Nedá mi to nenapsat

za mě jednoznačně LG o Sony bych ani neuvažoval, nevyrovná se L9 (podle mě) už jen display by mě nehorázně sral a co ty tlačítka v něm (display je snad nejdůležitější věc pomalu ne ?) My phone má teda také silné stránky ale značka a 4gb paměti by mě odradily. LG sem koupil u T-sráču ještě s paušálem na splátky v době kdy stál 7000 dali mi ho za 6200 a ještě zdarma simku se 200 kč. P.S ber bílou verzi CZ distribuce, sušný obchod 5470kč tak na co ještě čekat

Nemůžeš být nespokojen... já začínal na LG optimus one (p500) poté huawei y300, kde jsem si myslel jak za 3500 jsem nakoupil dobře a myslel jsem si to to do doby než se mi do ruky dostala L9II, nádhera, display, rychlost.... dost důležitá věc je také, že je krásně vidět na display na sluníčku už i při jasu 50%. Prostě jí vem a neřeš

:p ani myphonem chybu neuděláš ale LG je LG a přeci jenom, je slíbenej KitKat 4.4 s funkcí nevím jak se jmenuje ale pro mě super věc... 2x klikneš na display a mobil se odemkne, když sem u toho, řekne mi někdo, až ta funkce bude, budu jí mít zaplou a mobil budu mít v kapse, nechce se mi věřit, že bude kapsa mačkat za mě a třeba odemkne display atd atd... hádám se furt s kámošem kvůli tomu