyz dani je o 30% nizsi vydrz?

Na druhou stranu vidim vyhodu u 4S v tom, ze budes mit podporu nasledujicich iOS o rok dele. Opet zvaz, zda je to tvou prioritou. Ja si myslim, ze 4ka bude podporovana tak 1-2 roky u 4S bych pocital o 1 rok dele.

Pokud vybiras mezi 4 a 4S, z meho pohledu se vyplati 4ka a hlasuji pro ni. Samozrejme za predpokladu, ze bude citelne levnejsi nez 4S. Nenapsal jsi, jaky cenovy rozdil mezi nimi mas. Mam na mysli, zda pausal nebo vybiras z apple.cz atp.
iPhone 4 + AKG Q460 Black
iPad Mini 3G/64GB Slate Black
CrackonoS
Junior

Odeslat příspěvekod BreC 27. 3. 2012 17:49

Pokud hodláš telefon Jailbreakovat, tak jsem na nějakém foru četl, že se do iPhone 4 Siri dostat dá. Pokud na ni teda trváš a nechce se ti připlácet za 4S.
Lidi jsou jak ryby, někdy plavou proti proudu.
BreC
Junior

Odeslat příspěvekod kadliwt 27. 3. 2012 18:13

jediny co je na 4S je lepsi nez na 4 je fotak, jeslti ti staci jak foti ctyrka, tak ji ber... SIRI je celkem k nicemu, prvni dva tejdny skvela vec, ale od ty doby sem ji nepouzil (snad obcas, kdyz mi ma neco pripomenout az se dostanu domu)... spis bych bral vetsi kapacitu nez 16gb, zvlast, kdyz na nem budes poslouchat hudbu, neb divat na filmy, nedelam ani jedno a mobil mam skorem plnej...
D-O-P-P-E-L-K-U-P-P-L-U-N-G-S-G-E-T-R-I-E-B-E
kadliwt
Junior

Odeslat příspěvekod Anonymni 27. 3. 2012 18:25

povězme si to takhle, je možnost koupit 4ku 16GB za 10999,- nebo 4S 16GB za 13499,-

osobně si myslím, že brát 4S se nevyplatí, ale odrazuje mě problém s anténou..
Anonymni

Odeslat příspěvekod CrackonoS 27. 3. 2012 18:30

Jaky problem s antenou mas na mysli? Za rok a pul se 4kou jsem nenarazil na ani jeden problem se signalem.

Pokud narazis na 4S, tam verim, ze to updatem vylepsili ne? Nevsiml jsem si nejakych novych ztiznosti na ztraty signalu.
Naposledy upravil CrackonoS dne 27. 3. 2012 18:32, celkově upraveno 1
CrackonoS
Junior

Odeslat příspěvekod Anonymni 27. 3. 2012 18:32

u 4ky při zakrytí tý spáry ztrácel signál, na YT máš na to video.. kde to zkoušeli s nějakým měřičem..
Anonymni

Odeslat příspěvekod CrackonoS 27. 3. 2012 18:39

Ano pokud ho cilene zakryvas a nevim, co jeste, signal jde dolu z 5 na 3 carky. U me. Navic ho musim drzet opravdu hloupe, aby to spadlo. Imho tohle ti dela vetsina telefonu, kterym zastinis antenu. Kdyz nad tim vubec nepremyslis, ani ti neprijde, ze tam takovy problem muze byt.

A koukat na yt? Vzdyt ho mam 1,5 roku doma, tak snad vim lepe, s cim ma a nema problem. Pohybuji se ve vsemoznych oblastech od Prahy az po moravske vesnicky a ztrata signalu neni o nic horsi nez u ostatnich telefonu.

PS: Amici maji hodne spatne pokryti a jednotlive vysilace jsou dale od sebe. Na vetsine naseho uzemi je signal dostatecne husty a ztrata signalu je mnohem mene citelna. Ale to uz je na dalsi OT.
Naposledy upravil CrackonoS dne 27. 3. 2012 18:45, celkově upraveno 1
CrackonoS
Junior

Odeslat příspěvekod kadliwt 27. 3. 2012 18:44

to se da vyresit treba bumperem...
D-O-P-P-E-L-K-U-P-P-L-U-N-G-S-G-E-T-R-I-E-B-E
kadliwt
Junior

Odeslat příspěvekod Anonymni 27. 3. 2012 18:47

hele já neříkám, ten problém tam je, mám taky iphone a nad 4kou uvažuju, a přijde mi že kdyby neměl onen problém, tak je pro mě asi jasná volba spíš než 4S.. navíc já telefon držím tak, že bych tu štěrbinu zakryl.. jako asi o nic nejde.. nemám problém se signálem, protože bydlím v bRně, je to spíš jen psychologický boj s produktem za 11 tisíc, který má takovou "blbost"
Anonymni

Odeslat příspěvekod CrackonoS 27. 3. 2012 18:49

Bumper vzhled kazi :-) Alespon dle meho.

Jinak jsem si vzpomel, pota psal, ze mel objednany ty hlinikove bumpery, pokud se nemylim. Mas uz je? Zajimalo by me, jestli ti take tlumi signal?

maty: Ja kdyz ho drzim, mam vzdy malicek nebo prostrednicek na te mezere. Jsem pravak. Ono je to vazne v hlave :-)

Vzdy musi byt nejaka bublina. Kazdy produkt Applu od doby, co je tak znamy, ma nejakou aferu. Nekdy se mi zda, ze ty afery umele vytvari media, zaplacena konkurenci, protoze stamiliony prodanych vyrobku i pres afery, jsou jednoduse dukazem opaku.
CrackonoS
Junior

Odeslat příspěvekod anonymousCZ 27. 3. 2012 19:39

Telefon si clovek nekupuje na par tydnu. Pokud je rozdil jenom 2500 Kc, bral bych IP4s.

Lepe ho pak prodas, az prijde IP5 s vice pameti (zda se, ze je dulezitejsi nez vykon CPU) a se znacne vetsim AKU (jak to ma novy iPAD) :-)
anonymousCZ
Junior

Další stránka