iPhone 4S nebo 5S?

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Chadzi 24. 6. 2014 19:17

Ono záleží na co by sis to Lambo kupoval...i kdybych na Lambo měl, tak si ho nekoupím jen na to, abych s ním jezdil do práce a na nákupy. :-)
Chadzi
Junior

Odeslat příspěvekod Chadzi 26. 6. 2014 07:05

Tak zatím se přikláním ke 4S.... Vzhledově se mi líbí více a pochybuju, že budu někdy potřebovat větší výkon, ale 100% rozhodnuto ještě není.
Chadzi
Junior

Odeslat příspěvekod zajDee 26. 6. 2014 07:29

Pohybujes se i v mistech, kde neni 3G? Pak si kup 5S, s nim vyuzijes LTE.
Ty pady aplikaci nejsou neco zase tak vaznyho, obcas nejaka spadne, ale ze by se to delo porad, to rozhodne ne.

Kdyz jsem loni v prosinci prechazel z 4S na 5S, jako prvni jsem si vsiml rozdilne vahy (5S je fakt vyrazne lehci). Az casem se ukazalo, ze je i vyrazne rychlejsi - ale v beznych aplikacich to poznat neni nijak vyrazne. No a pak samozrejme to LTE, telefon nekupujes na pul roku (doufam) a LTE u nas bude mit rychly rozmach, tak by byla skoda ho nevyuzivat.

Pokud penize nejsou problem, 5S je jasna volba.
zajDee
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 26. 6. 2014 08:17

Dobrá volba a mnohem levnější je iPhone 3GS, na SMS a telefonování má výkonu dost a pochybuji že by jsi potřeboval větší ..
A teď vážně, pokud nejsou peníze problém tak ber 100% 5S, protože ten vyšší výkon budeš na 100% potřebovat (třeba ne hned, ale až za půl roku). Nehledě na další verze iOS, které jak se ukázalo musí mít výkonější hw ...
Je blbost kupovat telefon z roku 2011, když je rok 2014 a je tu model 5S který 4S převyšuje ůplně ve všem (rychlost, displej, LTE, fotky atd ...)
4S je pro holky co se chtěj vytahovat že maj iPhone :-D
anonymni

Odeslat příspěvekod Chadzi 26. 6. 2014 08:27

protože ten vyšší výkon budeš na 100% potřebovat (třeba ne hned, ale až za půl roku)

Na co přesně?
Chadzi
Junior

Odeslat příspěvekod xpi3rr3x 26. 6. 2014 08:48

Prvně jsem se taky nemohl rozhodnout, jestli mám přejít ze 4s na 5s, ale pak jsem vzal 5sko do ruky a prostě muselo být moje :D. Je mnohem lehčí, procházení stránek, Facebook atd. je na 4" displeji parádní.
Jak již tu někdo psal, je blbost kupovat 3 roky starý telefon, podpora, LTE, výkon, brzy IOS 8, který má navíc údajně zvýšit využitelnost Touch ID (na to jsem hodně zvědavý), lighting konektor je pro mě taky velká výhoda.
Pokud nejsou problém peníze, volba je jasná :)
xpi3rr3x
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 26. 6. 2014 09:18

Chadzi píše:
protože ten vyšší výkon budeš na 100% potřebovat (třeba ne hned, ale až za půl roku)

Na co přesně?

Me se zda,ze sam sebe presvedcujes ze levnejsi 4S je pro tebe to nejlepsi. Chces 4S? Kup si ji, ale pak nechapu proc chces znat nazor ostatnich.
K cemu vykon: treba k plynulemu chodu systemu (viz. Neplynulost iOS 7 na starych iPhonech)
anonymni

Odeslat příspěvekod Chadzi 26. 6. 2014 10:06

Na 4S iOS7 plynulý je. Nijak se nepřesvědčuju, prostě chci vědět proč koupit to či ono. Kolegové v práci mají 5S i 4S, takže vyzkoušet si co je jak plynulé můžu a udělal jsem to. Takže mě zajímá, k čemu budu potřebovat lepší hw? A čekám normální odpověď s vysvětlením proč a na co.
Chadzi
Junior

Odeslat příspěvekod xpi3rr3x 26. 6. 2014 10:34

No pokud sis je mohl vyzkoušet, nechápu proč píšeš na fórum. To už sis musel udělat jasnej obrázek o tom, který si koupit. Od nás se těžko dozvíš něco novýho.
A na co HW? Třeba abys nemusel za půl roku kupovat novej smartphone, protože ti nebude součastný stíhat? (což na prohlížení stránek a Facebook stačit bude, ale jen abys pochopil jak to myslím)
xpi3rr3x
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Chadzi 26. 6. 2014 10:49

Nikdy jsem iSO neměl, nevím jak to chodí u aktualizací...jaký mají dopad na chod telefonu a proto se ptám. Hry nehraju, používám jen to, co jsem psal výše a požaduju plynulost. Plynulost teď i v budoucnu.
Chadzi
Junior

Předchozí stránka