freddy158158 píše:....a uz od verze 4.0 se aplikace automaticky nahravaji na kartu
Ano částečně to pravda je ale automaticky se app nahrávají na kartu jen když to app jako taková umožňuje a když v paměti zařízení dochází místo, jinak to furt leze do paměti zařízení (žádná volba kam se má app uložit při instalaci není) a musí se to přehazovat ručně, nebo když apka tohle neumí a paměti zarzeni je plná tak ti to vyhodí chybu a upozornění abys v paměti telefonu uvolnil nějaké místo.
-- 6. 8. 2013 11:50 --
Michal89 píše:kentus, s.s.rock:
Když tedy programy nejdou vždy přesunout kompletně na kartu, je lepší zvolit telefon s velkou vnitřní pamětí? A pokud tento problém může nastat obecně u nových verzí androidu (a je očekáváno, že se to aktualizací spraví) a není to tedy jen problém Samsungu, co takový Samsung galaxy s3 mini? Je v porovnání s Xperií L a HTC Desire X lepší nebo ne? Předtím jsem o něm neuvažoval. Jinak LG optimus 4x HD je už spíše nad moje finanční možnosti.
dr._lukas:
HTC již tedy nepůjde aktualizovat na novější verzi Androidu než 4.1, jako jiné modely? Nemusí to být velký handicap do budoucna?
ladin2:
Díky za představení i jiných možností než Android, ale jsem si jistý, že bych mobil s iOS nebo WP nechtěl.
A můj třetí navrhovaný telefon LG Optimus L9 je oproti dvěma spíše "outsider"?
Začnu od konce LG optimus L9 opravdu nevím, to nemohu soudit ale SGS3 mini bych si nikdy nekoupil, je to jen vata mezi SGS2 a SGS3. Daleko lepší je tedy ten SGS2 který koupis za daleko lepší penize a má stejné možná dokonce lespi parametry jak S3 mini.