![:-] :-]](./images/smilies/07.gif)
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
TeaGreen5 píše:dr._lukas píše:V ceně 7400,- mě prosím najděte lepší phone, který umí fotit a byl vlajkokovou lodí, i když 2 roky zpět..Čínské phony z neznámé distribuce nepočítám.. Mimochodem můj první android, htc měla vypalené pixely hned při první zapnutí..takže bych byl v klidu co se týče displejů..
A načo ti je vlajková loď? Na machrenie?..
Fotiť vie skoro každý telefón ktorý sa v dnešnej dobe dá zohnať, aj tlačítkové Nokie za 500,-
Všetky alternatívy S3jky sú skrátka lepšie, napríklad vlajková loď HTC v roku 2012, S4 mini, Xperia SP.. etc
Zasekaná S3jka nieje riešenie, bol si oblbnutý Samsung marketingom, Gratulujem a posielam pohladnicu.
D.Francis píše:Je to presne,jak pise TeaGreen5S3 jiz nestoji za ty penize...
D.Francis píše:Jasne,dobry foun s prepalenym Amoledem...
TeaGreen5 píše:D.Francis píše:Jasne,dobry foun s prepalenym Amoledem...
+1
miromen4: Pretože S3jka je velmi populárny telefón a vidím ho skoro na každom rohu, keď som ho potajky vyskúšal asi o 3 ludí tak bol zasekaný.. áno ako nový je možno v pohode, lenže akonáhle to začneš používať, inštalovať aplikácie tak sa ti začne sekať, ten Exynos 4 v dnešnej dobe už skrátka nestačí.. hovor si čo chceš.
dr._lukas píše:Ale no tak nehadejme se. .vlakno jsem nevytvoril, aby se diskutovalo co je zasekane a co ne..budete se divit nestiha ani S4 ani ***** Sony a ani rada jinych predrazenych mobilu..neni to strevama mobilu, ale neodladenyma nadstavbama vyrobcu a dalsiho nesmyslneho nacpaneho obsahu google..Jen tak okrajove, takovy chrome zere neskutecnych 105 mb z cele ramky
dr._lukas píše:Nejsem oblbnuty..diky za rady..urcite bych nehanil Htc..ta firma se me libi, ale podstatna vec je, ze jsem jeste nepotkal htc, ktere umi obstojne fotit..Sony opravdu ne..launcher ma snad uzivatelsky nejhorsi a nemam s touto firmou dobre zkusenosti..hlavne jsem se zaprisahl, ze teto firme uz za telefon nezaplatim..zrovna pisu z modre verze samsungu a display je jiz v poradku...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků