samsung SIII NEO nebo Lg g2 mini

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 13. 8. 2014 23:23

Volba rozumu :wink: Dobré rozhodnutí.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod D.Francis 14. 8. 2014 01:29

LG G2 32GB je samozřejmě výborná volba, to LG G2 Mini odpovídá své ceně...
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod xxsonic71xx 14. 8. 2014 10:03

Taky se pochlubím a od včerejška vlastním první LG přístroj v domácnosti a to v podobě G2 mini :) Mít víc peněz, tak bych asi aky šel bo G2, ale nebudu dráždit manželku a spokojím se s mini ....na to moje použití je to i tak slušný kousek.
Zatím až na mírné zasekávání v sekci hudba jsem žádný problém nenašel a i prostředí se mi líbí víc než na Samsungu, ale to je možná tím, že jiné prostředí jsem zatím neviděl :)Trochu problém mi dělá u fotografování zoomování - byl jsem zvyklý že zoomuji přes tlačítka hlasitosti, ale to je o zvyku. Jinak zatím díky všem za rady!!!
xxsonic71xx
Junior

Odeslat příspěvekod IvanGS 14. 8. 2014 10:33

Kleka - gratuluji, skvělá volba. G2 je překvapivě kompaktní na to, jak velký má displej, je to první mobil, ke kterému nemám žádné zásadní připomínky (jasně, pár mušek by se našlo, ale ty jsou všude). A dokud LG nepřijde s něčím zázračnějším, asi mi zůstane.
Ale tam, kde je limitní cena a velikost, je G2 mini určitě dobrá volba, má ho zatím krátce dcera, podrobnou "recenzi" jsem ještě nedostal.
IvanGS
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 14. 8. 2014 13:06

xxsonic71xx píše:i prostředí se mi líbí víc než na Samsungu, ale to je možná tím, že jiné prostředí jsem zatím neviděl :)

Samsung a jeho TW, třeba někdy poznáš. Měl jsem ho na prvním Note, teď na Galaxy Tab 3 7.0. Raději jsem vždy nainstaloval něco jiného.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Předchozí stránka