IvanGS píše:Proč jsi G2 umístil do názvu vlákna? Mám pocit, že Tě na něm láká jediná věc a to výdrž, ale argumenty proti jsou silnější, resp. stále vyjmenováváš důvody, proč G2 ne... Pokud je čistý Android největší preferencí, pak N5 bude dobrá volba, výdrž je sice menší než u G2, ale špatná není.
Přesně jsi to vystihl. Protože mám pořád pocit, že N5 kvůli baterce není úplně to nejlepší (i po předchozích odpovědích), to je fakt jediné, co mi vadí. Jenže je to celkem zásadní věc, strachovat se, že třeba když na schůzce nasdílím net přes wifi na půl hodiny do notebooku, že si pak už nezavolám..
LG G2 je asi nejmenší zlo z těch ostatních - líbí se mi HW telefonu, se SW je to horší. Jen prostě nevím, jestli to mám překousnout. Potřeboval bych asi slyšet názory majítelů, sám neznám ani jednoho a recenzí jsem přečetl nepočítaně a v rozhodování mi stejně nepomohly.
Jinak zbývá Samsung, ten nechci kvůli TW, stačil mi jejich tablet asi před 2 lety. Od HTC jedině ONE M8 a nebo Mini II kvůli Vodafone LTE, jenže jak jsem říkal, jedno je těžká cihla s mizerným foťákem a druhý předražený telefon s průměrným HW (to platí i pro Desire 6xx apod). A Sony Xperia Z1 Compact nemá ani gorilla glass.
Pokud do toho nechci vrazit 15.000 Kč, což mi přijde zbytečné, tak prostě není skoro nic na výběr.