zakoupená S3 ze smarty.cz..vada displaye? vrátit do 14 dní?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ramses33 26. 4. 2014 23:43

Hmm.informace o neodstranitelnosti výrobních vad displejů typu amoled, odpovídá specifikaci s nejnižší kvalitativní úrovní displejů. :-]
Naposledy upravil ramses33 dne 26. 4. 2014 23:46, celkově upraveno 1
ramses33
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod miromen4 26. 4. 2014 23:45

TeaGreen5 píše:
dr._lukas píše:V ceně 7400,- mě prosím najděte lepší phone, který umí fotit a byl vlajkokovou lodí, i když 2 roky zpět..Čínské phony z neznámé distribuce nepočítám.. Mimochodem můj první android, htc měla vypalené pixely hned při první zapnutí..takže bych byl v klidu co se týče displejů..

A načo ti je vlajková loď? Na machrenie?..

Fotiť vie skoro každý telefón ktorý sa v dnešnej dobe dá zohnať, aj tlačítkové Nokie za 500,-

Všetky alternatívy S3jky sú skrátka lepšie, napríklad vlajková loď HTC v roku 2012, S4 mini, Xperia SP.. etc

Zasekaná S3jka nieje riešenie, bol si oblbnutý Samsung marketingom, Gratulujem a posielam pohladnicu. :tleskani

Ty si taky dobry pacient. Co to tu pořad meleš ve vice vlaknech o zasekanosti S3 :oboze

-- 26 dub 2014 23:50 --

D.Francis píše:Je to presne,jak pise TeaGreen5 ;) S3 jiz nestoji za ty penize... :|

A kde si na to přišel ? Naopak za ty penize je S3 stale velice dobry foun ale evidentně to někteři nezkousnou.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod D.Francis 27. 4. 2014 00:03

Jasne,dobry foun s prepalenym Amoledem... :D
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod miromen4 27. 4. 2014 00:06

Hm jak jinak.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 27. 4. 2014 00:14

Ano, přesně.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod miromen4 27. 4. 2014 00:17

Hm jak jinak. 8-)
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 27. 4. 2014 00:22

Samozřejmě :)
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod d.d.t33 27. 4. 2014 09:29

ja se rozhodoval mezi S3,S4 mozna bych dal i prachy za S5 a jeste tam byly dalsi telefony a nakonec jsem zaplul do lumie 1020 a i kdyz jsem mel strach z oken nemuzu si stezovat.Nema zadnej levnej plast a hlavne nevrze jak s3 a cenove rozumny a nejaky vychvalovani kdo ma svuj mobil me nebere proste jsem bral design a kvalitu zpracovani za prijatelnou cenu .To ze ma neco na displeji viditelne za specifickych podminek me nejak nebere :-D a neresim to .Telefon je od toho aby fungoval a ne na nem hral hry to si muzu koupit ps vitu atd
d.d.t33
Junior

Odeslat příspěvekod hangrybirds 27. 4. 2014 11:15

Ani jednou mi S3 za těch několik měsíců co ji mám nevrzla. Takže asi tak.
hangrybirds
Junior

Odeslat příspěvekod TeaGreen5 27. 4. 2014 14:11

D.Francis píše:Jasne,dobry foun s prepalenym Amoledem... :D

+1 :D

miromen4: Pretože S3jka je velmi populárny telefón a vidím ho skoro na každom rohu, keď som ho potajky vyskúšal asi o 3 ludí tak bol zasekaný.. áno ako nový je možno v pohode, lenže akonáhle to začneš používať, inštalovať aplikácie tak sa ti začne sekať, ten Exynos 4 v dnešnej dobe už skrátka nestačí.. hovor si čo chceš.
Sony Xperia Z3 / 6.12.2014

Bývalky..
Galaxy N3 / 20.3.2014 - 15.7.2014
Sony Xperia Z1 / 12.2.2014 - 20.4.2014
Sony Ericcson K550i / 2007 - 2014
Samsung C300 / 2006 - 2007
Nokia 3220 / 2004 - 2006
Siemens A55 / 2003 - 2004
Siemens C35 / 2001 - 2003
TeaGreen5
Junior

Odeslat příspěvekod dr._lukas 27. 4. 2014 16:12

Ale no tak nehadejme se. .vlakno jsem nevytvoril, aby se diskutovalo co je zasekane a co ne..budete se divit nestiha ani S4 ani ***** Sony a ani rada jinych predrazenych mobilu..neni to strevama mobilu, ale neodladenyma nadstavbama vyrobcu a dalsiho nesmyslneho nacpaneho obsahu google..Jen tak okrajove, takovy chrome zere neskutecnych 105 mb z cele ramky
dr._lukas
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 27. 4. 2014 16:44

TeaGreen5 píše:
D.Francis píše:Jasne,dobry foun s prepalenym Amoledem... :D

+1 :D

miromen4: Pretože S3jka je velmi populárny telefón a vidím ho skoro na každom rohu, keď som ho potajky vyskúšal asi o 3 ludí tak bol zasekaný.. áno ako nový je možno v pohode, lenže akonáhle to začneš používať, inštalovať aplikácie tak sa ti začne sekať, ten Exynos 4 v dnešnej dobe už skrátka nestačí.. hovor si čo chceš.

Mě jako jednoho z prvnich uživatelu tohle rozhodně nepřesvědčilo....a jinak jakou ma souvislost Exynos ze sekanim atd. To se jako levne founy ani nerozjedou ?

-- 27 dub 2014 16:48 --

dr._lukas píše:Ale no tak nehadejme se. .vlakno jsem nevytvoril, aby se diskutovalo co je zasekane a co ne..budete se divit nestiha ani S4 ani ***** Sony a ani rada jinych predrazenych mobilu..neni to strevama mobilu, ale neodladenyma nadstavbama vyrobcu a dalsiho nesmyslneho nacpaneho obsahu google..Jen tak okrajove, takovy chrome zere neskutecnych 105 mb z cele ramky

Tak někde bude asi chyba ale mě při 3 založkach v zobrazeni pro PC ukazuje RAM 49MB a CPU do 1%......
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod globalplayer 27. 4. 2014 17:14

dr._lukas píše:Nejsem oblbnuty..diky za rady..urcite bych nehanil Htc..ta firma se me libi, ale podstatna vec je, ze jsem jeste nepotkal htc, ktere umi obstojne fotit..Sony opravdu ne..launcher ma snad uzivatelsky nejhorsi a nemam s touto firmou dobre zkusenosti..hlavne jsem se zaprisahl, ze teto firme uz za telefon nezaplatim..zrovna pisu z modre verze samsungu a display je jiz v poradku...

Dovolim si nesuhlasit, rok a pol som bol majitelom htc one x, a neraz sa stalo ze ked sme spolu s niekym kto mal samsung nieco vyfotili,tak on fotku ukladal a ja uz som fotil dalsiu, co sa kvality tyka, taktiez si myslim ze one x je porovnatelne ak nie lepsie ako s3 (pisem svoj nazor)
druha vec je ak ti tych 32 gb zabudovanej pamate nestaci
pisem svoje nazory,to znamena ze su ine ako vase
globalplayer
Pokročilý

Odeslat příspěvekod miromen4 27. 4. 2014 17:19

One X je foun ktery jsem chtěl puvodně pořidit takže vim jak foti a rozhodně nefoti tak dobře jsko S3. Nejpatrnějši rozdil je v makro režimu kde One X je na tom dost bidně.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod ahoj1234 27. 4. 2014 17:36

Kupte si všichni IPhone a neřešte tady pi*oviny s nějakýma ťamťungama. To, že je amoled šit ví každej, tak nevím proč se to tady probírá
ahoj1234
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka