iPhone 4 nebo 4S? Barva?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

iPhone 4 nebo 4S? Bílý nebo černý?
iPhone 4 černý 5 %  18%  [ 5 ]
iPhone 4 bílý 2 %  7%  [ 2 ]
iPhone 4S černý 9 %  33%  [ 9 ]
iPhone 4S bílý 11 %  40%  [ 11 ]
Celkem hlasů : 27

Odeslat příspěvekod CrackonoS 28. 3. 2012 16:06

U starsiho cloveka to pochopim, ale od tak mladeho bych necekal, ze bude podle barvy posuzovat "teplost" druhe osoby. To same jako ruzove tricko u muzskeho pohlavi. Je to jen barva. Vazne je mi proti rozumu, jak nekteri uvazujete. To z nekoho bily telefon a ruzove tricko dela gaye i presto, ze ma zenu a dite?

Flash9: Na lidi s temito nazory o teplosti na zaklade barvy a nejen ji, kasli. Skoc si na prodejnu a zkoukni oba. Az je budes mit pred sebou, urcite budes mit okamzite jasno, kterou barvu zvolis. Tohle hlasovani je zbytecne, kazdy bude hlasovat, ktera barava se libi jemu a ne tobe.
iPhone 4 + AKG Q460 Black
iPad Mini 3G/64GB Slate Black
CrackonoS
Junior

Odeslat příspěvekod Mike-biker 28. 3. 2012 16:15

Bílý je hezký a černý elegantní. Já jsem měl bílý iPhone 4 a nakonec jsem vyměnil za černý. iPhone 4S jsem vzal černý, protože stejně mám pouzdro a kromě toho měli u VF v 64GB jen černou. ;-)
iPhone 15 Pro Max Natural Titan 256GB.
iPhone 13 Mini 128GB Red as reserved
MacBook Pro 16" 32GB RAM + 24GB GPU + 1TB SSD.
Mike-biker
Pokročilý

Odeslat příspěvekod eRiper 28. 3. 2012 16:43

Od roku 2001 vyráběl Apple iPody převážně v bílé barvě, stejně tomu tak bude zřejmě brzy i u iPhonů. Mně se líbí obě barvy stejně, ale stejně si musíš vybrat ty. Můj třetí iPhone bude už spíše bílý, stejně tak iPad. Chce to změnu.
eRiper
Pokročilý

Odeslat příspěvekod lokS4 28. 3. 2012 16:54

Ze pry je bilej teplej..Nahodou je to celkem na styl...bílé hodinky..rifle..bile monster bets sluchatka..k tomu bila 4Ska..je to o stylu cloveka..Ja kupuju veci podle toho jak se mne libi a jak to k sobe ladi..i slecny na to leti kdyz borec ma styl s nejak vypada..takze ty kecy s tou teplosti bych si nechal...:))) Je to o stylu a osobnosti kazdeho..Mne proste zalezi na vzhledu:)..
lokS4
Junior

Odeslat příspěvekod iggi 28. 3. 2012 17:25

cierny je elegantnejsi :) nevidno na nom ziadne senzory ako na bielom...
iggi
Junior

Odeslat příspěvekod vojtakr 28. 3. 2012 17:35

4 je dostačující, procesor je rychlejší, ale protože je iOS vyladěný systém, tak nepotřebuje rychlý procesor..barvu vyber sám...neznám nikho z ČR, kdo má siri, že by jivyužil, je to dobré pro pobavení a občas při jízdě autem, ale musíš mít dobrý přízvuk!! Na focení si kup zrcadlovku, na momentky a nebo když zrcadlovku či dobrý kompakt necháš doma čtyřka dostačuje. Cenový rozdíl je dobrý, ale je třeba se zamyslet nad potřebnou kapacitou paměti! Ofic. se dne prodává 4 už jen s 8 gb, ale pokud seženeš s 16/32, tak je to jasná volba..
Samsung Galaxy S IV
vojtakr
Junior

Odeslat příspěvekod anonymousCZ 28. 3. 2012 18:14

Uvedomte si, že bílý iPhone není bíluý, ale spíše jemně kremovy. Vypada to otřesně.
anonymousCZ
Junior

Odeslat příspěvekod kadliwt 28. 3. 2012 18:16

siri je v cechach fakt k nicemu, da se to pouzit fakt na takovy zaklady jako nastaveni budiku, pripominek, hlavne kdyz treba chces neco pripomenout az dorazis domu (ja vecne neco zapominam v aute...) a predevsim na blbiny... 4S umi vsehcno co 4ka, ale kazdou tu vec zvlada o kousek lip, lip foti, je rychlejsi, rychlejc chyta GPS signal...
barvu ber jakou chces, ja bral bilej, bo se mi vic libi, kasli na to co si myslej ostatni, je to tvuj telefon, tak si ber ten kterje ti vic padne do oka... kdybyhc nemel iphone, tak mam nokii N9 v ty cervenoruzovy a neprijde mi, ze bych byl na kluky...
anonymousCZ: me kremovej nepripada...
D-O-P-P-E-L-K-U-P-P-L-U-N-G-S-G-E-T-R-I-E-B-E
kadliwt
Junior

Odeslat příspěvekod Sasakr 28. 3. 2012 19:18

CrackonoS píše:U starsiho cloveka to pochopim, ale od tak mladeho bych necekal, ze bude podle barvy posuzovat "teplost" druhe osoby. To same jako ruzove tricko u muzskeho pohlavi. Je to jen barva. Vazne je mi proti rozumu, jak nekteri uvazujete. To z nekoho bily telefon a ruzove tricko dela gaye i presto, ze ma zenu a dite?

Rejpeš se v tom jak potrefená husa. Nikdo neřekl, že majitel bílýho telefonu je teplej.
Flash9 píše:bílá je divná a trochu ,,gay"

Sasakr píše:Bílej telefon je dle mého dost teplá záležitost...

Nebudu se přít o tom, co to vlastně znamená, že je nějaká věc teplá, nicméně pánské růžové tričko Hello Kitty je prostě teplý a je fuk, jestli ho nosí nějakej macho nadsamec.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Maniak

Odeslat příspěvekod CrackonoS 28. 3. 2012 19:40

V nicem se "nerejpu". Jen nechapu, jak muzes napsat, ze bily mobil je: "dost tepla zalezitost". Timhle jednoduse definujes sexualni preferenci cloveka. Zkus se zbavit predsudku. Ale chapu, ze na dedine se to muze brat jinak. Tim na tebe nenarazim, ale dosti mi tyhle hlasky pripominaji par lidi, ktere znam.

Btw: Kdo dela tricka Hello Kitty pro muze? Trosku mimo misu. Ja mluvil o polech typu Ralph Lauren.
iPhone 4 + AKG Q460 Black
iPad Mini 3G/64GB Slate Black
CrackonoS
Junior

Odeslat příspěvekod perfektsunny 28. 3. 2012 20:07

Nechápu inteligenci některých lidí, dneska se taky jeden divil, proč jsem si objednal bílý telefon, no proč asi? Prostě se mi líbí ;-)
Takže jsem pro bílý iphone
perfektsunny
Junior

Odeslat příspěvekod Sasakr 28. 3. 2012 20:10

CrackonoS píše:Timhle jednoduse definujes sexualni preferenci cloveka.
Ne, tím jednoduše říkám, že je nějaká věc teplá. Nic víc, nic míň :roll:

CrackonoS píše:Zkus se zbavit predsudku. Ale chapu, ze na dedine se to muze brat jinak. Tim na tebe nenarazim, ale dosti mi tyhle hlasky pripominaji par lidi, ktere znam.
Poněkud si mě vytočil. Já, na rozdíl od ohromné spousty chlapů, mám pro to pochopení. Je to věc, kterou ty lidi nemůžou ovlivnit, je proto zcela mimo za to někoho odsuzovat, jako se to (dneska už ale zřídka) děje.

CrackonoS píše:Btw: Kdo dela tricka Hello Kitty pro muze? Trosku mimo misu. Ja mluvil o polech typu Ralph Lauren.

Nevím, jestli je někdo dělá. Byl to příklad vyloženě teplé věci a pokus vysvětlit ti, že věc zůstane teplou, ať ji vlastní kdokoliv.

Hergot tohle je ale absurdní diskuze :hm
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Maniak

Odeslat příspěvekod morki 28. 3. 2012 20:38

Me se treba bilej iphone nelibi protoze sem ho videl po pul roce a byl nazloutlej , proto mam cernej :) ale zase mam bilej Ipad protoze cernej je divnej ale i po 8 mesicich je porad krasne bilej. Pokud clovek cloveka posuzuje podle ruzoviho tricka a podle toho jakou ma barvu mobilu tak bych byl asi nejteplejsi na svete, protoze treba N9 nebo Lumia 800 se me nejvic libi prave v te ruzove :) kazdej je nakej at je teplej nebo neteplej :)
morki
Junior

Odeslat příspěvekod fulminatrix 28. 3. 2012 20:48

Mam si zajtra kupit modre tricko, alebo zlte? ... Tato diskusia mi uz pride od veci.
Pozri si oba nazivo a budes vediet.
Mne sa viac paci cierna verzia, ako tu uz bolo povedane je elegantnejsia lebo na nej nevidno senzory a osobne mi ta biela nejde k tomu kovovemu ramu. Napr. ale spominana Nokia N9 v bielej farbe je mozno najkrajsi telefon na trhu, tam vyzera perfektne.
fulminatrix
Junior

Odeslat příspěvekod Flash9 10. 4. 2012 20:23

Rozhodnuto, LOCK prosím ;)
Flash9
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka