Sony Xperia SP / Lg l9 II

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Beavers 3. 3. 2014 21:37

Půjdeš do svého prvního příspěvku a tam změníš název tématu.
Beavers
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 3. 3. 2014 21:40

Úprava příspěvku je možná jen 24 hodin.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dejvidek 3. 3. 2014 21:42

Jak chceš upravit název tématu?
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod suckerr 3. 3. 2014 23:36

Asi na něco jako: Sony Xperia SP / Lg l9 II. Děkuju moc :)
suckerr
Junior

Odeslat příspěvekod D.Francis 4. 3. 2014 00:10

Xperii SP koupis z CZ distribuce za 7,5k. Sedivku ti vubec nedoporucuji... LG l9 II koupis v CZ pod 6k. Usetris,a budes mit stejne dobry,nebo i v necem lepsi smart. Nejlepsi bude,kdyz si ty dva vyzkousis nekde osobne...
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod dazo 4. 3. 2014 11:11

Ja som skoncil pri lg a to ma odradovala nepritomnost podsvietenia tlacitiek a chybajuca led dioda, ale ako som chytil l9 do ruky tak jasna volba. kolega ma Sp ale vobec nelutujem ze mam lg, skor naopak :-)
dazo
Junior

Odeslat příspěvekod Syr1 5. 3. 2014 08:07

Nedá mi to nenapsat :D za mě jednoznačně LG o Sony bych ani neuvažoval, nevyrovná se L9 (podle mě) už jen display by mě nehorázně sral a co ty tlačítka v něm (display je snad nejdůležitější věc pomalu ne ?) My phone má teda také silné stránky ale značka a 4gb paměti by mě odradily. LG sem koupil u T-sráču ještě s paušálem na splátky v době kdy stál 7000 dali mi ho za 6200 a ještě zdarma simku se 200 kč. P.S ber bílou verzi CZ distribuce, sušný obchod 5470kč tak na co ještě čekat :D :D Nemůžeš být nespokojen... já začínal na LG optimus one (p500) poté huawei y300, kde jsem si myslel jak za 3500 jsem nakoupil dobře a myslel jsem si to to do doby než se mi do ruky dostala L9II, nádhera, display, rychlost.... dost důležitá věc je také, že je krásně vidět na display na sluníčku už i při jasu 50%. Prostě jí vem a neřeš :D :D :p ani myphonem chybu neuděláš ale LG je LG a přeci jenom, je slíbenej KitKat 4.4 s funkcí nevím jak se jmenuje ale pro mě super věc... 2x klikneš na display a mobil se odemkne, když sem u toho, řekne mi někdo, až ta funkce bude, budu jí mít zaplou a mobil budu mít v kapse, nechce se mi věřit, že bude kapsa mačkat za mě a třeba odemkne display atd atd... hádám se furt s kámošem kvůli tomu :D
Syr1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dazo 5. 3. 2014 10:16

Ja pouzivam wakeup touch. Ked je zamknuty displej, prejdem nad proximity senzorom a displej sa zasvieti. Da sa to nacasovat-doladit. Zatial velka spokojnost ;-)
dazo
Junior

Odeslat příspěvekod D.Francis 5. 3. 2014 10:30

Naprosty souhlas se Syr1,vem LG l9 II v bile luxus,o zmene nazvu tematu ani neuvazuj,leda ze bys jej zkratil na LG l9 II
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod esqie 5. 3. 2014 11:06

Za mě jednoznačně LG L9 II.
esqie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xmenx201 5. 3. 2014 12:28

Rozhodne si kup mobil nejake pseudo znacky My Phone nebo jak se to jmenuje........... :roll: :lol: Pripadne Xperii SP s TFT displejem........... :lol: :-!
xmenx201
Junior

Odeslat příspěvekod Syr1 5. 3. 2014 13:56

D.Francis: dík, měl by to zkrátit ten název tématu no :D
xmenx201: tak tys to zabil :D si to řekl nejstručnějc :D

-- 5. 3. 2014 14:58 --

Poprosím někoho, kdo ví jak se jmenuje aplikace, která ukončuje vyupnuté procesy, nebo spíše nevyužívané, nebo prostě něco v tom stylu. Díky moc :) A kdyby někdo někde našel info nebo měl tucha na kdy by cca mohla vyjít 4.4 na l9iI tedy :D
Syr1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod suckerr 5. 3. 2014 20:52

Takže podle vás to vypadá jednoznačně na LG? a jaký ma podle vás výhody oproti Xperii krom displeje?
suckerr
Junior

Odeslat příspěvekod placa1234 5. 3. 2014 21:36

Ach jo, zase někdo, kdo neví, co je to TFT...
placa1234
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod suckerr 5. 3. 2014 21:45

Vim co to je TFT. To bych se neptal na výhody krom displeje. To znamená že chci slyšet jiný než displej :-)
suckerr
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka