iPhone 4 nebo 4S? Barva?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

iPhone 4 nebo 4S? Bílý nebo černý?
iPhone 4 černý 5 %  18%  [ 5 ]
iPhone 4 bílý 2 %  7%  [ 2 ]
iPhone 4S černý 9 %  33%  [ 9 ]
iPhone 4S bílý 11 %  40%  [ 11 ]
Celkem hlasů : 27

Odeslat příspěvekod Anonymni 27. 3. 2012 19:42

no já bych na něm měl malík
Anonymni

Odeslat příspěvekod Sasakr 27. 3. 2012 19:52

pota píše:Siri se dá báječně využít v autě, pro výtáčení hovorů s BT handsfree
Tak tohle mě pobavilo. Nebudu řešit, že kdysi dávno v pravěku uměl vytáčet hlasem i můj Philips Fisio 311, protože se muselo zmáčknout tlačítko (jako u Siri, že?). Nicméně i ta K750 (a pravděpodobně i další SE) to uměla i bez mačkání čehokoliv. To bylo HLASOVÝ vytáčení.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Maniak

Odeslat příspěvekod .soul 27. 3. 2012 19:59

Hlasový vytáčení měli i prastarý Nokie, ale použitelný to bylo fakt bídně.. Když měl člověk v telefonu pár podobných jmen, tak to byl souboj vytočit toho správnýho..
.soul
Junior

Odeslat příspěvekod Anonymni 27. 3. 2012 20:01

dokavaď nebude siri v češtině tak víte na co je.. angličtina o.k., ale výslovnost jako pravý "engličan" tu máme stěží a problémy v rozpoznání budou tak jako tak.. jo lokalizovat to do češtiny, tak pecka největší..
Anonymni

Odeslat příspěvekod Mike-biker 27. 3. 2012 23:56

Já jsem si koupil 4S kvůli foťáku a 64GB paměti. SiRi je zatím v podstatě na ho.no, respektive na machrování. Použitelnost je skoro nulová - zvláště v Česku.
iPhone 15 Pro Max Natural Titan 256GB.
iPhone 13 Mini 128GB Red as reserved
MacBook Pro 16" 32GB RAM + 24GB GPU + 1TB SSD.
Mike-biker
Pokročilý

Odeslat příspěvekod anonymousCZ 28. 3. 2012 06:46

Ne, SIRI je v CR opravdu k nicemu. Nejenom kvuli tomu, ze nepodporuje cestinu, ale ze na ni v CR nejsou navazany patricne sluzby – napriklad hledani restauraci, vyhledavani ruznych mist atd.

"Nicméně i ta K750 (a pravděpodobně i další SE) to uměla i bez mačkání čehokoliv."

A jak to delala?
anonymousCZ
Junior

Odeslat příspěvekod Tichus 28. 3. 2012 07:13

Já bych vzal 4S, a to právě kvůli delší podpoře a obecně předpokládám, že budou rychlejší reakce, ne nějak extra, ale i to málo je prostě pohodlnější. A za rok, až tu bude iOS 6 nebo co, tak ten rozdíl třeba bude už trošku větší a 4S ti pojede vždycky svižněji a plynuleji...
Tichus
Junior

Odeslat příspěvekod Sasakr 28. 3. 2012 07:36

anonymousCZ píše:A jak to delala?

Nastavil sis aktivační příkaz (třeba "chci volat"), čímž ona věděla, že chceš říct jméno, připravenost potvrdila tuším pípnutím a pak stačilo říct jméno. Naprosto bezdotykové řešení. Jinak klasicky na zmáčknutí to šlo taky.

.soul: Pamatuju si, jak na 3310 se nepovedlo nikdy nikoho vytočit, a to ani ve zcela tichém prostředí. Tam to fakt nefungovalo. Ale na Fisiu to mělo spolehlivost tak 95% a reagovalo to slušně i na cizí hlasy.
Sasakr
Maniak

Odeslat příspěvekod anonymousCZ 28. 3. 2012 08:17

Sasakr: jaky aktivacni prikaz? Tos jen rekl a ono se to vykonalo? A to ten telefon porad analyzoval, kdo zrovna co rika, i kdyz byl v pohotovostnim rezimu a nikdo s nim zrovna nic nedelal? O to mi jde...
anonymousCZ
Junior

Odeslat příspěvekod fulminatrix 28. 3. 2012 08:41

Ja som to vyriesil tak, ze som kupil pouzity iPhone 4 v zaruke v perfektnom stave a 4S preskocim a kupim potom rovno dalsiu generaciu pokial bude zaujimava.
4S ma skutocne dobry fotak, ale pri priamom porovnani som medzi 4 a 4S nepostrehol ziaden rychlostny rozdiel (hry nehram).
Pokial Ti na peniazoch nezalezi, chod do 4S. Mne osobne prisla najlepsia alternativa iP4 s rocnou zarukou za 300eur a za pol roka stratim 50eur a zoberiem novy. U mna si 4S ten cenovy rozdiel proste neospravedlnila, aj ked lepsi telefon to je.
fulminatrix
Junior

Odeslat příspěvekod eRiper 28. 3. 2012 09:15

Já bych šel asi rovnou do 4S. Ten cenový rozdíl tam není nijak markantní. Podobné dilema bud řešit na podzim i já – 4S nebo 6. generaci.
eRiper
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Flash9 28. 3. 2012 14:49

Dobrá, tak jsem si přečetl všechny vaše komentáře a rozhodl jsem se jednoznačně pro iPhone 4S, ale stále uvažuji nad barvou...

Já vím, bílá je divná a trochu ,,gay", ale jen tak někdo to nemá, ne? :-D

Takže stále můžete psát názory na 4 vs. 4S a bílá vs. černá :hm
Flash9
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BreC 28. 3. 2012 15:25

to už je čistě jen a jen na tobě, mně se líbí více bílá
Lidi jsou jak ryby, někdy plavou proti proudu.
BreC
Junior

Odeslat příspěvekod kadliwt 28. 3. 2012 15:26

prave naopak, zatim sem nevidel cerny 4S, vsichni v mojim okoli co brali 4S, tak maj bilej...
D-O-P-P-E-L-K-U-P-P-L-U-N-G-S-G-E-T-R-I-E-B-E
kadliwt
Junior

Odeslat příspěvekod Sasakr 28. 3. 2012 15:27

anonymousCZ píše:Sasakr: jaky aktivacni prikaz? Tos jen rekl a ono se to vykonalo? A to ten telefon porad analyzoval, kdo zrovna co rika, i kdyz byl v pohotovostnim rezimu a nikdo s nim zrovna nic nedelal? O to mi jde...

Aktivační příkaz, který sis nahrál. Ano, mikrofon furt jel a telefon v podstatě furt analyzoval hluky. Mělo to vliv na baterii, ale já to dlouhodobě nepoužíval, tak nevím, jak moc.

Bílej telefon je dle mého dost teplá záležitost...
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Maniak

Předchozí stránkaDalší stránka