wolumak píše:lol a určitě ji každý den zvládněš poslechnout všechnu.... ftw.... zbytečnost cpát do mobilu takový množství kravin.... smysl slova hafo se dá definovat různě... ty nepoužíváš mobil jako mobil ale jako prostředek na ukázku hudby že ? ...

Nejsem debil, abych si každý den předělával hudbu a přemýšlel, na co budu mít zítra chuť si poslechnout.
-- 1. 6. 2014 22:45 --wolumak píše:proč bych si měl do "telefonu" dávat filmy ? Bože existují tablety, notebooky, netbooky .... proč si tam cpát 30gb hudby když to stejně nikdy neposlechnu ?
wolumak píše:Pochopím příležitostné hraní (gta, virtual box, fifa14 a jiné hry co mají nad 1Gb, ale po dohrání si to tam přeci nebudu syslit ne?)
Bože, existují, notebooky, PC, konzole...proč si tam cpát hry, když to stejně nikdy nezahraju?
Já například hry nehraju. Na filmy na mobilu taky nekoukám, ale hudbu pouštím z mobilu každý den. Někdy i třeba 10 hodin, když jsem venku na chatě. Rozhodně nejsem poberťák, co poslouchá jednu desku do kolečka do zblbnutí. Mám trošku větší hudební rozptyl a dále, nikdy si jednu desku nepustím víc než jednou za jeden den. A nikdy nevím, co budu mít chuť poslouchat.
Každopádně v době, kdy paměťovky stojí pár šušňů, tak proč výrobci omezují, hlavně své vlajkové mobily (Apple, HTC One, Nokia 1020, 9.., LG G2...) o tuto možnost. Zbytečně si nasírají své zákazníky.