Jetej dotykáč cca 5 tisíc???

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Zuziii 25. 7. 2013 21:30

Ahoj, vím, že je to tu stále dokola,ale stejně budu ráda za Váš názor;)
Nyni mám Nokii C7 se Symbianem a chtěla bych jinýho, nejspíš s anroidem-teda určitě;)) Požadavky jen pouze GPs,Wifi, kvalitní displej a foťák abych si nepohoršila....žádný hraní her, žádná hudba...a cena aby vyšla tak kol 4-5tis. za použitej. Díky moc
Zuziii
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod qepos 25. 7. 2013 21:40

Není špatná volba ZTE grand x. Nebo popřípadě Sony Xperia L.

-- 25. 7. 2013 21:40 --

Není špatná volba ZTE grand x. Nebo popřípadě Sony Xperia L.
qepos
Junior

Odeslat příspěvekod petyo 25. 7. 2013 21:51

HTC Desire X
petyo
Junior

Odeslat příspěvekod opasino 25. 7. 2013 22:50

SONY X. L NEBO TEN DESIRE X.
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Loader 25. 7. 2013 22:54

Desire X, s tím foťákem to spíš vypadá na Xperiu L. Ta fotí v této cenové kategorii nejlépe.
Administrátor fóra MobilMania.cz | Příspěvky odporující pravidlům fóra nahlašujte.
Loader
Moderátor

Odeslat příspěvekod Zuziii 26. 7. 2013 18:25

no ta Xperia L se mi líbí daleko víc;) a našla jsem i Xperia P-má lepší rozlišení displeje,ale je zase menší a píšou, že má jen Android 2.0 - to by mělo jít přehrát 4 ne?
Zuziii
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 26. 7. 2013 18:26

Android 2.0? V době kdy se začla prodávat už byla vyšší verze. Oficiální cestou jde 4.1.2., nevím, zda je již dostupná vyšší.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Zuziii 26. 7. 2013 18:42

to já jen, když jsem si jí vyhledala na mobilmanii tak v popisu je právě Android 2.3. a teď nevim zda stačí vel. toho dipsleje čí chtít tu 4,3":(
Zuziii
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 26. 7. 2013 18:44

Radši bych zvolil Desire X. Na Xperii se mi nelíbí nerozšiřitelná paměť.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Django1 27. 7. 2013 11:04

Myslím, že dobrá volba je i tento http://www.czc.cz/sony-xperia-j-cerna/1 ... r3800-5200 ale podobná cena je i za nový tak mrkni
Django1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 27. 7. 2013 11:06

To raději Desire X, ten ho překoná.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod oooooooooo 27. 7. 2013 11:33

Pokud jetej ,tak věci typu Desire X vubec neřeš.Kup si za stejnou cenu novej kterej Desire X překona ve všech parametrech.Poohlidni se klidně po nějakym činanovi v ty ceně - nějaky ZTE,Huawei,Lenovo.Za 4500 maš dvoujadro,giga ram,ne to šileny rozlišeni co ma Desire ale minimalně QHD,protože pišeš jetej můžeš si dovolit luxus kašlu na zaruku a zvolit individualni dovoz z nějakyho velkyho shopu zvenku.je to trochu na delši diskuzi - vozim tak tydně několik telefonů,pokud se na to necitiš mrkni na česky shopy ktery se tim zabyvají - nemyslim shopy typu alza kde telefony v ceně 100 dolarů koupě na mistě u kovaře prodavají bez mrknutí oka za 7000,myslim shopy kde si přiraži řekněme 1000-1500.pořad se vlezeš.
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Android Maniak