domcek píše:Určitě bych vzal
iPhone 5S, přecijen větší displej = pohodlnější používání všeho a třeba navigace na 4 palcovém displeji bude určitě mnohem lepší než na 3.5palcovém, stejně tak psaní na Facebooku.... Navíc budoucí podpora a aktualizace... Pokud peníze neehrají roli vyplatí se rozhodně vzít nový.

Což o to, na tohle využití by stačila i
Lumia 520 
Větší displej se nerovná pohodlnější ovládání, spíš naopak. A psaní na facebooku bude absolutně stejné, na 4S, 5, 5C, i 5S je vždy velikostně stejná klávesnice, rozdíl je pouze v tom, že je větší prostor nad klávesnicí(tudíž jde vidět více zpráv). Budoucí podpora...iOS 8 slíbený má, iOS 9 přijde až v září za rok, který asi nedostane... Pořád je to větší podpora, jak kdejaký dnešní android v podobné ceně, co jde dnes koupit.
Jak už jsem psal v prvním tématu, mám 4S a funguje bez problému. Hnidopiši s 10" displeji u ucha budou mlet pořád svoje, ale pokud nehraješ hry, není důvod pro 5S.
-- 24. 6. 2014 10:38 --popokatepetl1969 píše:Urcite 4s pětka se nepovedla a chyb na na iphone moc
5tka se nepovedla designem u černého iP, pokud by byl bílý, tak není podle mě problém
5S se opravdu nepovedl kvůli 64bitovému procesoru, který podle zkušeností uživatelů a hlavně vývojářů má za následek větší pády aplikací.