Sony Xperia SP / Lg l9 II

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod suckerr 2. 3. 2014 14:12

Zdravím, chystám se koupit nový telefon, dopracoval jsem se k těmahle dvěma a teď nevím jak dál. Na telefonu mam pořád zaplá data, občas píšu na massengeru, jednou dvakrát za den krátký hovor a ve skole,v buse nebo když se prostě nudím si zahraju nějakou tu hru. Očekával bych od telefonu spolehlivost, aby baterka vydržela min celý den při i třeba dvou hodinách hraní blbnutí a hodině prohlížení netu. Ocenil bych taky, aby se mi nerozbil dyby mi třeba spadl v obalu na zem.
U Myphonu taky vidím výhodu v dual simu, protože bych koupil sim od tesca a mohl bych s přítelkyní volat a psát zadarmo.
A teď. který mobil dokáže splnit to co sem napsal, a vydrží mi alespoň tak rok, rok a pul, dva? Nebo který vám přijde prostě lepší, případně nějaký jiný návrh? Strop bych viděl cca těch 6 000.
Předem díky
suckerr
Junior

Odeslat příspěvekod D.Francis 2. 3. 2014 14:45

Do 6k jednoznacne top LG L9 II-precti recenze... Odolny je SG Xcover2... Dualsim- Htc Desire 500 nebo Xperia M
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Spaidy96 2. 3. 2014 15:02

xiaomi red rice,Lenovo p750
Spaidy96
Junior

Odeslat příspěvekod suckerr 2. 3. 2014 15:10

Není už třeba lepší lenovo p770? Na xperii M sem koukal a to je myslím si jednoznačně lepší Myphone.
suckerr
Junior

Odeslat příspěvekod Spaidy96 2. 3. 2014 15:53

Lenovo p770 rozhodně lepší není. Má sice větší baterii ale špatný a starý procesor.Xperia M není lepší než myPhone next.Má horší displej a foťák.
Spaidy96
Junior

Odeslat příspěvekod Beavers 2. 3. 2014 17:56

Protože mám myPhone Next a chodí spolehlivě, nechtěl bych žádný jiný, i kdyby mě kdokoli přesvědčoval o mém nepořádku v hlavě. Za ty prachy bezkonkurnční mašinka, která toho umí hodně, ale opravdu hodně a jsou to kolikrát funkce, po kterých pláčí majitelé jiných telefonů.
Beavers
Junior

Odeslat příspěvekod opasino 2. 3. 2014 18:02

A jaké například?
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod D.Francis 2. 3. 2014 18:13

Take bych rad vedel... Nemam s MyPhone Next zadnou zkusenost a tak by me zajimalo,co ma tak vyjimecneho na rozdil od jinych...
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Beavers 2. 3. 2014 18:19

Neodpovím ti, pokud se nezeptáš na něco konkrétního. Už jsem o telefonu napsal dost v jiných tématech i na jiných fórech, ale vznikla z toho vždy diskuse, která neměla již nic společného s dotazem. Na jakékoli rýpavé připomínky a nenápadné označování mě za hlupáka už nejsem zvědavý (tím nemyslím tebe, ale všeobecně). Pokud se mě tedy zeptáš konkrétně (ale měl by se ptát spíš zakladatel topicu), odpovím ti.
Beavers
Junior

Odeslat příspěvekod ramses33 2. 3. 2014 19:35

suckerr 2. 3. 2014 14:12
Tvá úvaha o dvou sim je správná.
Ber MyPhone...je fajn..
Naposledy upravil ramses33 dne 2. 3. 2014 19:36, celkově upraveno 1
ramses33
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod koblih.jr 2. 3. 2014 19:35

LG L9 II je velmi atraktivní volba.
Pokud je 4,7" displej moc velký, pak LG F6. Defacto vychází z L9 II, má nepatrně menší displej (4,5"), hodit se může větší baterie a LTE.
koblih.jr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod petison 2. 3. 2014 19:57

Myphone není známá značka a proto ho bude většina odsuzovat.Já ho doporučím.Kupoval jsem manželce levnější variantu MyPhone Fun a musím říct že je perfektní.Má super zpracování(mnohem lepší než dražší přístroje) GPS funguje perfektně ,neseká se ,DUAL SIM ,android 4.2.2 atd.
petison
Junior

Odeslat příspěvekod koblih.jr 2. 3. 2014 20:40

Infraport je u L9 II a u F6 super věc.

Lze s ním ovládat domácí elektroniku. Doma praktické, v hospůdce nebo baru sranda, při návštěvě velmi efektní. Nepotřebuje internet, ani speciální Smart TV.
koblih.jr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Beavers 2. 3. 2014 20:43

bolojang: Místo odpovědi http://www.cpa.cz/item/telefon-dual-sim ... s-android/ a pokud chceš něco konkrétního, např. jestli umí nahrávat hovory, nebo nastavit vypnutí a zapnutí leteckého módu..., tak se ptej. Ironii ale nech někde za dveřmi tohoto fóra.
Roy1: Používáš THL W100s, doteď jsem ho neznal, tak jsem šel např. na Heureka.cz a tam se dozvídám, že je to obdoba myPhone Next, jen ne tolik známá a možná ani ne tak dobrá. Udělej totéž, co já a vyhledej si na Heuréce myPhone. Tam si přečti recenze a poradnu a nebudeš se muset ptát mě. Tedy, pokud tě to opravdu zajímá.
Beavers
Junior

Odeslat příspěvekod bolojang 2. 3. 2014 21:09

Clovece ja to cet dvakrát a ty funkce furt nikde.
Ale jo mas pravdu za ty peníze to není tak spatne. Usetri 1300,- proti L9II.
Sice ziska mensi displej s horsim rozlisenim ve vetsim a tezsim tele, polovicni integrovanou pamet, prijde o NFC, infra port. Ale muze tam prasknou dve sim, bude mit podsvetlene tlačítka, senzor jasu a bude mit ctyrjadro.
Takze kdo setri ma za ctyri.
bolojang
Junior

Další stránka