Nový telefon za +/- 9 000Kč

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod opasino 2. 6. 2014 14:09

IMI5 píše:6Werewolf6 : Přesně jak říkáš v dnešní době to není žádný problém ale problém jsou PRACHY :shock: . Vůbec nemusí dělat verze 16 GB ale proč je nedělat když je dají levnější a 32GB dražší a 64GB Nejdražší :D
A už se bude začínat i s RAM začne to LG G3. 16GB 2GB a 32GB 3GB RAM :D

A nejvetsi blbci jsou v Apple, kde delaji verze 8 Gb.
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod D.Francis 2. 6. 2014 14:17

Lumia 920 se ještě prodává, ale v méně známých eshopech. Lumia925 má stejně jako Galaxy S3 Amoled displej :-(
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 2. 6. 2014 14:37

Toho Windowsu (NOKIA 925) se malinko bojím, ale člověk si asi zvykne na vše, ne? Za to obrovská přednost mapy zdarma - pro mě dost důležité.

Mám strach, že do Lg L9 II budu mapy shánět, kdo ví kde a ještě platit... Zase je ale levnější a má Androida...

Pro dnešek už musím končit, jestli si náš "ajťák" projede historii procházení na mém PC, budu mít potíže ;-) Musím pracovat.
Alcatel wap -> Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Nokia 5800 -> Samsung galaxy S III NEO -> LG G6
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod D.Francis 2. 6. 2014 14:41

Ještě levnější a dobrá volba je Lumia 630 DualSim :-) a WP se bát nemusíte...
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 2. 6. 2014 14:45

AMOLED je špatný displej? Musím pochytat nové informace, jsem po těch 5 letech, co jsem se o telefony nezajímala úplný lajk :roll: :hm :-[
Alcatel wap -> Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Nokia 5800 -> Samsung galaxy S III NEO -> LG G6
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod D.Francis 2. 6. 2014 14:51

Ne špatný, ale je to jiná technologie. Když někde porovnáte LCD a Amoled,tak u něj je bílá b. taková nažloutlá,barvy jsou přepálené :-|
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod opasino 2. 6. 2014 14:58

Me se treba amoled displaye libi, to podani barev mi vyhovuje.
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod D.Francis 2. 6. 2014 15:09

Jakému typu displeje dá uživatel přednost, je jen čistě na něm... Ale nejdřív je dobré si něco o každé technologii přečíst a především někde porovnat rozdíly...
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod myšpulín 2. 6. 2014 16:12

Mischelinka.OK píše:AMOLED je špatný displej? Musím pochytat nové informace, jsem po těch 5 letech, co jsem se o telefony nezajímala úplný lajk :roll: :hm :-[

Jo dlouho si tu nebyla, čas letí.
Lumia 925 je velmi dobrý mobil, displeje bych se neobával. Amoled umí nejlépe černou barvu, IPS zas bílou. Je to podobné jako plazmová TV a LCD.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 5. 6. 2014 16:37

Zdravím kluci, výběr jsem zúžila na LUMIA 925 a LG OPTIMUS L9 II.

Můžete mi říct, jak přesně dostanu navigaci do LG, ale pozor, používat ji potřebuji offline - neplánuji do telefonu internet, mám WIFI doma i v práci, kde trávím nejvíc času...

Navigace je totiž pro mě dost velká výhoda u 925, její nevýhoda je ovšem cena a recenze tady na mobilmanii, tam se víceméně píše, že je předražená.

U LG je nevýhoda navigace a zase výhoda cena a teď babo raď :hm
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 5. 6. 2014 17:09

Smartphone bez mobilního si nedokážu představit a to mám WiFi doma i v práci. Nevím jakého máš operátora, ale základní internet v mobilu stojí pár korun a hodně ti rozšíří možnosti využití telefonu.
Ale jinak je to samozřejmě tvoje volba. I na Android jsou off-line navigace a některé i zdarma a rozumně použitelné.
Ovšem u offline navigace nemůžeš čekat, že ti navrhne trasu s ohledem na aktuální provoz, nehody, zácpy apod.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod bolojang 5. 6. 2014 17:18

Oba jsou to ve své kategorii dobré telefony. Online navigaci do lg dostaneš tak ze si ji zakoupis. Sygic apod. Nepoužívám tak přesně neporadím, ale určitě se zde najdou zkušenější a poradí s výběrem.
Já bych volil L925, lepší foťák, auto regulace jasu, glance screen, dle mého i lepší zpracování.
No volba systému...to asi zůstane na tobě.
bolojang
Junior

Odeslat příspěvekod roy1 5. 6. 2014 17:37

Pro Android doporučím zdarma offline navigace Be on road nebo Mapfactor, obojí najdeš v marketu, Třeba BOR narozdíl od nokia navi umí i průjezdní body na trase.
roy1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 5. 6. 2014 17:41

A k té předraženosti Lumie 925, podívej se kdy byla recenze napsána, kolik v té době stála a kolik stojí teď.
Nokia má už nějakou dobu takovou strategii, že u top modelů nasazuje nadsazenou cenu a tu během pár týdnů snižuje. Někdy sníží cenu ještě před skutečným zahájením prodeje. Během ani ne půl roku stojí telefon třeba i polovinu původní ceny.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mpolan 6. 6. 2014 06:19

Hlavně si každý ten telefon osahej a zkus si, jak se ti bude pracovat s tím kterým systémem. A nenech se nikým tlačit do jednoho či druhého jen proto, že ten druhý už má taky svůj oblíbený systém. Často pak lidi zjistí, že vlastně něco tak úplně nechtěli a vyhovuje jim jiný telefon. Je to zařízení, které s tebou bude každý den a celý den...
No a k internetu asi tolik: taky jsem u prvního smartu (Nokia E63) s internetem nepočítal, protože aplikace tam šly dostat všelijak a měla wifi. No, na ten komfort "podívám se, kdy mi to jede" se velice rychle zvykalo a do pár měsíců ten internet prostě byl...
Není důležité zvítězit, ale pořádně si to užít!
Mám o osm koleček víc!
mpolan
Junior

Předchozí stránka