vybírám obyč telefon, dobrá citlivost GSM

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod &Joint& 11. 9. 2013 15:02

ahoj
potřebuju kopit novej prístroj, používám pouze tyhle funkce
volání, sms, budík, kalkulačka, svítilna, kalendář na upomínky, okrajově foťák
problém je, že mám doma blbej signál, přechod jinam nepřipadá v úvahu. Zatím všechny telefony byly se sílou signálu nic moc, volám z jednoho místa nebo venku. Moje drahá polovička má nejobyč Nokii a volá kdekoli :/ jenže ten se mně moc nelíbí, navíc nemá foťák, což bych chtěl. Cenově bych se rád vešel kolem 2000. Líbí se mně Samsung Xcovet 271, bohužel nevím jak na tom bude s citlivostí :( Pokud by někdo měl tip, budu rád.

Díky!!
...a jako vopravdu
&Joint&
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Naecken 11. 9. 2013 15:16

Zrovna faktor příjmu signálu se nikde neudává. Obecně platí, že lépe na tom jsou bez kovového krytu nebo kovových zad.
Jolla is a movement.

Superfórum pro Symbian (v1.4.5) :arrow: :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?p=9455180#p9455180
Naecken
S40 Maniak

Odeslat příspěvekod &Joint& 11. 9. 2013 19:21

jj myslel jsem třeba zkušenost někoho s podobným "problémem" ;)
...a jako vopravdu
&Joint&
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Theo47 11. 9. 2013 20:39

Dobrý den,

řeším podobný problém, zatím jsem dospěl do duelu trí telefonů a to konkrétně Nokia C2-01 vs. Samsung S5610 vs. Samsung Xcover 2.

Za mne: mít Nokie svítilnu tak jí beru, ale bohužel ji nemá. Mezi Samsungy, ososbně spíše 5610.
Co si myslíte Vy?
Theo47
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod &Joint& 12. 9. 2013 20:48

U S5610 bych se bál kovovýho těla, kvůli požadavku na dobrou citlivost :(
...a jako vopravdu
&Joint&
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Naecken 13. 9. 2013 05:18

&Joint&: Jak ti potvrdí majitelé v tématu o S5610, tak je kovový jen zadní kryt a nikoliv celé tělo.
Naecken
S40 Maniak

Odeslat příspěvekod Theo47 13. 9. 2013 10:47

Můj nedávno zesnulí telefon Nokia 6300, měla kovový zadní kryt a přední ( nevím jestli je to možné ozačit za kryt, když jsou tam otvory pro klávesy a display, ale budiž). Nemohl jsem si stežovat na dostupnost signálu, v betonové džungli nebo v lese, na širém poli i ve sklepě. A to byla jenom triband.
Já Vám ho samozřejmě nevnucuji, jen se snažim podnítit diskuzi. Sám ješte nejsem úplně rozhodnutý.
Theo47
Kolemjdoucí